Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba buraya yeni taşındım. Saçıma ombre yaptırmak istiyorum. İyi kuaför önerilerinizi bekliyorum. Ama erkek olmasın kapalıyım. Şimdiden teşekkürler.
Erkek olunca ne oluyor? Benim kuaforum de erkek bir yerde bir hata yapiyorum sanirsam
Komik ama ayıp kadin yardim istiyo öneri bekliyo ne bilsin internette hep kendilerini övüyorlar gidiyoz paramızla rezil oluyoz. Konu sahibi umarim istedigin gibi yer bulursunArama motorunu açıyorsunuz, arama çubuğuna “erzincan kadın kuaförü” yazıyorsunuz. Çıkan sonuçlardan içinize sinenleri arayıp görüşüyorsunuz. Bu kadar basit.
Ne alaka kapalıyım yazdım ya nornalde kapatıp kuaföre mi açayım?Erkek olunca ne oluyor? Benim kuaforum de erkek bir yerde bir hata yapiyorum sanirsam
Aa gerçekten mi ne kadar ilginç Allah Allah. İnsanlar gitmiştir tecrübeleri vardır fikir verirler diye yazmış olabilir miyim?
Okumadan yorum yapmişsin sanirim tesettürlü ondanErkek olunca ne oluyor? Benim kuaforum de erkek bir yerde bir hata yapiyorum sanirsam
Siz de kına yakarsınızSize ilginç bir şey daha söyleyeyim birazdan konunuz taşınacak siz de banlanacaksınız.
Siz de kına yakarsınız
Siz de kına yakarsınız