Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçımda bit buldum!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
cnm ya bende 19 yasında evlıyım bırde oglum var ama yıllardır bıtten kurtulamdım kocam goreck dıye odum korkuyo bende sırk cok yaptım ama gecmedı banada yardımcı ol ne olur

cnm ya bende 19 yasında evlıyım bırde oglum var ama yıllardır bıtten kurtulamdım kocam goreck dıye odum korkuyo bende sırk cok yaptım ama gecmedı banada yardımcı ol ne olur

:1shok::1shok:kızzzzzzzzzzz ne diyon sen,yıllardır kurtulamadım ne demek:mymeka:
bit şampuanı al,gaz yagı sür,yakınlarında kimse yokmu yardımcı olacak,eger yoksa eşinden yardım al,hem niye diyemiycen o senin eşin,
yıllardır kafanda bitlemi yaşıyon,heyy allahım yaaaklava:klava:

esıme dıyemıoym utanıyom kulanmadıgım sey kalmadı 7 8 yıldır var kurtulamıyom ne olur ya bsaka bısey yokmu

esıme dıyemıoym utanıyom kulanmadıgım sey kalmadı 7 8 yıldır var kurtulamıyom ne olur ya bsaka bısey yokmu

dr git cnm bende küçükken çok bitlenirdim dr bünye yapıo demişti ( ne alaka ise bilemedim ama ) geçmiş zaman ne uyguladık bilemiyorum ama hergün saçını yıka saçın yağlı kepekli ise ondan kaynaklı olabilir

sagol cnm ama dr buıkere gıttım dalga gectıler o yuzden ısttemıyom gıtmek hergun yıkıyom ama nafıle bılmıyorum napcambenneyaptımki

yani dedim ya çocukken oluyordu bende. annem babam öğretmen köylerde geçti hep çocukluğum ordan brdan alıyordum heralde birde çok hareketli bir çocuktum ter toz kir derken bünye yapıyor demişti dr . artık öyle bir problemim yok başka bir dr a git ne bileyim bir çözümü vardır mutlaka çevrende görüştüğün insanlara dikkat et çocuğun varsa okuldan taşıyorr olabilir vs

cnm okdarda dıkat edıyom hergun yıkıyom sırekyle karabıber dedıler oda fayda etmedı napccam ben ya:teselli:

canım kuzenime de bulaşmıştı. bir kaç ay önce hedrin miydi neydi öyle bir bit şampuanı aldı 1,5 hafta düzenli kullanarak kurtuldu. bir dene istersen.belki çözümlenebilir.

malesef bıudede bulduk 2 ay oldu...arındık kurtulduk derken 3 kez tekrarlladı..daha geçen yıne...komsular yada cevredekılerde arınmadıkça çözumu yok....
hep bit şampuanıyla yıkanıyoruz...bıktım vallahı...

cnm yok daha bebegım 10 aylık bende 19 yasındayım napcam ya

ya ne gaz yağı hangi devirdeyiz yapmayın git bitax al arkadaşım ben sınıf öğretmeniyim hersene gelir başıma evde şişe şişe anti bit var
Konu açılalı nerdeyse bir yıl olmuş ama sizin yazdığınıza cevaben bişeyler yazayım istedim.Kızımla tam bir aydır mücadele ediyoruz.İki farklı marka denedik yine bitiremedik.:1shok: Galiba eski yöntem gazyağına başvuracağım.Sanırım sınıfında(duyurmamıza ve uyarmamıza rağmen) çocuğuyla ilgilenmeyen veli var ki,kızımın güzelim saçlarını da bu arada feda ettik,tüm çalışmalara rağmen kurtulamadık,her banyo sonrası sirkelerin bitmediğini gördükçe ağlıyor çocuk.Ben de sınıf öğretmeniyim,arada bir saçlarını kontrol ederim çocukların ve velilere haber yollarım.Burada iş diğer velilere düşüyor,ne yazıkki ilgilenmeyince biz ne yaparsak yapalım bişekilde devam ediyor.Çünkü çocuklar bizler kadar dikkat edemiyorlar.

bende çok bitlenirdim çocukken yaa zavallı annem ne uğraşırdı benimle..
bit ilacı eczanelerde satılır cnm..
al yıka geçer..

bende çok bitlenirdim çocukken yaa zavallı annem ne uğraşırdı benimle..
bit ilacı eczanelerde satılır cnm..
al yıka geçer..
Tam bir aydır mücadele ediyoruz,iki farklı şampuan aldık(bit şampuanı).Geçen hafta uyguladığımızda 3 tane sirke kalmıştı,tam sevindik ki bitti diye,dün bir de ne görelim,sirkeler arttığı gibi 2 tane de canlı var.Kuzucuğum o kadar çok ağladı ki kahroldum.Dedim ya sanırım sınıfta var ve önlem alan yok.:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…