- 26 Aralık 2016
- 810
- 571
-
- Konu Sahibi damlaainkorea
Dikir vereyim hiç boyatma cok pismanım keske doğal kalsaydıKizlar saçımı boyatıp boyatmama konusunda kararsız kaldım cevap vermek isteyenler için özel mesaj olarak atacağımacik kumral ve kahverengi arasında kaldım bu işlerden anlayanlar bir fikir versin
Acik kahve gibi özelden atayımBen de çok kararsızım, saçımda hiç boya yok ara ara beyazlar var, çok sık boyatmak istemiyorum. Başlayınca devamı gelecek. Sizin şu anda ne renk?
AtıyorumFikir vereyim ama saç renginizi görmem lazım
Beyazım yok kuzumBeyaz yoksa bulaşma sakıın. Ben de açık kumralım çok seviyorum rengimi ama çok beyazladı mecburum artık ışıltı attırmaya
Saçını daha önce boyatmadiysan hiç tavsiye etmem onun yerine daha doğal kına gibi şeyler tercih ede bilirsin çünkü boya saçları dökülüyorKizlar saçımı boyatıp boyatmama konusunda kararsız kaldım cevap vermek isteyenler için özel mesaj olarak atacağımacik kumral ve kahverengi arasında kaldım bu işlerden anlayanlar bir fikir versin
Ay saçlarım ince telli zatenSaçını daha önce boyatmadiysan hiç tavsiye etmem onun yerine daha doğal kına gibi şeyler tercih ede bilirsin çünkü boya saçları dökülüyor
Sac telleriniz kalın mi benim ince maalesefBoyatın içinizde kalmasın düzenli ombre yaptıran biriyimsizin açık kahve ise sombre yaptırabilirsiniz altlara ışıltı veriyorlar harika oluyor ben şimdi ona taktım kafayı
Çok ince değil kopmasından mı korkuyorsunuzSac telleriniz kalın mi benim ince maalesef
Ben acik kumral hastasiyim. Saclarim normalde koyu kahve acik kumrala boyuyorum. Son iki yildir rengim degismedi. Benim de saclarim ince telli. Acici kullanmazsan sacinin kalitesi bozulmaz. Ki ben zamaninda cok ugrastim saclarimla ust uste iki kere actrdigim da oldu yine kopma olmadi sadece yiprandi. Tabiki her renk her tene yakismaz ama ben acik kumral cok seviyorumKizlar saçımı boyatıp boyatmama konusunda kararsız kaldım cevap vermek isteyenler için özel mesaj olarak atacağımacik kumral ve kahverengi arasında kaldım bu işlerden anlayanlar bir fikir versin
Buğday tenli değilim çok beyazımBen acik kumral hastasiyim. Saclarim normalde koyu kahve acik kumrala boyuyorum. Son iki yildir rengim degismedi. Benim de saclarim ince telli. Acici kullanmazsan sacinin kalitesi bozulmaz. Ki ben zamaninda cok ugrastim saclarimla ust uste iki kere actrdigim da oldu yine kopma olmadi sadece yiprandi. Tabiki her renk her tene yakismaz ama ben acik kumral cok seviyorummaxx deluxe 8.0 boyuyorum uzun zamandir. Acciciya gerek duymadan cok tatli bir acik kumral yapiyor. Bugday tenliyseniz kumral yakisir.
Ozaman koyu tonlar tercih edin derim. Bence beyaz tenlilere koyu sac daha cok yakisiyor. Acik ama canli bir kahve de hos olabilir. Cikolata kahve gb..Buğday tenli değilim çok beyazım