- 13 Ağustos 2022
- 8.687
- 4.431
- 31
-
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Kahverengiydi. 1 2 ton açtı.Boyamadan önceki saçınız ne renkli
1 2 ton açtı ama.2k cok iyi 3 sene once 3k falandi bu islemler iyi salonlard
Fark etmez ki urun kullaniyor mesai harciyor emek var. Sokak arasi bi yer mi, ankarada mi?1 2 ton açtı ama.
Yani genelde bi önceki renk sarıysa renk akarr 1-2 tonaçıp koyu kumral yaptıysa sanmıyorum acık kumral olsun.Kahverengiydi. 1 2 ton açtı.
Sarı istiyordum.Ombre istemiyorum dedim.Kumral sarı istedim.Tuttu koyu kumral yaptı.Begendigim saç modellerini göstermeme rağmen kesim ile beraber 2000 ₺ tuttu.Sizce fiyat yüksek değil mi ? 2 ay boyatmayim bu rengi goruyum diyorum yikandikca sac rengi açılıyormus ya ? 2 ay sonra tekrar boyatmayim mi ?
3000 lira istedi ama sarıya anlaşmıştık.Resim göster de yorum yapalım
2 bine ne denir ki? Kimi yerler için pahalıdır, kimi insan o parayı aylık protez tırnağına verir.
İşlem başlamadan konusacaktiniz kaç lira olduğunu
Atamam.Foto atsana bakalım nasıl olmuş
Açık kahverengi.Boyamadan önceki saçınız ne renkli
Teşekkür ederim.Güle güle kullan
Sokak arası değil.Caddenin ilerisinde AVM var.Avm'nin karşısında şehir hastanesi var.Fark etmez ki urun kullaniyor mesai harciyor emek var. Sokak arasi bi yer mi, ankarada mi?
Yani hani isim yapmis markasi olan bi salon mu yoksa mahalle kuaforu derler ya onlardan mi demek istedim ya nur cok dogalsinSokak arası değil.Caddenin ilerisinde AVM var.Avm'nin karşısında şehir hastanesi var.
Kiz sacinin arkadan fofosunu atican yuzunu degilAtamam.