Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımdaki kızıl balyajı kendim yenileyebilir miyim?

florenc

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2012
13
0
16
Balıkesir
Merhaba, ben 4-5 gün önce saçımı siyaha boyattım ve aralarda da kızıl balyajlar var. Ama kızıl boya hemen aktı, biliyorsunuzdur. Rengi soldu. Kuaförde önce saçımın tamamını siyaha boyamışlardı, daha sonra balyaj atacakları yerlerin rengini açıp saçımın tümüne kızıl boya sürüp beklediler. Siyah kızıl boyayı tutmaz diye. Acaba ben de kendim kızıl boya alıp tüm saçıma uygulasam, sadece kızıl olan yerler boyanır ve istediğimi elde eder miyim? Yoksa siyah boyaya zarar verir mi? Saçım da resimdeki gibiydi

Son düzenleme:
Kömür siyahı saçı kızıl açmaz,ama mutlaka yansıma verir ilk boyamada olmasa da aktıkça kızıl yansıma verir.
Tüm saç kızıla boyandıktan sonra hiç kızıl yansıma bırakmadı mı?
Ben tümünü komple kızıla boyayıp kızıl olması istenen yerleri açıcıyla açmayı önermiyorum.
Saç boyamak zaten yıpratıcı bir işlem hem de siyah kısma dediğim gibi yansıma mutlaka verir.
Önerim sadece kızıl olmasını istediğiniz yerleri tekrar boyamak.
Bunun için kızıl-kırmızı su bazlı boyalar da var hem uygulaması kolay hem de saça zarar vermiyor.
Bir kutu su bazlı boya tutamlar için 5-6 boyamaya kadar yeter.

Siyah boyaya hiç zarar vermedi, yansıma da bırakmadı.
Aralardaki tutamları tek tek kızıla boyamak çok zor geliyor o yüzden böyle yapsam olur mu dedim ama korkuyorum da siyah boyaya zarar verir diye.

kardeş !
kızıl boya mıydı o cila mıydı ?
benim de saçımı balyaj yapmak için oryelle ara ara açtılar
sonra heryerine kızıl cila attılar
cila saçı yıpratmıyormuş
bi kaç hafta sonra akınca tekrar cila attırcam

Kızıl boyaydı sanırım. Ya pek de bilgim yok, daha önce saçımı bir kez siyaha boyamıştım. Aylar önce. Sonra aktı tamamen, saçım eski halindeydi kahverengiydi boyatmadan önce.
Cila da olabilir mi?
Siyah saçı boyamayacak mı bu kızıl boya dediğimde, siyah saç kızıl boyayı tutmaz sadece açtığımız kısımlar boyanır demişlerdi. Bilmiyorum tam olarak

Muhtemelen arkadaşın da dediği gibi ciladır.
Kızıl boya mutlaka kızıl yansıma bırakırdı.

anladıgım kadarıyla siyah saç rengi kendı rengi degil sanırım boyadan sonra cok yıkanız siyah ve kızıl özellikle ikisi hemen akar kuaförünüz sanırım size hiç söylememiş saçınıza zarar verir sonuçta oreyel ile açıldı bence 1 ay bekleyin o zaman tekrar kızıla boyatırsınız

Kızıl aktıkça bakır gibi oluyor 1 ay daha beklersem sarı olacak sanırım :-D
Kötü de görünüyor, ne yapacağımı bilemedim tekrar kuaföre gitmek değil de kendim halletmek istiyorum ama mümkün değil gibi görünüyor.

Röfleden sonra istenmeyen renklerin oluşması durumunda saça uygulanan işlemin adıdır cila,asıl adı pigmentasyon işlemidir.
Röfleli saçın tamamına uygulanır röflesiz kısma herhangi bir etkisi olmaz,sanırım kuaförünüz bu mantıkla tüm saça pigmentasyon yapıp kızıl olan bölgeyi canlandırmak istemiş.
Bu işlem zor bir işlem değil bu konuda açıklamıştım;
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...rmerenk-kataloglarisorulariniz-cevaplari.html
Tüm saça ya da sadece kızıl bölgelere uygulayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…