- Konu Sahibi EU1
slm cnaım peki kendi rengine boyadıktan sonra beyazlar bidahaki sefere ne kadar zaman sonra çıkıyo CADIARZU
ay da 1 kere falan yapıyodu canım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm cnaım peki kendi rengine boyadıktan sonra beyazlar bidahaki sefere ne kadar zaman sonra çıkıyo CADIARZU
frezya_tg,peki cnm boyadıkça beyazları arttı mı işte bunu öğrenmek istiyorum
çok saol cnm ama boya saçtaki renk hücrelerini öldürüyormuş hep aklıma takılıor çoğu kişi de arttırdığını iddia ediyor belki de bazı kişilerde arttırıordur bir de arkadaşlar benim özellikle aralarda şakaklarda var veen son koleston çikolata kahve ile boyamıştım ama onlar tam olarak kapanmadı acaba düz renklere mi boyamam lazım çok koyu yapamıorm hemen belli oluor kendi saçım normalde çok koyu siyah gibi nerdeyse böyle sıcak çikolata karamel çikolata kahve kestane gibi renklere boyayıp da beyazlarını kapatabilen var mı? ya da farklı bir sürüm tekniği mi lazım acaba?beyazlarımın boyayla artmasından korkuorm açıkçası ,saç derisine değdirmeden bir şey olmaz ama öyle de paketleyip boyamak da karışık olur
cnm ben 22 yaşındaym:)ama bu zamana kadar saçım çok işlemden geçti ben biraz ona da bağlıorm bir de ırsi anneannem ve annemin saçı da erken beyazlamış melanin eksikliği işte ama bazı ırsi beyazları boya kapatmıormuş ben de acaba benimkileri boya kapatmıormu diorum çünkü tam kapanmıorlar benim şakaklarımda yanlarda var çoğunluk olarak saçımız açık kumral fln olsa inan belli olmazdı:))) çünkü arkadaşımın kumraldı saçı çok beyaz vardı aralarda ama hiç belli olmuordu şu an benimde çok aşırı belli değil çünkü saçımı kumral tonlarında yaptım normalde daha belli olurdu saçım koyu olsaydı cnm ya bitkisel boyalar çabuk akar beyazları tam kapatır mı bilmiorm ya aslında iice araştırmak lazım boyanın artırmayacağından bir tam emin olsam hiç sorun etmeyeceğim bu yağlar fln daha kamufle edior ama
canım benim dr ibrahim saraçoğlundan duydum annem de dinledi ohh ohh diyodu en son :) hem o yağ karışımlarının içindede çörek otu yağı vardı hatırlarsanız!demkki bi faydası var sanmıyorıum ben zararı olacağını canım ben boyatmamak içn elimden geleni yaopıcam vvalla arkdaşlar :teytey::teytey:ilk defa inat ettim bu kadar fazla!!!:teytey:a.s.
ayy cnmçok affedersin ama ne kadar süreyle yiyeceğiz yani bir gelişme olana kadar mıııı?