Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı kestirdim..pişmanım.. lütfen yardım :(

mujdeci

Sevgi Neydi? Sevgi EMEKTİ
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2008
1.095
4
316
39
İstanbul
Kızlar saçımı boyattıktan sonra şöyle bi değişiklik olsun dedim ve kestirdim güzelim upuzun saçlarımı :gitme: şuan kelimenin tam manasıyla bunalımdayım :gitme:
biri bana bi çözüm söylesin kısa zamanda uzatmanın yok mu bi çaresi??
ya da postiş çıtçıt bunlarla ilgili ayrıntılı bilgi istiyorumm
postiş sanırım abdeste engelmiş kesin bilgisi olan var mı bu konuda? çıtçıtla da uğraşmak zor geldi nedense..
kesin çözüm olduğunu bildiğiniz doğal kürler de olabilir ama ne olur birileri bana bi formül söylesin evden çıkmak istemiyorumm :gitme:

bende cnmmmmm senin gibi bi hata yaptım..yakışmaya yakıştı ama ben sevmiyorumm...çok pişmanım yılardır uzun saç kulanan kişiler keisnlikle kısa kestirmemeli:)eski saçlarıma kavuşmam için 2-3 sene hiç kestirmemem lasım pofffpostiş çıtçıt kısa saçta çok kötü duruyorrrr..ben burdayım diye bagırıyo malesef

aynen canım haklısın yüzüme gitti modeli falan ama dediğin gibi ben kendimi bildim bileli uzun saçlıyım alışamadım gerçekten aynaya baktıkça içim gidiyo!! salaklığıma doymıyayım valla ya kuaförde gaza geldim senağlama
sende sağol yani çok güzel moral verdin :roflol:

ehuhueh kelin merhemi olsa kafasına sürermiş misali:)
sevemedim gitti vallaaaa kısa saçııı uzun saçlarımıza hemen kavuşalım cnm:)takip etcem bu konuyu hızlı uzama formülü verenler olcakmı acep:)sevaba girerler valla:)
tek kendimi teselli ettigim şey saçlarımda kırık ve yıpranma kalmaması:)

hehee bizimkisi de züğürt avuntusu kaydirigubbakcemile3 saç dökülmelerim kesildi ben de onla avutuyorum kendimi ama yine de olmuyo..
inşallah birileri çıkarda bi formül söyler canım ya aslında forumda birçok konu var bununla ilgili ama uzun vadede fayda sağlıyor bunlar.. bana hemen çözüm lazım :jeyyar:
tmm bana takıl eminim bişeyler çıkacaktır mirmirmirmir

bende her saçımı kestirdiğimde bu pişmanlığı duyarım ama çevremden yakışmış sözlerini işittiğimde pişmanlığım geçer kaydirigubbakcemile3

takıldım bilem sana gısss:)
gamze pişmanım valla kaç ay oldu hala pişmanım:)uzamıyo sanki:)hani bekliyourm ya uzasın diye milim ilerlemiyo valla

biraz araştırdım da sanırım bemiks ve sinameki iyi gelmiş..
ama nasıl uygulanıyor tarif edebilecek yok muuuu
kıss poşetçay niye kimse bize yardım etmiyo mafoldumben

ne kadar kısa oldu bilmiyorum çünkü bana belimdeki saçlarım bile kısa geliyor :))
uzun saçlarınızı ilk defa kestirecekseniz omuz hizasında kesitirn sonra isterseniz daha da kısaltırsınız değişikliğe alışmış olursunuz böylece..
sinamekili tarif evde yapılan saç bakım kürleri kısmında var ama öyle hemen etki etmiyor ztn saçları bir anda mucizevi şekilde uzatan bir şey yok ama şimdi kırık ve yıpranmış kısımlardan kurtulmuşken düzenli bakım yaparsanız en azından eskisinden daha sağlıklı uzar..

Son düzenleme:
aşırı kısa kestirmedim zaten omzumun hizasında saçlarım ama öncesinde belime kadar olduğu için bu haline alışamadım..
birden uzatan formül tabiki yok bakma işi espriye vurduk biz ama en azından normal uzama süresinde 1 cm uzayacaksa 3 cm uzasın istiyorum.. bemiks iğnemi aldım sinemaki şimdilik bulamadım ama badem yağı yumurta ve bemiks karışımı ile ilk kürüme başlıcam inşallah.. birde kesilen saç hiç kesilmeyene göre daha hızlı uzar en azından ümitliyim..
bana destek olun şu bunalımlı dönemimde kaydirigubbakcemile3

Sorma canım ya bende kesitrdim yakışmasına yakıştı ama uzun saç kullandığım için çok pişman oldum :/
şimdi saç bakım yağı kullanıyorum. baya uzadı ilk haline göre.
Konulara göz atmanı tavsiye ederim

sinameki çoğu kişide çok işe yaramış..ben denedim yaramadı ama,sen de bir dene istersen tatlım..bir sürü topik var mutlaka işine yarayanı bulursun..bir de içten destekle mutlaka saçını vitamin al yani..özellikle biotin benim saçıma yaradı uzattı yani..

Canım ben sinameki, badem yağı, bemiks karışımını her hafta uyguluyorum saçıma. Ben faydasını gördüm eskiye göre daha hızlı uzuyor ve çevremdekiler farkediyor. Yaptığım karışımı yarım saat bekletiyorum saçımda. inşallah sende de etkili olur.

aynı dertten musdaribiz desene sempatiksalakcinni
umarım fayda görürüz..
biotini duymamıştım canım tşk ederim tavsiyen için..
sevindim canım senin adına inşallah bende de işe yarar.. kuzenime gelirken aldırttım sinameki otunu şimdi her techizatım hazır opuyorumnanaktan
sen ne kadar zamandır kullanıyosun bu karışımı canım?

evet forumda dolaşırken görmüştüm bu konuyu tşk ederim bilgi için :))
2 ayda kaç cm uzadı senin canım?

Canım ben temmuzda başladım 1ayda bile ben farkı gördüm. ağustosta tatil nedeniyle kullanamadım. Eylülde yine basladım hala devam ediyorum. 3 ay kullanıp 1 ay ara vericem. Uzadığını görünce kardeşim de kullanmaya başladı birde onun saçları neredeyse beline kadar. Birde zeytinyağı sürüyoruz ya saça onu çok az ısıtıp kullanırsak daha çok etkili diye duydum onu da uyguluyorum. saçlarım dışarıda cok dikkat çekiyor farkındayım çok parlak ve canlı. İnşallah bu kürler sende de işe yarar insan çok mutlu oluyor :))

bilmiyrm tam olarak cnm ölçmedim...ama fark bariz belli ztn

Son düzenleme:

amiiin canım sağol :)) ben de başladım küre.. gelişmeleri burdan yazalım mutlaka
sizinkileri okudukça ben motive oluyorum valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…