- 20 Eylül 2017
- 32
- 8
- 86
- Konu Sahibi maryantoniet
Çok geçmiş Olsun cnm ya aklıma okul caglarim geldi hep de bana geçerdi. Saçlarımı iki taraftan örmek isterdim ama sirkeler izin vermezdi. Bu arada kasinmaya başladım hee![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş Olsun cnm ya aklıma okul caglarim geldi hep de bana geçerdi. Saçlarımı iki taraftan örmek isterdim ama sirkeler izin vermezdi. Bu arada kasinmaya başladım hee![]()
Sampuan aldım dün kullandım bugün yekrar aldım ve kullandı fakat sirkeler vartarakla da temizledim
![]()
Yaşınız saç boyamaya müsait mi? Saçınızın doğal renginden memnunsanız saçınızla aynı tonda olan saç boyasını alın ve saçlarınızı boyayın, sirke falan kalmaz, benim kız küçükken bitlenmişti, bana da bulaştırmıştı, ben onun saçını temizledim ama benim saçımı temizleyecek kimse olmadığından bit şampuanıyla yıkadım, sirkeler ölmeyince boyamıştım hepsi öldüler, yine kaşıntı bastıcok kotu bir sey ya
Siradan sinek ilacını başınıza sıkın sac diplerine üzerine bişey bağlayın balkonda yada açık havada durun hepsi ölüyor denendi test edildiO nasıl oluyor yaiki kızım en büyük korkum bit
![]()
Anne defterime yazdım bunu wuwSiradan sinek ilacını başınıza sıkın sac diplerine üzerine bişey bağlayın balkonda yada açık havada durun hepsi ölüyor denendi test edildi
Daha once hiç boya yapmadım 23 yaşındayım ama boya yapmayı hiç istemiyodumYaşınız saç boyamaya müsait mi? Saçınızın doğal renginden memnunsanız saçınızla aynı tonda olan saç boyasını alın ve saçlarınızı boyayın, sirke falan kalmaz, benim kız küçükken bitlenmişti, bana da bulaştırmıştı, ben onun saçını temizledim ama benim saçımı temizleyecek kimse olmadığından bit şampuanıyla yıkadım, sirkeler ölmeyince boyamıştım hepsi öldüler, yine kaşıntı bastı![]()
sirkeler de dahil mi?Siradan sinek ilacını başınıza sıkın sac diplerine üzerine bişey bağlayın balkonda yada açık havada durun hepsi ölüyor denendi test edildi
sirkeler de dahil mi?Siradan sinek ilacını başınıza sıkın sac diplerine üzerine bişey bağlayın balkonda yada açık havada durun hepsi ölüyor denendi test edildi
Utanmayn, Çok olağan bir durum. Ben çok bitli saç kestim. Kimsenin arkasından da ayyyy bitli demedim. Kimse de demez. Gidin durumunuzu anlatın. Ara makas atıp biraz gürlüğü azaltsnlar sonrasında biraz kısaltma yapsınlar. O makaslar taraklar sürekli dezenfekte ediliyor zaten. Hiç çekinmeyin. Gür saçta çok uzun sürer temizlenmesi...Teşekkür ederim anneö kuaför kesmez dedi inanılmaz utanıyorum nasıl oldu bilmiyorum
Utanmayn, Çok olağan bir durum. Ben çok bitli saç kestim. Kimsenin arkasından da ayyyy bitli demedim. Kimse de demez. Gidin durumunuzu anlatın. Ara makas atıp biraz gürlüğü azaltsnlar sonrasında biraz kısaltma yapsınlar. O makaslar taraklar sürekli dezenfekte ediliyor zaten. Hiç çekinmeyin. Gür saçta çok uzun sürer temizlenmesi...
Ben kuaförüm ve keser diyorum. Kesilir. Çok lüks bir yere gitmeyin, onlar kabul etmeyebilir ama normal sıradan bilindik bir caddede olan kuaföre gidin. Durumu izah edin. Keser.annem kuaför kesmez dedi sirkeli saçı![]()
Evet sirke için yazdım çok fazlaysa sacinizda İyice ilacı yedirin saçınıza hava almaması için üzerine bişey sarin saçınızın açık havada bekleyin bi süresirkeler de dahil mi?
tamam teşekkür ederimBen kuaförüm ve keser diyorum. Kesilir. Çok lüks bir yere gitmeyin, onlar kabul etmeyebilir ama normal sıradan bilindik bir caddede olan kuaföre gidin. Durumu izah edin. Keser.
ben hiç saçımı boyatmadım, saçımın doğal halini çok seviyorum son çare :/Biz çare bulamamıştı.. 50 liraya bile bir ilacı aldım.. bit ölüyor sirke kalkıyor.. saçı boyadım en sonunda 3 numaralı saç boyası ile kökten temizledi.. kurtulduk.. bit sirke kalmadı..
Bende hiç boyatmamıştım.. kısa kesmekten iyidir..ben hiç saçımı boyatmadım, saçımın doğal halini çok seviyorum son çare :/
Bence onu defterden hemen silin.Marmara depremi zamanı, annesinin ilaç sıkıp uyuttuğu 3 çocuk bir daha uyanamadıAnne defterime yazdım bunu wuw
Gerçekten mi Allah korusunBence onu defterden hemen silin.Marmara depremi zamanı, annesinin ilaç sıkıp uyuttuğu 3 çocuk bir daha uyanamadı![]()
Dışarılarda kalındığı için çocukların temizliği evdeki gibi olamazdı haliyle.Anneleri okul yaklaştığı için böyle bilinçsiz bir şey yapmış,ona da ayrı yazık tabii...Gerçekten mi Allah korusun![]()