- 17 Aralık 2015
- 26.978
- 49.290
- 598
- Konu Sahibi Dindirella
demekki sac rengiyle koca bulmanin bir alakasi yokmuş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu abla az önce bir 'direksiyon sınavı' konusunada boşan bende boşancam baskasını seviyorum nafaka mafaka saçmaladı birşeyler yazdı sonra pardon dedi![]()
mesaji cok yanlis anlamissiniz siz bence ,Ya mal varliginiz vs varsa anlasarak bosanmayi dene.nafakani al.bosan mutluljklar dile mutlu ol ypluna bak.eger alacak bisiy uoksa ya da paylasim iyi oldu ben de baskasina askktim zaten de bosan![]()
Malum konu koca bulamiyorum.sizce saclarimi kirmizisi fazla bir bakir kizila boyatsam? Beyaz tenliyim.oldukca beyazim.
Siyah mi kizil mi sizce? Kizil saca erkekler nasil bakar? Ben yaklasok 8 yil sarisindkm.8 yildir siyah sacliyim bj 8 yil da kizil gezerim boyayirsam kesin.klboyatayim mi?
Ne renk modaKızıl modası geçti
Mine tugaydan guzelim benAbla kafa buluyor yaa:)))) sağlam kahkaha attım.
Ama boyat belki Mine Tugay gibi falan olursun, erkekler bayılıyor o kadına.
Malum konu koca bulamiyorum.sizce saclarimi kirmizisi fazla bir bakir kizila boyatsam? Beyaz tenliyim.oldukca beyazim.
Siyah mi kizil mi sizce? Kizil saca erkekler nasil bakar? Ben yaklasok 8 yil sarisindkm.8 yildir siyah sacliyim bj 8 yil da kizil gezerim boyayirsam kesin.klboyatayim mi?
Demek istediğim hatları karıştırdı zaten bunun farkındaydım bide abla böyle yazınca gerçek olduğunu düşünmedim valla herneyse Özür dilerim o zaman @Yasemenlikekmesaji cok yanlis anlamissiniz siz bence ,![]()
Oo o zaman erkekler demek korkudan yaklaşmıyorlar yanınaMine tugaydan guzelim ben![]()
Insanlar buraya bi sekilde stres atmak icin,tecrubelerini paylasmak icin,yardimlasmak icin geliyorlar.guzel ve faydali bir site lakin yazdiklariniz bu siteyi yoneten birine yakismayacak tarzda,asagilamak kimsenin haddi degil.site kuralina uymuyorsa kuralin gerektirdigi ne ise yaparsiniz.hakaret haddiniz degil.bakin siz diye hitap ediyorum.ben sizin ablaniz degilim.abla yanlış anlama ama biz başının üzerindekilere değil içindekilere bakıyoruz. Yani sen ister kızıl yap, ister sarışın sonuç değişmez...
Bi 8 yıl bi 8 yıl daha sonra bi 8 yıl dahaMalum konu koca bulamiyorum.sizce saclarimi kirmizisi fazla bir bakir kizila boyatsam? Beyaz tenliyim.oldukca beyazim.
Mesja silmek yasak.
Yani evet ya kötü bişey söylemedi hatta gayet iyi niyetli. Kazen'i tenzih ederekten , erkekler başın üstüne de içine de bakmaz, mühim olan baştan aşağısıMesja silmek yasak.
Ayrıca Kazen abi kötü birşey söylemedi ki?
Hepimizin söylediğini söyledi.