• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇI BEYAZLAYANLAR ın Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok saol cnm ama boya saçtaki renk hücrelerini öldürüyormuş hep aklıma takılıor çoğu kişi de arttırdığını iddia ediyor belki de bazı kişilerde arttırıordur bir de arkadaşlar benim özellikle aralarda şakaklarda var veen son koleston çikolata kahve ile boyamıştım ama onlar tam olarak kapanmadı acaba düz renklere mi boyamam lazım çok koyu yapamıorm hemen belli oluor kendi saçım normalde çok koyu siyah gibi nerdeyse böyle sıcak çikolata karamel çikolata kahve kestane gibi renklere boyayıp da beyazlarını kapatabilen var mı? ya da farklı bir sürüm tekniği mi lazım acaba?beyazlarımın boyayla artmasından korkuorm açıkçası ,saç derisine değdirmeden bir şey olmaz ama öyle de paketleyip boyamak da karışık olur:(

çok saol cnm ama boya saçtaki renk hücrelerini öldürüyormuş hep aklıma takılıor çoğu kişi de arttırdığını iddia ediyor belki de bazı kişilerde arttırıordur bir de arkadaşlar benim özellikle aralarda şakaklarda var veen son koleston çikolata kahve ile boyamıştım ama onlar tam olarak kapanmadı acaba düz renklere mi boyamam lazım çok koyu yapamıorm hemen belli oluor kendi saçım normalde çok koyu siyah gibi nerdeyse böyle sıcak çikolata karamel çikolata kahve kestane gibi renklere boyayıp da beyazlarını kapatabilen var mı? ya da farklı bir sürüm tekniği mi lazım acaba?beyazlarımın boyayla artmasından korkuorm açıkçası ,saç derisine değdirmeden bir şey olmaz ama öyle de paketleyip boyamak da karışık olur:(

ah canım ya napacaz bu beyazları:1no2: aynaya bakamıyorum bu yüzden.sinirim bozuluyo. düz renge boyatmayı düşünüyorum bende bitkisel boyayla. kuoförüm tavsiye etti güsel kapatır diye. bilmiyorum ki ne yapsak. benimde tepemde çok var.:oklava:daha bu yaşta. sen kaç yaşındasın canım.:çok üzgünüm:

cnm ben 22 yaşındaym:)ama bu zamana kadar saçım çok işlemden geçti ben biraz ona da bağlıorm bir de ırsi anneannem ve annemin saçı da erken beyazlamış melanin eksikliği işte ama bazı ırsi beyazları boya kapatmıormuş :( ben de acaba benimkileri boya kapatmıormu diorum çünkü tam kapanmıorlar benim şakaklarımda yanlarda var çoğunluk olarak saçımız açık kumral fln olsa inan belli olmazdı:))) çünkü arkadaşımın kumraldı saçı çok beyaz vardı aralarda ama hiç belli olmuordu şu an benimde çok aşırı belli değil çünkü saçımı kumral tonlarında yaptım normalde daha belli olurdu saçım koyu olsaydı cnm ya bitkisel boyalar çabuk akar beyazları tam kapatır mı bilmiorm ya aslında iice araştırmak lazım boyanın artırmayacağından bir tam emin olsam hiç sorun etmeyeceğim :( bu yağlar fln daha kamufle edior ama

cnm ben 22 yaşındaym:)ama bu zamana kadar saçım çok işlemden geçti ben biraz ona da bağlıorm bir de ırsi anneannem ve annemin saçı da erken beyazlamış melanin eksikliği işte ama bazı ırsi beyazları boya kapatmıormuş :( ben de acaba benimkileri boya kapatmıormu diorum çünkü tam kapanmıorlar benim şakaklarımda yanlarda var çoğunluk olarak saçımız açık kumral fln olsa inan belli olmazdı:))) çünkü arkadaşımın kumraldı saçı çok beyaz vardı aralarda ama hiç belli olmuordu şu an benimde çok aşırı belli değil çünkü saçımı kumral tonlarında yaptım normalde daha belli olurdu saçım koyu olsaydı cnm ya bitkisel boyalar çabuk akar beyazları tam kapatır mı bilmiorm ya aslında iice araştırmak lazım boyanın artırmayacağından bir tam emin olsam hiç sorun etmeyeceğim :( bu yağlar fln daha kamufle edior ama

kıyamam sana daha çok gençsin .ben 31 e girdim. 2 yıldır bayağı çoğaldı.sanırım onlarla yaşamaya alışmaktan başka ve düzenli boyamaktan başka çare yok.bide bu nette discreet gibi ürünler var. kullanan ve etkisini gören varmı acaba. almayı düşündüm bende.sevgiler canıma.s.

