- 17 Nisan 2014
- 783
- 129
- 33
Merhaba. Benim de saçlarım çok yavaş uzuyor, bu yaşıma kadar hiç daha omuz hizasını geçmedi. Mecburen ayda bir kırıklarını aldırıyorum, uzayanlar gidiyor. Son zamanlarda şampuanımı değiştirdim, sülfatsız olanını buldum, içine de tatlı badem yağını ekledim. Yılan yağını övüyorlardı, yağını bulamadım, sabununu buldum. SAnki bir ilerleme var gibi. Bir de ek olarak bitkisel yağ maskesini yapıyorum, ürün 20 yağın karışımını içeriyor (zeytinyağı, çam terebentin, ısırgan, hindistancevizi, ceviz, avokado, jojoba, fındık, soya, badem, çörekotu, susam, buğday, ayçiçek, defne, hint, üzüm çekirdeği, kabak çekirdeği, papatya, yeşil çay tohumu yağları)
Bu arada ısırgan otunu kaynar suda bekletip o suyla saçı durulamak da çok faydalı fakat ısırgan bulmak biraz zor oluyor, kurusunu anca bulabiliyorum mevsim dışı olarak. Bir de dulavratotu yağı inanılmaz faydalı saça. Ne yazık kı Türkiye'de fazla bilinmediği için yaşadığım yerdeki aktarcıda yağını bırak otunu bile bulamıyorum. Memlekete gidince onu ve iğde yağını şişe şişe alacağım
Bu arada ısırgan otunu kaynar suda bekletip o suyla saçı durulamak da çok faydalı fakat ısırgan bulmak biraz zor oluyor, kurusunu anca bulabiliyorum mevsim dışı olarak. Bir de dulavratotu yağı inanılmaz faydalı saça. Ne yazık kı Türkiye'de fazla bilinmediği için yaşadığım yerdeki aktarcıda yağını bırak otunu bile bulamıyorum. Memlekete gidince onu ve iğde yağını şişe şişe alacağım