- 23 Nisan 2018
- 1.992
- 5.258
- 108
- Konu Sahibi Dindirella
Sen gerçek misin? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyle demedim yuh atma fakendiyeceklernsimdi.diger kkjuya yazacaktim oraya yazmisim.Bu abla az önce bir 'direksiyon sınavı' konusunada boşan bende boşancam baskasını seviyorum nafaka mafaka saçmaladı birşeyler yazdı sonra pardon dedi![]()
Kocam baskasına aşık oldu konusuna yazdıgı mesaj : ) sadece yorum yapmış kızlar taslamayın.Ya mal varliginiz vs varsa anlasarak bosanmayi dene.nafakani al.bosan mutluljklar dile mutlu ol ypluna bak.eger alacak bisiy uoksa ya da paylasim iyi oldu ben de baskasina askktim zaten de bosan![]()
Fotoğraf atabilir misiniz?(özelden de olur?) malum sarıya dönük ten var,soğuk beyaz ten var. Ona göre kızılın tonları değişir.Malum konu koca bulamiyorum.sizce saclarimi kirmizisi fazla bir bakir kizila boyatsam? Beyaz tenliyim.oldukca beyazim.
Siyah mi kizil mi sizce? Kizil saca erkekler nasil bakar? Ben yaklasok 8 yil sarisindkm.8 yildir siyah sacliyim bj 8 yil da kizil gezerim boyayirsam kesin.klboyatayim mi?
Ben kırmızıya hiç cesaret edemedim. Bende açık tenliyim. Ama kırmızı saçı canlı tutmak ugrastiriyor ve bakımlı olmak gerektiriyor her zaman yoksa güzel durmuyor (bu arada saçımı erkekler için boyatmam)
Oyle demedim yuh atma fakendiyeceklernsimdi.diger kkjuya yazacaktim oraya yazmisim.
Yani kızıl saç ilgi çekici ama yakışınca yakisirsa boyayinMalum konu koca bulamiyorum.sizce saclarimi kirmizisi fazla bir bakir kizila boyatsam? Beyaz tenliyim.oldukca beyazim.
Siyah mi kizil mi sizce? Kizil saca erkekler nasil bakar? Ben yaklasok 8 yil sarisindkm.8 yildir siyah sacliyim bj 8 yil da kizil gezerim boyayirsam kesin.klboyatayim mi?