How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçım 3 Renk olmuş , Ne yapmalıyım Nasıl boyatmlıyım? :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Junoo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Junoo

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2014
58
3
6
34
Ankara
Selam kızlaar :) Öncelikl saç maceralarımı anlatayım :D İlk başlarda senelerce kına yaptım sonra siyaha ve ardından terraccotaya boyadım Terracotayı uzun sure kullandım sonra aralara gölge attırdım (sarı) ve şuan sçlarım 3 renk olmuş .( kızıl koyu khve ve sarı o kadar kötü duruyo ki.. ve uçlrı tırtık tırtık kırıklarla dolu , Cildim çok beyaz sizce hangi renkler gider :/ 6.34 Altın Kumral Garnier - deneyeniniz varmııı :/ yada daha değişik renkler mesela önerirseniz çok sevirinimm :) :36: :36: :36: :54: :54: :54: :54:

Selam kızlaar :) Öncelikl saç maceralarımı anlatayım :D İlk başlarda senelerce kına yaptım sonra siyaha ve ardından terraccotaya boyadım Terracotayı uzun sure kullandım sonra aralara gölge attırdım (sarı) ve şuan sçlarım 3 renk olmuş .( kızıl koyu khve ve sarı o kadar kötü duruyo ki.. ve uçlrı tırtık tırtık kırıklarla dolu , Cildim çok beyaz sizce hangi renkler gider :/ 6.34 Altın Kumral Garnier - deneyeniniz varmııı :/ yada daha değişik renkler mesela önerirseniz çok sevirinimm :) :36: :36: :36: :54: :54: :54: :54:

6.34 güzel bir ton denemedım ama çikolata kahve önerebilirim.:31: Koyu renk oldugundan saçındakı sorunları kapatacaktır :8:

Back