aynen canım haklısın yüzüme gitti modeli falan ama dediğin gibi ben kendimi bildim bileli uzun saçlıyım alışamadım gerçekten aynaya baktıkça içim gidiyo!! salaklığıma doymıyayım valla ya kuaförde gaza geldim senağlama
sende sağol yani çok güzel moral verdin :roflol:
biraz araştırdım da sanırım bemiks ve sinameki iyi gelmiş..
ama nasıl uygulanıyor tarif edebilecek yok muuuu
kıss poşetçay niye kimse bize yardım etmiyo mafoldumben
Sorma canım ya bende kesitrdim yakışmasına yakıştı ama uzun saç kullandığım için çok pişman oldum :/
şimdi saç bakım yağı kullanıyorum. baya uzadı ilk haline göre.
Konulara göz atmanı tavsiye ederim
biotini duymamıştım canım tşk ederim tavsiyen için..sinameki çoğu kişide çok işe yaramış..ben denedim yaramadı ama,sen de bir dene istersen tatlım..bir sürü topik var mutlaka işine yarayanı bulursun..bir de içten destekle mutlaka saçını vitamin al yani..özellikle biotin benim saçıma yaradı uzattı yani..
sevindim canım senin adına inşallah bende de işe yarar.. kuzenime gelirken aldırttım sinameki otunu şimdi her techizatım hazır opuyorumnanaktanCanım ben sinameki, badem yağı, bemiks karışımını her hafta uyguluyorum saçıma. Ben faydasını gördüm eskiye göre daha hızlı uzuyor ve çevremdekiler farkediyor. Yaptığım karışımı yarım saat bekletiyorum saçımda. inşallah sende de etkili olur.
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-uzatma-yontemleri/376217-2-ayda-kadar-uzadi.html burdan fikir edinebilirsin tatlım........
Canım ben temmuzda başladım 1ayda bile ben farkı gördüm. ağustosta tatil nedeniyle kullanamadım. Eylülde yine basladım hala devam ediyorum. 3 ay kullanıp 1 ay ara vericem. Uzadığını görünce kardeşim de kullanmaya başladı birde onun saçları neredeyse beline kadar. Birde zeytinyağı sürüyoruz ya saça onu çok az ısıtıp kullanırsak daha çok etkili diye duydum onu da uyguluyorum. saçlarım dışarıda cok dikkat çekiyor farkındayım çok parlak ve canlı. İnşallah bu kürler sende de işe yarar insan çok mutlu oluyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?