• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇI BEYAZLAYANLAR ın Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
birde bir tanıdıgımız saça sürekli yağ sürmenin iyi olmadını söylemisti saç alışıyomuş çünki

Merhaba arkadaşlar..ben de saç beyazlamasından muzdarip bir kişi olarak doğal yöntemlerle nasıl saç beyazlamasını engelleyebilirm diye araştırma yapıyordum..arı ürünlerinin satıldığı ve karışımların yapıldığı bir yere umudum olmasa da öylesine bir sorayım dedim..beyaz saçlara bitkisel bir karışım yapıyormusunuz diye sordum..bu bey de bana çok ilginç bir şey anlattı..70 li yaşlarındaki annesine başka bir hastalığı için yağ karışımı hazırlamış.. ve bu bayan hergün saçlarına bu yağı masaj yaparak sürmüş..belli bir süre sonra sürdüğü yerler simsiyah olmuş..bu bayan hem 70 li yaşlarında hem de saçları pamuk gibiiymiş..sürdüğü yerler tac gibi simsiyah olmuş..çok ilgimi çekti..ben de aldım.. bir süre kullandım.. ama faydasını görmedim.. yani 1-1,5 ay kullanmak gerekiyormuş..hergün..hava soğuk olduğu için hergün uygulayamadım maalesef..
bu bilgiyi de güvenilir bir dükkandan aldım..yani dandik bir yer ya da ürünlerinin satılması için uydurulmuş bir yer değil..çünkü bana ilk söylediğinde deneme aşaması için başka birinin kullandığını söylemişti satış temsilcisi arkadaş..ben bir süre sonra telle bu dükkanı aradım.. bu yağ karışımlarının işe yarayıp yaramadığını öğrenmek için..ve kullanan diğer bayanın da saçlarının %80 ninin beyazlarının iyileştiğini ve de eğer istersem tel de bana bu yağların isimlerini verebileceğini söyledi..satış kaygısı olan bir yerin böyle davranacağını zannetmiyorumm..
yağlar şunlar;
1- ÇÖREKOTU YAĞI 20 ML.
2- ARDIÇ YAĞI 20ML.
3- NANE YAĞI 20ML.
4- KEKİK YAĞI 20ML.
5- ALABALIK YAĞI 20ML.
6-KARANFİL YAĞI 20ML.
7-KARABAŞ YAĞI 20ML.
8- KANTORON YAĞI 20ML.
9-ANASON YAĞI 20 ML
10- BİBERİYE 20 ML
bu yağ karışımlarını hazırlayıp saçınıza hergün masaj yaparak sürüyorsunuz...

Arkadaşlar eşimin saçları beyazladı bende internetten bir araştırma yaptım ve zeytinyağı ile çamterebentin esansını karıştırıyorsunuz mesela uzun saçlar için yarım çay bardağı zeytinyağına 10 damla çamterebentin diplere yedirin 2 veya 3 saat sonra yıkayın ben bu formülü eşime uyguladım kendi saç rengi kumral 1 ay sonra beyaz saçları sarardı küllendi 3 günde bir uyguluyorduk ama sıkıldı bıraktı devam etseydi iyi sonuç alıcağımızı düşünüyorum isterseniz siz de deneyin internette yazdığına görede birinin arkadaşı uygulamış 4 ay sonra hiç beyaz saçı yokmuş ben rengin döndüğünü gördüm fakat eşim sağolsun sonucu göremedim :1:

Arkadaşlar eşimin saçları beyazladı bende internetten bir araştırma yaptım ve zeytinyağı ile çamterebentin esansını karıştırıyorsunuz mesela uzun saçlar için yarım çay bardağı zeytinyağına 10 damla çamterebentin diplere yedirin 2 veya 3 saat sonra yıkayın ben bu formülü eşime uyguladım kendi saç rengi kumral 1 ay sonra beyaz saçları sarardı küllendi 3 günde bir uyguluyorduk ama sıkıldı bıraktı devam etseydi iyi sonuç alıcağımızı düşünüyorum isterseniz siz de deneyin internette yazdığına görede birinin arkadaşı uygulamış 4 ay sonra hiç beyaz saçı yokmuş ben rengin döndüğünü gördüm fakat eşim sağolsun sonucu göremedim :1:

ben denemek istiyorum bu tarifi ama boyalı saça da yapılır mı acaba ?
çalıştığım için hemen boyatmak zorunda kalıyorum :(

Back