Sacimi kizila boyatsam cekici olur muyum?

Bu abla az önce bir 'direksiyon sınavı' konusunada boşan bende boşancam baskasını seviyorum nafaka mafaka saçmaladı birşeyler yazdı sonra pardon dedi :KK70:
Ya mal varliginiz vs varsa anlasarak bosanmayi dene.nafakani al.bosan mutluljklar dile mutlu ol ypluna bak.eger alacak bisiy uoksa ya da paylasim iyi oldu ben de baskasina askktim zaten de bosan😂
mesaji cok yanlis anlamissiniz siz bence ,🙄

Malum konu koca bulamiyorum.sizce saclarimi kirmizisi fazla bir bakir kizila boyatsam? Beyaz tenliyim.oldukca beyazim.
Siyah mi kizil mi sizce? Kizil saca erkekler nasil bakar? Ben yaklasok 8 yil sarisindkm.8 yildir siyah sacliyim bj 8 yil da kizil gezerim boyayirsam kesin.klboyatayim mi?

20 yıldır kızıldır saçım
Zor bir renktir herkese gitmez
Görmeden anlamak mümkün değil

Malum konu koca bulamiyorum.sizce saclarimi kirmizisi fazla bir bakir kizila boyatsam? Beyaz tenliyim.oldukca beyazim.
Siyah mi kizil mi sizce? Kizil saca erkekler nasil bakar? Ben yaklasok 8 yil sarisindkm.8 yildir siyah sacliyim bj 8 yil da kizil gezerim boyayirsam kesin.klboyatayim mi?

Ben yıllar sonra tekrardan boyattım kızıla. 1 ay kadar oluyor hala tık yok. Ama bendeki zaten genel bir kısmetsizlik. Belki sizin aşk hayatınızda bir hareketlenmeye vesile olabilir. olmazsa da sorunun saçınızda olmadığını anlarsınız en azından. Mesela ben gelin başı da yaptırsam pek gelen giden olmayacak gibi 😆

Şöyle yap. Kesin sonuç.

images.webp

Ay ne kadar erkek meraklısısınız.
Yapacaksanız kendiniz için yapın biri sizi beğenecek diye değil.

abla yanlış anlama ama biz başının üzerindekilere değil içindekilere bakıyoruz. Yani sen ister kızıl yap, ister sarışın sonuç değişmez...

abla yanlış anlama ama biz başının üzerindekilere değil içindekilere bakıyoruz. Yani sen ister kızıl yap, ister sarışın sonuç değişmez...
Insanlar buraya bi sekilde stres atmak icin,tecrubelerini paylasmak icin,yardimlasmak icin geliyorlar.guzel ve faydali bir site lakin yazdiklariniz bu siteyi yoneten birine yakismayacak tarzda,asagilamak kimsenin haddi degil.site kuralina uymuyorsa kuralin gerektirdigi ne ise yaparsiniz.hakaret haddiniz degil.bakin siz diye hitap ediyorum.ben sizin ablaniz degilim.

Bi 8 yıl bi 8 yıl daha sonra bi 8 yıl daha
Mesela yani 😄😄 (Kemal Sunal/Mülayim Sert)

Back
X