• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçımda bit buldum!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Bir şey sorucam şimdi bitlenmiş temizlenmiş old. sölüyo kuzenim gidicem ama çekiniyorum işte ya geçmediyse die aa gitmeden de olmıcak hani alınsın da istemiyorum
kafurun mu ne vardı adını yanlış da yazıyo olablirm onu taksam hani bana geçmesini önlemiş olurmuyum ?????

Bir şey sorucam şimdi bitlenmiş temizlenmiş old. sölüyo kuzenim gidicem ama çekiniyorum işte ya geçmediyse die aa gitmeden de olmıcak hani alınsın da istemiyorum
kafurun mu ne vardı adını yanlış da yazıyo olablirm onu taksam hani bana geçmesini önlemiş olurmuyum ?????

eed kafuruna böcek bile gelmio

Saçımı boyadım şuan kafam rahat kaşınmıyor.İnşallah terk etmişlerdir beni. Şampuanlamaya devam ama.

Kızlar yazmayı unuttum ben kurtuldum. En son çare paranit aldım zaten baya geçmişti ama kaşıntı vardı sirkeler yani.Paranitle kurtuldum.Şampuan kullanmaya devam ettim.Şuan saçlarım daha güzel.Vee kestirmedim kesinlikle saçlarım belimde çok mutluyum:64: bitlenmemin maliyeti 30 tl paranit, 5 tl metrin şampuan, 10 tl saç boyası toplam 45 tl.

kardeşimin kızlarına da bulaşmış biryerlerden ve geçenlerde konu açıldı,yengeme söyledim. o da kendi kızına küçükken uyguladığı yöntemi söyledi.ilkokul zamanlarında çocuklarda çok oluyo maalesef. size bir etkili yöntem daha : " çamaşır yumuşatıcısıyla saçı durulamak" :) yengemin söylediği buydu. kızkardeşime söyledim,o da kızlarını yıkamış böyle ve bitlere son :)

gecenlerde bit ilacı reklamı gördüğümde amaaan artık bitlenen varmıdır diyodum.varmıs :1: bende gecmste bitlenen biri olarak gecmiş olsun diyorum.:1:

kızlar saclarım ıcın vazgecmıycegım hıcbısey yoktur belıme kadar oldukca saglıklıı ve kıskanıyor cogu ksııde.. herneyse benım bır yıgenım var 4 5 yaslarında kreste sanırım bulasmıs.. yengem bıze soylememıs hatta ben bugun ogrendım 1 ay sonra falan dusunun ve o cocuk bana yapışık gıbı benı cok sever hep sarılır sureklı bıze gelır yastıgımda bıle yatmıstır.. ben bunu duydum sınır krızı gecırdm resmen ya madem cocugun bıtlı soyle uzak durayımm sınırden kaşıntı sardı benı ya acaba banadamı gecmıstır varmı hala yokmu cıldırcaaaaaaaaam tıksınıyorummmmmm !!!

öffffffffffffffffffff:))))))))))))))))))))))

okurken kafam kolum her yanım kaşınmaya başladııııı :DDDDDDDDd

ilkokulda ben de bitlenmiştim şu anda ilköğretimde öğretmenim, her an bulaşma ihtimali var ama pis pasaklılara çok kafa kafaya yanaşmıyorum:)

ben de hatırlıyorum da ne bit ilacı ne tarakları..... tek çare annem abimle benim kafaları gaz yağı ile firksiyonlamıştı.. ayyy kafam cayır cayır cızz cızzz sesleri gele gele yanmıştı ama canları cehenneme hepsinden de kurtulmuştuk gerçi ev 1 ay gaz yağı kokmuştu ama ossun o da geçti :))

ben cok takıntılıyım annem sacımı kac gundur ıncelıyor hıcbırsey bulamadı ama ben o cocugu sarıldım öptum ya banada gelmısse dıye yktım ortalıgı sacımda bıt olmamasına ve sırk falan bulunmamasına ragmen tedbır amaclı bıt ılacı aldırdım bıdahada kımsenın cocugnu sevmıycem :)) nolur nolmaz yanıı dımıı kullanıym ben

kaşındırdın beni gece gece :18:hadi geçmiş olsun artık dikkat et amaa :20:

konu açılalı çok uzun zaman olmuş ama umarım bana da yardım edecek birisi çıkar . benim ve kızımın başında da bit var kızım daha 1,5 yaşında bende 23 yakınlarda yardım alabileceğim kimse de yok onun kafasından ben temizledim ama benim kinden temizlenmiyor bel ki d e yok bilmiyorum taradım bit ilacı ile yıkadım nafile 1 tane dökülmez mi dökülme di. ama kızım öylemi ondan bir sürü döküldü kuzum benim daha okula bile gitmeden tanıştı bitlerle . onunkileri iice temizliyorum ama hala sirkeler var başında diyorum o zaman benden geçiyor e bende tarıyorum yıkıyorum bişi dökülmüyo . eşim bakıyo bişi yok diyo bana da yardım cı olur musunuz bu arada saçlarım çoook uzun yardım lütfen en azından kızım için :(

