- 20 Eylül 2017
- 32
- 8
- 86
- Konu Sahibi maryantoniet
-
Adı ne biliyor musun?Bi sprey var diğer şampuanlar 7 lira o sprey 44 lira falan. Çok etkiliymiş ve yek seferde kesin sonuç diyorlar. Kız kardeşim bitlenmişti bu yaz. Saçını o şampuanın içinden çıkan tarakla devamlı tara ki sirkeler Yok olsun. Ama devamlı. Annen bi çarşafı gersin seni yatırsın saatlerce tarasın ayıklasın. Bi kaç gün üstüne şampuanı tekrar et
Sampuan aldım dün kullandım bugün yekrar aldım ve kullandı fakat sirkeler varEczaneden bit şampuanı ve tarağı alın, sıkça tarayın o tarakla.
Adını bilmiyormuşsun kardeşim abla reklamlarda çıkan ilaçtan aldım demişti . Tv de reklamı çıkıyormuş. Kuru saça sıkılıyormuş sonra durulanıyormuşAdı ne biliyor musun?
Sirkeyle temizledim iki kere bugün tarak aldım sık temizledim fakat sirkeler yapışık olurmışİnce tarak var ya eskiden oluyordu bit şampuanların yanında onunla iyice tarayın. Ama bakmak lazım tek tek içinde canlı olanlar varsa bit olur yine
Paranit bit spreyi, elma sirkesi vs deneyin ama sirkeyi öldürür mü bilmiyorum. Öldürse bile ölülerin de temizlenmesi lazım kafadan
Sürekli tara, 1-2 günde geçecek bi şey değil öncelikle buna hazırla kendini. Sürekli taramazsan tekrar başa sarar, yeniden büyür sirkeler.Sampuan aldım dün kullandım bugün yekrar aldım ve kullandı fakat sirkeler vartarakla da temizledim
Teşekkür ederim anneö kuaför kesmez dedi inanılmaz utanıyorum nasıl oldu bilmiyorumO saclar kesilmeli kuaforde. Baska turlu zor kurtulursunuz. Kuaforden cekinmenize gerek yok sanki bitli insan hic mi gormediler? İnsanlik hali. Gecmis olsun
Tamam teşekkür ederim bakıcam :)Adını bilmiyormuşsun kardeşim abla reklamlarda çıkan ilaçtan aldım demişti . Tv de reklamı çıkıyormuş. Kuru saça sıkılıyormuş sonra durulanıyormuş
Sürekli tara, 1-2 günde geçecek bi şey değil öncelikle buna hazırla kendini. Sürekli taramazsan tekrar başa sarar, yeniden büyür sirkeler.
Zamanla temizlenecektir, ama sen sürekl tara ve yıka.pekala sirkeler gider mi böyle ?
O nasıl oluyor yaSinek ilacı kesin çözüm saçınıza sıkın 30 dk bekletin yıkayın hepsi ölür
Ay ne var utanacak? Ne bitliler gidiyordur onlara. Gayet insani bir durum,sakin kafaniza takmayin. Saclariniz hem uzun hem gurken sirkelerden arindiramazsiniz diye kestirseniz iyi olurTeşekkür ederim anneö kuaför kesmez dedi inanılmaz utanıyorum nasıl oldu bilmiyorum
Sağlıklı olur mu ki korktum birazSinek ilacı kesin çözüm saçınıza sıkın 30 dk bekletin yıkayın hepsi ölür
Teşekkür ederim her gün yapıcamZamanla temizlenecektir, ama sen sürekl tara ve yıka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?