- 18 Ekim 2019
- 291
- 63
- 28
- Konu Sahibi bitanesininannesi
Tül peruk kullanmak istiyırum ama aşırı pahalılar onlarıda alamıyom kısa saçtan nefret ediyırum erkek gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tül peruk kullanmak istiyırum ama aşırı pahalılar onlarıda alamıyom kısa saçtan nefret ediyırum erkek gibi
Zaten bn hamileyim onu kullNmiyorum zeytinyagi varsa onu sur aksamdan diğer sabaha yikaCanım suan ona para vericek durumum yok ne yazkkki
3 ayda değil ben 1 senedir uğraşıyorumHerkes bisey ler önermiş ve siz hepsini kullandım demissiniz.3 ayda bu kadar şeyi nasıl kullandınız?Ayrıca hemen etki etmez ki kullandığınız şeyler bir süre kullanmanız lazım.
Zeytin yagı sacini döküyor denedim daha onceZaten bn hamileyim onu kullNmiyorum zeytinyagi varsa onu sur aksamdan diğer sabaha yika
Demek sana yaramiyorZeytin yagı sacini döküyor denedim daha once
Galiba canımDemek sana yaramiyor
Bunu çok okudum hiç denemedim. Rast gelrisem bir yerde alırım sanırım çok fazla duyuyorum ismini cunkuBu sampuani tavsiye ediyorum siddetle bn hep bunu kullniyom
Hormonlarımda sıkıntı yok daha önce bakılfı canımhormonlarına baktırdın mı? hormonal olabilir.
2 cocıgum var ama onla alakalı deil canım aşırı stresli berbat hayatım var ondan büyük ihti2mak ile. Yumurta et severim yerimpeki bir yıl önceki dökülme durdu mu artık? etle yumurtayla aran nasıl?
bebek var mı canım? doğum sonrası bir çok insan aşırı dökülme yaşıyor ya hani, o dönemde misin acaba.
ben de saç uzatıyorum. benim de şehir değişikliklerinden yavaş uzamam ve dökülmem oldu
Suan kullanıyorum eve tyumusaklık veriyor parlamada ama uzamasi icin suan uzama yokHindistan Cevizi yağı kullanan var mı kizlar? Etkili mi? Yumuşatma ve parlatma özelliği de varmış
Kan degerin D vitaminin normal düzeyde mi? Sağlıklı besleniyor musun abur cubur yiyince saç uzaması duruyor bazı bünyelerdeSuan kullanıyorum eve tyumusaklık veriyor parlamada ama uzamasi icin suan uzama yok
Dengeli besleniyorum evet. Dediğim gibi aşırı stresli hayatım var sanırım sebebi bu zaten son bir senede artti asiriKan degerin D vitaminin normal düzeyde mi? Sağlıklı besleniyor musun abur cubur yiyince saç uzaması duruyor bazı bünyelerde