Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir şey sorucam şimdi bitlenmiş temizlenmiş old. sölüyo kuzenim gidicem ama çekiniyorum işte ya geçmediyse die aa gitmeden de olmıcak hani alınsın da istemiyorum
kafurun mu ne vardı adını yanlış da yazıyo olablirm onu taksam hani bana geçmesini önlemiş olurmuyum ?????
kaşındırdın beni gece gece :18:hadi geçmiş olsun artık dikkat et amaa![]()
konu açılalı çok uzun zaman olmuş ama umarım bana da yardım edecek birisi çıkar . benim ve kızımın başında da bit var kızım daha 1,5 yaşında bende 23 yakınlarda yardım alabileceğim kimse de yok onun kafasından ben temizledim ama benim kinden temizlenmiyor bel ki d e yok bilmiyorum taradım bit ilacı ile yıkadım nafile 1 tane dökülmez mi dökülme di. ama kızım öylemi ondan bir sürü döküldü kuzum benim daha okula bile gitmeden tanıştı bitlerle . onunkileri iice temizliyorum ama hala sirkeler var başında diyorum o zaman benden geçiyor e bende tarıyorum yıkıyorum bişi dökülmüyo . eşim bakıyo bişi yok diyo bana da yardım cı olur musunuz bu arada saçlarım çoook uzun yardım lütfen en azından kızım için![]()
Bildiğim kadarıyla sirkeler biraz zor gidiyo:/ sende psikolojik olarak sende de varmış gibi hissediyo olabilirsin zaten dikkatli bakılınca görülür canım eşin bakmış olsaydı görürdü kızına belki başkasından geçmiştir oynadığı fln bi arkadaşı vrsa :/
bilmiyorum ki kimden geçti epey temizledim onun saçını kıyafetlerimizi yatak örtilerimizi falan da yıkadım bende de eşim sirke buldu banyo yaptım geldim eşim az önce çok vardı şimdi sirke yok dedi ama benim saçımda bite hiç rastlamadı aynen bu konuyu açan arkadaş gibi oturduğum yerde saçıma elimi attım bit geldi ben önce değildir dedim inanmadım ama kızımın saçına bir baktım kaynıyor resmen temizledim onu ara ara bakıyorum aama kendimkini ne yaparım bilemiyorum![]()
Canım tanıdık bir kuaför falan varsa git bi baksınlar saçın uzun olduğu için temizlenmesi zor olabilir :/