ben şöyle düşünüorm dünyada ne dertler ve hastalıklar var teşhisi bile konulamayan o yuzden durup da neden bana oldu neden neden die kendini bunalıma sokacağına çareler aramak daha mantıklı.Allah a çok şükür ki aralarda olduğu için görünmüyor
o discreet gibi ürünler de kurşun içeriormuş cnm o yuzden sık kullanımda kurşun birikmesi mi olur acaba öyle bir şey okumuştum sonuçta boya değiller ama tamamen de doğal değiller cnm sen kendini bunaltma bence yaşın normal o yaşta normal olarak da beyazlayabilir yani o yuzden bu bitkisel tariflerden kullanıorsan bence devam et hem de boya

Kızlar. 41 yaşındayım. 18 yaşından bu yana saçımımda herşey denedim.kınasıydı,boyasıydı,permasıydı,röfle,balyaj ne varsa. Spreysiz dışarı çıkmazdım. İnanamazsınız, saçımda beyazlar 5 sene önce çıkmaya başladı. O kullandıklarımız varya yağlar,bitkiler saçımıza canlılıktan öte bişey vermez. Beyaz saçları yeniden siyah çıkarmak dünyanın buluşu olurdu. O kadar zengin insan var:dünyada herşeyi elde ede biliyorlar.Ama,yaşlanmanın,saç beyazlamasının formülünü bitürlü elde edemiyorlar. Kısacası:saç beyazlaması doğanın kanunudur. Genlerimize bağlı olarak da kimide erken ,kimide geç başlar. Allah, başka dert vermesin. Bunu bu kadar dert etmeyin kendinize.a.s.

boyaların saçı beyazlattığına dair çok az kanıt varmış ama boyalar saç yaşlanmasını öne alıyormuş yani pigmentler üzerinde etkili oluyor o yuzden bazen çok sık saç boyuyanların kendi saçı eskiye nazaran daha soluk ve küllü çıkabiliyormuş saç yaşlanmasını öne alıyorsa bazı kişilerde de bu yaşlanmanın sonucu olarak beyazlama ortaya çıkabilir ve ya artış gösterebilir benim içimde böyle bir his var ama bu genel bir doğru değil nice kişilerin saç pigmentleri çok güçlü ki ileriki yaşlarda bile beyazlamıor bu sadece beyazlar içinde değil,pigmenti çok fazla olmayanlar sık boyama sonucunda yeni çıkan saçlarını eskisinden daha mat küllü ve açık bulabilirler,ama şu da var ki boyamak en kestirme çözüm
mahsun menekşe ,sen düzenli uyguladığın için tarifi sana soruyorum;beyazlarında az da olsa kamufle hissetin mi?saç rengin daha canlı oldu mu?çünkü ben genel anlamda bakım yağı uyguladığımda öyle sonuç görmüştüm

arkadaşlar az önce beyaz saçlara iyi gelecek bişi duydum!!!!çörek otu tohumu yiyormuşsunuz günde 3 defa sabah,öğle,akşam 1 tatlı kaşığı saçlarınızı siyahlaştırıyoumş.bunun kullanan kişi 40 nın üstünde ve işe yaramış denemeye değer derim a.s.

arkadasım paylasımın ıcın tesekkurler.bende beyazlarla karsı karsısıyayım boyamakla basa cıkamıyorım..demekte fayda var..a.s

cnm çok sağol kimden duydun?bir de acaba sağlığa iyi gelir mi ki 3 kere çörek otu tohumu yemek?

canım benim dr ibrahim saraçoğlundan duydum annem de dinledi ohh ohh diyodu en son :) hem o yağ karışımlarının içindede çörek otu yağı vardı hatırlarsanız!demkki bi faydası var sanmıyorıum ben zararı olacağını canım ben boyatmamak içn elimden geleni yaopıcam vvalla arkdaşlar :teytey::teytey:ilk defa inat ettim bu kadar fazla!!!:teytey:a.s.

canım benim dr ibrahim saraçoğlundan duydum annem de dinledi ohh ohh diyodu en son :) hem o yağ karışımlarının içindede çörek otu yağı vardı hatırlarsanız!demkki bi faydası var sanmıyorıum ben zararı olacağını canım ben boyatmamak içn elimden geleni yaopıcam vvalla arkdaşlar :teytey::teytey:ilk defa inat ettim bu kadar fazla!!!:teytey:a.s.

canim bide hergun sarimsakli yogurt yeyin dedi saracoglu,bilginize

oleyyyyy:) sarımsağı yabana atma bence cnm ibni sina bile kaç asır önce onu bulmuş her sabah aç karnına sarımsak yutun demiş(yutunca koku yapmıormuş,ben yutamam!) çok sarımsak yiyenlerin saçı daha koyu oluormuş sanırım neyse çok saol cnmmmm inşaALLAH faydası olur aman artmasın da :( bence tabi azlatsa süper olur hadi kızlar kolay gelsinnn

ayy cnmçok affedersin ama ne kadar süreyle yiyeceğiz yani bir gelişme olana kadar mıııı?

evet cnm ben de alacağım ve düzenli yapmayı istiyorum nasip olursa ve gelişmeleri bu platformdan paylaşacağız gene:)))

Back