• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçı boyadıktan sonra oluşan yanma hissi

tgcege

Me and you just us two
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
876
4
46
K.K.T.C.
kızlarr yardım istiyorum annemin saçlarını boyadık ve annem yanmaya başladı dedi 5 dakika geçti hafifledi dedi ne yapmamız gerekiyor neden yanma hissi oluştu sizce

canım annenin teni hassas olabilir. banada o his çok olurdu saçlarım hiç bir şekilde yanmamıştı

saol canım cavep verdiğin için.
Hamilelikle yada vajinusmusla ilgili bir konu olsa herkes cevap yazardı
Birden yandı dediği zaman korktum saol içimi rahatlattın

5 dk sonra geçtiyse normal. sonuçta peroksit ve amonyak saç derisine temas ediyor. hafif bir yanma-kaşıntı olması normal. ama duramayacak kadar aşırı bir yanma-kaşıntı varsa o zaman sorun var demektir, alerji olabilir, o zaman hemen yıkamak gerekir saçı. bir de bu yanma hissi boyadan boyaya değişiyor, ben mesela en son palette deluxe ile boyadım (10.1) neredeyse hiç yanma hissi olmadı, öncesinde ise garnier ekstra açık sarıya boyamıştım o saç derimi biraz yaktı ve saçlarımı aşırı kuruttu (ki saçlarım yağlıdır benim). En az yanma hangi boyada oluyorsa onu kullanın devamlı. Ya da hiç bir yanma olmasın diyorsanız; o zaman bitkisel-amonyaksıız boyalar var. Ama onlar da çok kalıcı olmuyor malesef.

Son düzenleme:
Sağol canım bilgi verdiğin için .Koleston kullandık bu sefer boyama bittikten sonra yanma başladı 5 dakika sonra geçti dedi büyük ihtimal amonyaktan ve oksidandan olucak 6 ile 9 karıştırdık çnkü rengi açmak için yıkadıktan sonra yanma yada kaşıntı olmadı.Ama boyadan boyaya değişiyormuş sanırım baya araştırdım yanma olunca...

Back