• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçımdaki sirke

Sampuan aldım dün kullandım bugün yekrar aldım ve kullandı fakat sirkeler var:KK43: tarakla da temizledim:KK43:

Hemen öyle bir günde geçmez zaten,sık sık yıkayıp ince uçlu tarakla tarayacaksınız.Mümkünse hergün yastık yüzünü ve çarşafınızı yıkayın.Bir kere kullandığınız havluyu bi daha kullanmadan mutlaka yıkayın.Bu arada anneniz dikkat etsin onada bulaşmasın,malum çok çok çabuk bulaşan birşey.

:KK43: cok kotu bir sey ya
Yaşınız saç boyamaya müsait mi? Saçınızın doğal renginden memnunsanız saçınızla aynı tonda olan saç boyasını alın ve saçlarınızı boyayın, sirke falan kalmaz, benim kız küçükken bitlenmişti, bana da bulaştırmıştı, ben onun saçını temizledim ama benim saçımı temizleyecek kimse olmadığından bit şampuanıyla yıkadım, sirkeler ölmeyince boyamıştım hepsi öldüler, yine kaşıntı bastı :(

Yaşınız saç boyamaya müsait mi? Saçınızın doğal renginden memnunsanız saçınızla aynı tonda olan saç boyasını alın ve saçlarınızı boyayın, sirke falan kalmaz, benim kız küçükken bitlenmişti, bana da bulaştırmıştı, ben onun saçını temizledim ama benim saçımı temizleyecek kimse olmadığından bit şampuanıyla yıkadım, sirkeler ölmeyince boyamıştım hepsi öldüler, yine kaşıntı bastı :KK43:
Daha once hiç boya yapmadım 23 yaşındayım ama boya yapmayı hiç istemiyodum:(

Teşekkür ederim anneö kuaför kesmez dedi inanılmaz utanıyorum nasıl oldu bilmiyorum
Utanmayn, Çok olağan bir durum. Ben çok bitli saç kestim. Kimsenin arkasından da ayyyy bitli demedim. Kimse de demez. Gidin durumunuzu anlatın. Ara makas atıp biraz gürlüğü azaltsnlar sonrasında biraz kısaltma yapsınlar. O makaslar taraklar sürekli dezenfekte ediliyor zaten. Hiç çekinmeyin. Gür saçta çok uzun sürer temizlenmesi...

Utanmayn, Çok olağan bir durum. Ben çok bitli saç kestim. Kimsenin arkasından da ayyyy bitli demedim. Kimse de demez. Gidin durumunuzu anlatın. Ara makas atıp biraz gürlüğü azaltsnlar sonrasında biraz kısaltma yapsınlar. O makaslar taraklar sürekli dezenfekte ediliyor zaten. Hiç çekinmeyin. Gür saçta çok uzun sürer temizlenmesi...

annem kuaför kesmez dedi sirkeli saçı :(

sirkeler de dahil mi?
Evet sirke için yazdım çok fazlaysa sacinizda İyice ilacı yedirin saçınıza hava almaması için üzerine bişey sarin saçınızın açık havada bekleyin bi süre
En yakın zamanda arkadaşımın kızı bitlendi ona denedik hepsi ölmüş döküldü yıkanıp taradikca

. 50 liraya bile bir ilacın etkisi pek olmuyor.. bit ölüyor sirke kalkıyor.. saçı boyayın 3 numaralı saç boyası ile bit,sirke kalmaz..

Son düzenleme:
Gerçekten mi Allah korusun :KK43:
Dışarılarda kalındığı için çocukların temizliği evdeki gibi olamazdı haliyle.Anneleri okul yaklaştığı için böyle bilinçsiz bir şey yapmış,ona da ayrı yazık tabii...
Kızımda anaokuluna giderken olmuştu.Pahalı sprey ilaçlar var yağ gibi.Zehirli değilmişte,boğarak öldürüyormuş biti.Ve sirkeyi de çözüyor saçtan,sık taramayla o da temizleniyor.
Bunu hiç bir ilaç yapamıyor mesela.
Eczanede prospektüsleri okuyarak etkisini anlayabilirsiniz.Yerli olan biraz daha ucuzdu sanırım.

Back
X