konu açılalı çok uzun zaman olmuş ama umarım bana da yardım edecek birisi çıkar . benim ve kızımın başında da bit var kızım daha 1,5 yaşında bende 23 yakınlarda yardım alabileceğim kimse de yok onun kafasından ben temizledim ama benim kinden temizlenmiyor bel ki d e yok bilmiyorum taradım bit ilacı ile yıkadım nafile 1 tane dökülmez mi dökülme di. ama kızım öylemi ondan bir sürü döküldü kuzum benim daha okula bile gitmeden tanıştı bitlerle . onunkileri iice temizliyorum ama hala sirkeler var başında diyorum o zaman benden geçiyor e bende tarıyorum yıkıyorum bişi dökülmüyo . eşim bakıyo bişi yok diyo bana da yardım cı olur musunuz bu arada saçlarım çoook uzun yardım lütfen en azından kızım için :(

Bildiğim kadarıyla sirkeler biraz zor gidiyo:/ sende psikolojik olarak sende de varmış gibi hissediyo olabilirsin zaten dikkatli bakılınca görülür canım eşin bakmış olsaydı görürdü kızına belki başkasından geçmiştir oynadığı fln bi arkadaşı vrsa :/

Bildiğim kadarıyla sirkeler biraz zor gidiyo:/ sende psikolojik olarak sende de varmış gibi hissediyo olabilirsin zaten dikkatli bakılınca görülür canım eşin bakmış olsaydı görürdü kızına belki başkasından geçmiştir oynadığı fln bi arkadaşı vrsa :/

bilmiyorum ki kimden geçti epey temizledim onun saçını kıyafetlerimizi yatak örtilerimizi falan da yıkadım bende de eşim sirke buldu banyo yaptım geldim eşim az önce çok vardı şimdi sirke yok dedi ama benim saçımda bite hiç rastlamadı aynen bu konuyu açan arkadaş gibi oturduğum yerde saçıma elimi attım bit geldi ben önce değildir dedim inanmadım ama kızımın saçına bir baktım kaynıyor resmen temizledim onu ara ara bakıyorum aama kendimkini ne yaparım bilemiyorum :(

bilmiyorum ki kimden geçti epey temizledim onun saçını kıyafetlerimizi yatak örtilerimizi falan da yıkadım bende de eşim sirke buldu banyo yaptım geldim eşim az önce çok vardı şimdi sirke yok dedi ama benim saçımda bite hiç rastlamadı aynen bu konuyu açan arkadaş gibi oturduğum yerde saçıma elimi attım bit geldi ben önce değildir dedim inanmadım ama kızımın saçına bir baktım kaynıyor resmen temizledim onu ara ara bakıyorum aama kendimkini ne yaparım bilemiyorum :(

Canım tanıdık bir kuaför falan varsa git bi baksınlar saçın uzun olduğu için temizlenmesi zor olabilir :/

bana yazan arkadaş genç eğitim mesaj sayım 100 olmadığı için size mesaj yazamıyorum o yüzden cevabı buraya yazıyorum görürseniz buradan konuşabiliriz ben aynı mesajı bura kopyalıyorum cevabınızı bekliyorum
öncelikle mesajınız için teşekkür ederim mesajlarda da okuduysanız kendimden çok bebeğim için yardım istemiştim . açıkçası ben de bilmiyorum dediğim gibi kulak arkama attım elimi bit geldi önce inanmadım sonra kızımın saçına baktım onda birsürü çıktı . bende tara tara bi tane çıkmadı saçlarım çok uzun ve düz kaşıntı oluyor eşim baktı sirke gördü kalktım duş aldım eşim tekrar baktı az önce bir sürüydü ama şimdi yok dedi . bende anlamadım bakıyor ama hiç bite rastlamadı bende tarıyorum çıkmıyor bişi saçımın durumunu bende bilmiyorum yani. kızımın saçında da bakıyorum arada sirke var ama ölü. ben kıbrısta yaşıyorum imkanlar kısıtlı bi bit şampuanı aldım kendim vve kızımın saçını mecburen onunla yıkadım o biraz ii geldi kızıma onun kini temizledim ama eşim oturup saatlerce saçıma bakmıyor açıkçası. kaşınıyor başım ama ne durumda inanın bilmiyorum :(

Back