Saçımda bit yok ama sirke var.

nisa0070

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2024
7
0
1
21
arkadaslar saçlarımı duzlestirirken dökülen saçlarımda böyle bişey buldum hemen gidip bit ilacı aldım bit taragiyla taradım. Bit yok sadece bundan çıktı. Toplam 2 tane. Bu sirke mi ? Psikolojim bozuldu bilenler bişey desin lütfen

Yok bu sirke değil bence, ayrıca bit olmadan sirkede olabilir bit büyük ihtimal başkasına geçmiştir. Saçınızda kaşıntı var mı? Resimdekini ben tüye benzettim hani saçımızı birkaç gün taramadığımızda olur ya tüy toplar ona benziyor

Saçını boyatıyorsan, git boyat saç boyasını sevmez bit mit gibi şeyler ölürler.

Ay kaşıntı olmaz olur mu aşırı kafaya taktığım için bit olmasa bile o moda girdim şuanda

Sirke değil bu Canlı bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bir kazak, tshirt vs bir yerden gelmiş olabilir.

Sirke beyaz olur canım. Bu ya kıl kökü ya da saçını düzleştirirken yanıp kalınlaşan bir saç teli

Yine de emin olmak için o siyah şeyleri iki tırnağının arasında ezebilirsin, çıt sesi geliyorsa geçmiş olsun

Sirke mi bu ? Sanki minik bir ip tüyü gibi böyle ipi çekersinde ucu kalır ya. Öyle bir şey gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…