Sacimi kizila boyatsam cekici olur muyum?

Ya mal varliginiz vs varsa anlasarak bosanmayi dene.nafakani al.bosan mutluljklar dile mutlu ol ypluna bak.eger alacak bisiy uoksa ya da paylasim iyi oldu ben de baskasina askktim zaten de bosan😂
Kocam baskasına aşık oldu konusuna yazdıgı mesaj : ) sadece yorum yapmış kızlar taslamayın.

Malum konu koca bulamiyorum.sizce saclarimi kirmizisi fazla bir bakir kizila boyatsam? Beyaz tenliyim.oldukca beyazim.
Siyah mi kizil mi sizce? Kizil saca erkekler nasil bakar? Ben yaklasok 8 yil sarisindkm.8 yildir siyah sacliyim bj 8 yil da kizil gezerim boyayirsam kesin.klboyatayim mi?
Fotoğraf atabilir misiniz?(özelden de olur?) malum sarıya dönük ten var,soğuk beyaz ten var. Ona göre kızılın tonları değişir.
Kızıl saçı kendinizi iyi hissedecekseniz ona göre tavsiye veririm ama. Çünkü bence yalnız kalmanızın sebebi başkaları için tarz değiştiriyor olmanız.
Mesela bir arkadaşım olsa gelse dese ki " bu kız/çocuk nasıl kanka" ben de bi iki inceleyip "aman aman uzak dur. Bu ne olduğu belli değil,özgüvensiz tip" derdim. Çünkü böyle kişiler çoğu insan için güçsüz gelir. Birey olabilirsen,özgüvenliysen birileri seninle konuşmak isteyecektir

:KK53:

Eklentiler

• images (17).webp
    images (17).webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 75
Ah ah ısın sacta olmadigini fark ettıgındee sarıya geri dönmek isteyeceksin...
fakat kızıldan sarıya dönmek saclarını nası mahvedecek...
Sonra boyatacagın sacında kalmayacak.
Yapma😥

Ben kırmızıya hiç cesaret edemedim. Bende açık tenliyim. Ama kırmızı saçı canlı tutmak ugrastiriyor ve bakımlı olmak gerektiriyor her zaman yoksa güzel durmuyor (bu arada saçımı erkekler için boyatmam)

Ben kırmızıya hiç cesaret edemedim. Bende açık tenliyim. Ama kırmızı saçı canlı tutmak ugrastiriyor ve bakımlı olmak gerektiriyor her zaman yoksa güzel durmuyor (bu arada saçımı erkekler için boyatmam)

Ben kırmızı kullandim, kızıl değil bildiğimiz kipkirmizi bir saç ve asiri guzeldi, çok özledim o rengi ama gercekten kullanimi çok zor. 2. Hafta rengi solmaya başliyor ve solunca butun havasi kaciyor. Zirt pirt boya istiyor her yikamada kipkirmizi boya akiyor kafadan.
Çook sevsem de biyerden sonra beni bezdirmişti acikcasi ozellikle ikide bir boyamak...

Fotoğrafınızı atarsanız fikir verebiliriz belki hiç yakismayacak. Her beyaz tenliye yakışmıyor kızıl saç bence

Malum konu koca bulamiyorum.sizce saclarimi kirmizisi fazla bir bakir kizila boyatsam? Beyaz tenliyim.oldukca beyazim.
Siyah mi kizil mi sizce? Kizil saca erkekler nasil bakar? Ben yaklasok 8 yil sarisindkm.8 yildir siyah sacliyim bj 8 yil da kizil gezerim boyayirsam kesin.klboyatayim mi?
Yani kızıl saç ilgi çekici ama yakışınca yakisirsa boyayin

Ben kocamı 1 sene önce kızıla boyanmış saçla buldum....
Akmışı bile işe yaradı.
Ama ben kapalıyım tabi.
Düşük akmış olmasını bırak kafamda şalla adam tav oldu..
Kesin boyat.

Abla kafa buluyor yaa:)))) sağlam kahkaha attım.

Ama boyat belki Mine Tugay gibi falan olursun, erkekler bayılıyor o kadına.

Saça odaklanmak yerine kafa ya odaklanan ,sac değiştireceğine kafa yapını değiştir, kapında kuyruk olur .

Back
X