Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçımda bit buldum!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

sizede geçmiş olabilir iyice kontrol edin cnm ..
yoksade gözden kaçan sirkeler vardır ..
şampuanla sizde yıkanın..
dediğin gibi eğer yakınında olan birinde varsa sürekli bulaşır nalet şey :tomato:

Neyseki ben de bişey yok.Yani bugüne dek.Akşam tekrar saçalarımı yıkayıp kontrol edeyimmirmirmirmir

Yıllar önce üniversitede öğrenciyken başıma gelmişti de anneciğile kafaları gazlamış,naylon poşetlere sarmıştık.:1closedeyes:
Tüm gün evden çıkmadığımız gibi,gelene de kapıyı açmamıştık.Ama okula dönüşte içim rahat etmemişti ve güzelim saçlarımı da kestirmiştim.Çok üzgünüm çoook

Son düzenleme:
benim kuzumda da sirke gördük yaa.. sonra taradım ki ayy yavrum ne korktu.. hemen meşhur şampuanı alıp uyguladım.. ertesi gün hala geçmemişti. şimdi başka bi ilaç şampuan falan aldım.. olmadı gazyağı bulup sürcem. saçlarına da kıyamıyorum..

uff ilkokul zamanlarım aklıma geldi.. kardeşimle ne çok bitlenirdik

saçlarınızı kısaltın...bit şampuanını hergün kullanın ve en önemlisi saçlardaki bit ve sirkeleri tek tek çekin...birde boyalı saça gelmez derler..

arkadaşlar sadece kafaya ilaç yapmak yetmez
bütün yastıklar yorganlar hepsi kaynatılacak ve 1 ay kullanılmayacak
benim bit sorunum vardı 7 yıl önce, tam 3 sene çektim inanabiliyor musunuz?
yeni eve taşınınca hepsi bitti.
mutlaka takımlarınızı falan her şeyi kaynatın uzunca süre kullanmayın

banada ilk okuldayken bulaşmıştı sıra arkadaşımdan annem her türlü bit şampuanını denedi fyda etmedi benimde saçlarım çok gür ve uzundu küçükken bi akrabamıza sölemiişti annem bit bulaştı arındıramadım fln diye oda bi ilaç önermişti ama bu uyuz ilacıymışş ama bite çok iyi geliomuş yaglı yaglı bişeydi annem gözlerime bez vermişti azımı burnumu kapamıştı yıkamıştı bide ince tarakla taradı saçlarımı bitler kaymıştı =D çok fena kokuodu bi kaç kere yıkamıştı bişe kalmamıştı...bnce git uyuz ilacı al..=D

çocuklar için okula giderken saçına yakın bir yere adını hatırlayamadığım bir şey koyuyorlar.onun kokusuna bit yaklaşmazmış.eczanelerde satılıyor.eczacıya sorarsanız size yardımcı olur.
büyükler için sanırım saçı boyamaktan başka çare yok.şampuan yetersiz kalıyor çoğu zaman.başıma gelmişti lisedeyken.uzun gür ve pırıl pırılsaçlarım vardı.tam da bitlerin isteyeceği türden..
bitler sağlıklı ve temiz saçı tercih ediyor arkadaşlar.yağdan falan bulaşmıyor.he birde başkasından bulaşma olayı var.
bitti diye şampuanı kesmeyin sakın uzun süre kullanın çünkü yumurtalar kalıyor.

bitin en etkili ilacı bildiğin gaz yağını kafana süreceksin anında bitiriyo yanlız sürdükden sonra biraz bekleteceksin omzuna falan da eski bezlerden falan koy ama onları makinede yıkamadan önce suda beklet makinaya kokusu siniyo geç çıkıyo
dene gaz yağını biraz kötü kokusu ama kesin çözüm

kafurun canım o. kötü bi kokusu var ama bitler gelmiyomuş o kokuya...

ya benim kardeşimede geçmiş antibit medrin aldık fayda etmio napcaz bilmem

hedrini kullandıktan 7 gün sonra tekrar kullanmak gerekiyomuş. ben kızımda kullandım bikaç gün taradım falan bişey görmedim. 7 gün sonra gene sirkeler gördüm kafasında dün akşam hemen kalanını da uygulamadım bakalım nolcak...:gitme:

hayvanları koruma dernegine ve hatta panter emele şikayet edecem sizi kaydirigubbakcemile
hepiniz hain planlar kurmuşunuz zavallı hayvanlar için onlarda canlı onlarında yaşamaya hakkı var delikafadulden
caniler
:roflol: :roflol: :roflol:

bitten kurtulduktan sonra şampuanı ara ara kullanmanız doğru olur fakat çok sık kullanmayın.! bu bit deyip geçtiğimiz yaratıkların metabolizması nasıl bişeyse o ilaca uyum sağlıyor uzun süreli. yani söyle söyleyeyim eğer çocuğunuz falan varsa ilkokula giden onun için bence 2 markanın ilacını alabilirsiniz hani değişmeli kullanın derim. artık ital bit ilaçları malesef cok zor bulunuyor en çok bulunan yerli kiwell ne yazık ki en kalitesizi de bu.
ayrıca yumurtaları olan o sirkeler cidden cok zor çıkar saçtan bir tutundu mu. o nedenle sık taraklarla temizleyin onları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…