Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar eşimin saçları beyazladı bende internetten bir araştırma yaptım ve zeytinyağı ile çamterebentin esansını karıştırıyorsunuz mesela uzun saçlar için yarım çay bardağı zeytinyağına 10 damla çamterebentin diplere yedirin 2 veya 3 saat sonra yıkayın ben bu formülü eşime uyguladım kendi saç rengi kumral 1 ay sonra beyaz saçları sarardı küllendi 3 günde bir uyguluyorduk ama sıkıldı bıraktı devam etseydi iyi sonuç alıcağımızı düşünüyorum isterseniz siz de deneyin internette yazdığına görede birinin arkadaşı uygulamış 4 ay sonra hiç beyaz saçı yokmuş ben rengin döndüğünü gördüm fakat eşim sağolsun sonucu göremedim
vala benim sçaımda beyazlar var hala ama 2 ay kullandım şimdilerde ceviz kabuğunun suyunu kullanıyorum bide onu deneycem kızlar
İşe yaradı mı zamanında acaba?Canım yağ karışımını denemek istiyorum. yağları temin ettim. başladım kullanmaya 3 ay kullanmayı düşünüyorum. işe yarar umarım. yerimseniben