canım bişey söyliyeyimmi bu illet insanın piskolojisini bozar allah aşkına okadar kafana takma gerçekten insan çok etkileniyor sen en iyisi eczaneye git en iyi ilacı al ve bir kaç yıkama kullan bu arada ailedeki herkes kullansın bit olsun olmasın tedbir amaçlı :1rolleyes:
canım bişey söyliyeyimmi bu illet insanın piskolojisini bozar allah aşkına okadar kafana takma gerçekten insan çok etkileniyor sen en iyisi eczaneye git en iyi ilacı al ve bir kaç yıkama kullan bu arada ailedeki herkes kullansın bit olsun olmasın tedbir amaçlı :1rolleyes:
canım saç dibinde olurlar zaten saç tellerini tek tek temizlemek gerikiyo bu işlemi balkonda yapın ne kedar temizlerseniz o kadar iyi sonuş alırsın en çok ense kısmında olurlar saç tellrine yumutlarlar
Herkese çok teşekkürler opuyorumnanaktan
gazyağı buldum ve sürdüm şu an için birşey yok..
canım konuyu geç gördüm keşke daha önce görseymişim 6 sene önce benimde başıma geldi saçımı boyatmıştım o akşam eve gelince bi baktım hepsi ölmüş parçalanmış patlamışlar yani boyadan ayrıca tüm sirkeler( yumurtalar) da parçalanmıştı
birdaha başına gelirse veya konuyu okuyanlardan yardım isteyen olursa HEMEN SAÇLARINIZI BOYAYIN KESİN O ANDA HEPSİ GEBERİP GİTCEKLER hiç başka çare aramaya gerek yok
Onuda denedim ama gitmedi belkide başka boya markası denemeliyim üzgünüm gazyağınıda sürdüm yine gitmedi gerçekten 2 buçuk 3 aydır kafamdaki bu iğrenç şeylerle yaşadım hala yaşıyorum ne yaptıysam fayda olmadı yokmu şunlardan kurtulan birşey önermek isteyen deli olucam gazyağı bile işe yaramadı her akşam yıkıyorum birde. :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: lütfen yardım edin ya.
canım ben kuaförde boyatmıştım o gün o asalaklardan kurtulduğumu farkettim çok sevinmiştim sonra görümcemdede doluydu oda kuaförde boya yaptırdı tabi bilmiyodu oda kurtulucanı sonradan öğrendim daha önce bu konuda konuşmamıştık onla onunda anında yokolmuş
ilkokulda ben de olmuştum ve annem böyle yapmıştı.
inşallah en kısa zamanda geçer.
okuyunca kaşınmaya başladım. nası anlıyosun bitlendiğini ya :S
Geçmiş olsun canım ,gerçekten insanı rahatsız edecek bir durum .
Sadece çocukken olacak diye bir şey yok valla.
Ben köyde çalışıyorken saçlarıma düşmüştü.Kaşına kaşına mahvoluyordum.
Köyden bir kız yanımda kalıyordu ,abla sende bit mi var dedi.
Annesine baktırdım bit gelmiş ,kadıncağız epey uğraşmıştı temizlemek için.
Gazyağı ile taramıştı , merkezdende şampuan aldırmıştım.
Her fırsattada kadın temizliyordu.
Ne derece doğru bilmiyorum ama boyalı saça gelmez diye söyleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?