- Konu Sahibi Karagozlum
ay super olmus yaa bende deniycemmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl yani ya 1. gün simsiyah saçlar 2. gün sarı saçlar bilmiyorumkismile
arkadas bu sac rengini 52 numara ince coraplamı tutturcaz :uhm: yoksa düz siyahmı alalım yoksa dantellimi ayyy ben dikişli giyemem kaşınırım ama atmayın niye atıosunuzki :umursamaz: ne gerek war sardık süper oldu ama cekemedik de koy perugu sardım de anlamıyorum ya :sm_confused: hayret bendemi bi gariplik war arkadaş bide herkese tarif yazmıs -tatlicadiarzu- 7 sayfaya zor geldim bide 1 gün 2 gün yazmıssın neden ? 1 gün su jöle 2 gün sabah papatya suyu jöle aksamada oryal ve 30 luk oksidan we su wede jölemi :mymeka:
arkadas bu sac rengini 52 numara ince coraplamı tutturcaz :uhm: yoksa düz siyahmı alalım yoksa dantellimi ayyy ben dikişli giyemem kaşınırım ama atmayın niye atıosunuzki :umursamaz: ne gerek war sardık süper oldu ama cekemedik de koy perugu sardım de anlamıyorum ya :sm_confused: hayret bendemi bi gariplik war arkadaş bide herkese tarif yazmıs -tatlicadiarzu- 7 sayfaya zor geldim bide 1 gün 2 gün yazmıssın neden ? 1 gün su jöle 2 gün sabah papatya suyu jöle aksamada oryal ve 30 luk oksidan we su wede jölemi :mymeka:
harika bi analiz olmuş tebrikler, koptum sabah sabah :roflol:
allahtan yanlıs bi degerlendirme olmadı iyi katıldıgına sewindim oho daha neler war burda daha cok güleriz bak bende gece saç ektim güsel olmusmu sarı olan 1 gün ısıktan böyle oldu 2 gün kahwe olanda normal banyo yapılmıs hali susuz jölesiz :1hug: :roflol:
Alemsin yaa nerden geldi aklına :roflol: :roflol: