Bit olmadan sirke olur mu peki?Evet sirke sık sık tarayın sonra bit olacak
Biraz parlak olması suphelendirdiSirke beyaz olmuyor mu? Bu ipe tüye böyle bir şeye benziyor baksanıza kenardan uzantısı bile var.
Bit ölüyor da sirkeler kalıyor maalesef bizimde başımıza çok geliyor bit olayıSaçını boyatıyorsan, git boyatsaç boyasını sevmez bit mit gibi şeyler ölürler.
Yok bu sirke değil bence, ayrıca bit olmadan sirkede olabilir bit büyük ihtimal başkasına geçmiştir. Saçınızda kaşıntı var mı? Resimdekini ben tüye benzettim hani saçımızı birkaç gün taramadığımızda olur ya tüy toplar ona benziyo
Yaa o zaman görememiş olabilir misiniz? Set halinde satılıyor bit ilacı şampuan değil de sprey çok etkiliAy kaşıntı olmaz olur mu aşırı kafaya taktığım için bit olmasa bile o moda girdim şuanda
Paranit şampuanı kullandım. Sürekli de tariyorum. Şuanlık çok şükür bişey yokYaa o zaman görememiş olabilir misiniz? Set halinde satılıyor bit ilacı şampuan değil de sprey çok etkili
Sirke beyaz olur canım. Bu ya kıl kökü ya da saçını düzleştirirken yanıp kalınlaşan bir saç teliEki Görüntüle 3433501 arkadaslar saçlarımı duzlestirirken dökülen saçlarımda böyle bişey buldum hemen gidip bit ilacı aldım bit taragiyla taradım. Bit yok sadece bundan çıktı. Toplam 2 tane. Bu sirke mi ? Psikolojim bozuldu bilenler bişey desin lütfen
Çok şükür hicbi ses çıkmadıYine de emin olmak için o siyah şeyleri iki tırnağının arasında ezebilirsin, çıt sesi geliyorsa geçmiş olsun
Aslında y ile başlayan bir şey, ama buraya yazamam küfür diyollaBit yavrusuna neden sirke diyorlar ya sirkeden soğudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?