- 17 Ağustos 2013
- 2.102
- 56
- 113
- Konu Sahibi Afilli_kiz
-
kızlaaarrr saçımı boyadım bugün uçlarında boyalı kısımlar vardı ama çooook uzun zaman olmuştu
önce boyalı bi kısımda denedim gayet iyi oldu ve hepsini boyadım o ucu boyalı kısımlar yeşil hatta mavi gibi bi şey oldu nasıl kurtulucam bundaan?
Ne renge boyadın? normalde saçın ne renk?
Ne renge boyadın? normalde saçın ne renk?
kızlaaarrr saçımı boyadım bugün uçlarında boyalı kısımlar vardı ama çooook uzun zaman olmuştu
önce boyalı bi kısımda denedim gayet iyi oldu ve hepsini boyadım o ucu boyalı kısımlar yeşil hatta mavi gibi bi şey oldu nasıl kurtulucam bundaan?
Cok kotu bir durum oncelikle gecmis olsun bende 3 hafta once aciciyla acmistim sacimi uzerine kullu kumral boyadim yemyesil oldu kafam ciktim evden ilk onume gelen dukkana girdim 7.65 palette gozume carpti aldim boyadim simdi idare ediyorum ama yinede icime sinmedi
Tatlım ben de olmuştu bu yeşerme (yeşermeden de fazlası diyebilirim) çok telaşlanmıştım ama yıkadıkça aktı. Boyadan sonra ilk yıkamamda 3 kere şampuanladım saçlarımı hepsinde de aktı, rengi düzeldi. Küllü boyalarda yeşerme oluyor evet turunculaşma olmuyor. Birkaç gün önce dip boyası yaptım açık sarı aldım boyayı sıkarken içinde çok az bir yeşil kısım da vardı. Koyu tuttu hafif yeşilimsi olarak. Bu sabah banyo yaptım hepsi aktı gitti :) seninki de öyle olur inşallah canım hemen telaşlanma. Ha bir de şampuanı 1-2 dakika falan beklettim saçımda.
Ben biraz daha sabretmeni öneririm. Saçların yorulmasın çok da ciddi bir fark olarak görünmüyor. benimki de seninki kadar olmuştu. Gecenin bi yarısı kalktım saç baş yaptım makyaj yaptım ki görüntü kötü mü değil mi diye saçını yapınca makyajlı olunca görüntü kurtarıyor canım. Saçına eziyet etmemiş olursun. Belki saçlarına krem ya da yağ falan sürüp bir de öyle yıkayabilirsin akıtır mı bilmiyorum ama belki işe yarar. Ben arada bir yapıyorum.
hemen boyasam kötü olmaz m saçım 10 gün beklemek gerek diye okumuştum:44:
evet yıkayınca aktı biraz ama şu farka bakın saç diplerim ve uçlarım nasıl baş edicem bu farkla
Eki Görüntüle 792491
Eki Görüntüle 792492
acaba diplerime bir küllü daha vursam iyi olur mu
ya da uçlara normal bir kumral vursam
Bence boyama cok kotu dwgil benimki bildigin yesildi.Sen bekle derim ben :))
Palette 7.65 sayesinde:)))sen nasıl kurtuldun yeşildeeenn?
Palette 7.65 sayesinde:)))
palette mi daha iyi yoksa bu loreal excellence lar mı?
Palette benim saclarimi kazik gibi yapti 3 liraya aldigim neva color bile yapmadi onun yaptigini loreal bence daha iyi
Bekle bence de. Belki bu sure zarfinda akar gider yesilliklerbekleyeyim bi kaç hafta da sonra loralle boyarımm artık :/
Bekle bence de. Belki bu sure zarfinda akar gider yesillikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?