• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇI BEYAZLAYANLAR ın Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet cnm ben de alacağım ve düzenli yapmayı istiyorum nasip olursa ve gelişmeleri bu platformdan paylaşacağız gene:)))

hadi hayırlısı şekercim gittim aldım ne kadar yağ varsa üff ne kadar tuttu öle kafamçokkarıştı şaşırdım yanııı ama devam sabahları koşuya çıkıyorum arkşdalar haftada 2 defa saçlarıma sabah bu yağı sürüp spora 2 saat sonra çörekotu tohumunuda yedim mi ohhh mis gibi inşallah iigelir gelişmeleri paylaşmak üzere a.s.a.s.

evet cnm ben sarımsak planını da uygulamayı düşünüyorum:) onu da test etmiş olurum baktım ki faydası var hemen müjdeli haberi veririm:)))inşaAllah etki eder

kızlarr yaa kimseyi heveslendirmek ya da kimseye yanlış bilgi vermek istemiorum ama sanki beyazlar daha az görünüor yani hiçbir açıklaması yok büyük ihtimal gözüm yanılıor ama 2 3 günden beri sarımsaklı bir şeyler yiyorum 3 gün dielim 5 diş sarımsak yemişimdir yani çok saçma ama saçım daha koyu yani göz yanılgısı heralde ama pek görünmüolar!!! sarımsak bu kadar kısa sürede etki yapamayacağına göre ?

Saçlarınızın beyazlamasını geciktirmek ve güçlendirmek için; Bir avuç sarmaşık yapraklarını1 litre suda 10 dakika kaynatın. Saçlarınızı şampuanla yıkadıktan sonra bu su ile durulayın.

ben bu bilgiyi buldum ama ne kadar ne süreyle kullanılır diye bişey yok bir kereyemi mahsus ömür boyumu bilemiyceğim arasıra uygularız artık

1-genç yaşta saçları beyazlayanlar için:taze cevizin dış kabuklarını az su ile haşlayıp, içine ısıtılmış yarım kahve fincanı zeytinyağı,ve bir tatlı kaşığı kuru maya, katın karıştırıp saçınıza sürün 2 saat bekletin faydası olur

2-beyaz saçları eski renge döndürmek için:1 adet soğan ve 5 diş sarımsağı blendırda ezin,1 yumurta sarısı,1 çorba kaşığı zeytinyağı ekleyerek krem kıvamına getirin saçınıza sürün 1 saat bekletip durulayın ,haftada 1 defa uygulayın.

Merhaba ben yeni üye oldum. benim de saçlarımda çok beyaz var. bu soğan sarımsak yumurta sarısı ve zeytinyağını deneyen varmı işe yarıyormu acaba.

Kızlar 4 ay önce yağ karışımı hakkında yazmışsınız bu deneyip sonuç alan yada başka yöntem deneyen varmı ?Ben boydan sıkıldım bu sorunu çözebilirmiyim diye düşünüyorum.Bilgi yazarmısınız lütfen tşkkr edrim a.s.

arkadaşlar saçlarımdaki beyazlar giderek çoğalıyolar bunun stresle bi ilgisi olmadığını düşünüyorum...ve bir an önce bi çözüm bulmam lazım..bi yöntem uygulayıp sonuç alan arkadaşlar varsa lütfen yazsın..

arkadaşlar bende sogan ve sarmısaklı karışımı denedim birkere ama kokusu bir hafta cıkmadı kafamdan beyazları gidereyim derken kokarca gibi olmakta varrrr

sarımsak karışımını bende denemiştim, ama kokusu bırakın bir haftayı yıkadıkça burnuma geldi. hiç uygulanabilir bir çözüm değil bence. hele hele hergün insanlarla yüzyüze geliyorsanız.

bu konuya girişte bir yağ karışımından bahsedilmiş ama kullanmaya başlayan arkadaşlardan sonuçlar hakkında bilgi gelmemiş. bu yağlar nispeten daha iyi kokuyordur (bir umut) sonuç alanların gözlemlerini merakla bekliyoruz.

bence beyaz sacın cozumu olamaz,bu genetik bir durum nasıl yuzumuz kırışıyorsa ,sacımız da beyazlayacak,deri altındaki saca renk veren pigmentlerin ölmesinden kaynaklanan bu durumun tek çözümü saçı boyamak bence.

beyaz saç tellerim var aralarda arkadaşlar o yuzden röfle yaptırdım gerçekten de kamufle ediyor benim sormak istediğim röfle attırılırken aradaki beyaz saçların kapanması mı lazım yoksa beyazlara da röfle yapılıyor mu?:) bir arkadaşımız beyazların üzerine röfle attırıyorum diye yazmıştı o yuzden aklımda kaldı

kızlar bu konu daha önce konuşuldumu bilmiyorum ama restoria discreet diye bi ürün varmış ..3-4 hafta kullanınca saç eski rengine dönüyormuş ..deneyen yada duyan varmı bu ürünü ..ama içinde kurşun asetat var acaba bi zararı varmıdır ..ahhh beyazlar ahhhh:1no2:

yazılanların hepsini okudum ancak sonuçlar hakkında bilgi vermemişsiniz kızlar.

mahsunmenekşe sen yağları kullanmaya şubatta başlamışsın ve 3 aylık dönem çoktan bitmiş,sonuçlar hakkında bizi bilgilendirebilir misin lütfen

bir de gözday sanırım sen de bayaa bi yöntem denemişsin :) en son çörekotu demişsiniz.gelişmeler ne yönde kızlarcığımmmm merak ediyorummm :)

vala benim sçaımda beyazlar var hala ama 2 ay kullandım :( şimdilerde ceviz kabuğunun suyunu kullanıyorum bide onu deneycem kızlar

hmmm anladığım kadarıyla bu yağlara pek güvenmeyelim öyle mi ?
çünkü 3 aylık bir dönemde işe yaradığı belirtilmişse 2 ayda da bir nebze olsun yol alınırdı diye düşünüyorum

cevabın için çok sağol menekşecim :)

ceviz suyu deneyiminden bişey çıkarsa sonucu bekliyoruz kolay gelsin canım :)

üzülüyorum bende napıcam bilmiyorum :(umudu kestim ya du bakalım cnm inş bu yarar . . haberdar ederim cnm

benim saçlarım 11 yasımda beyazlamaya basladıı genetik bir durumdu liseye geldigimde baya baya beyazlar vardı artık göze çarpıyodu ama o zaman inat etmiştim boya sürmicem sacıma diye, hoşuma bile gidiyodu değişik duruyodu falan.. ama bir süre sonra dayanamadım artık boyadım ve çok pişman oldum çünkü boyadıkça çoğaldı şimdi 22 yasımdayım ve yarısı beyaz nerdeyse saclarımın. bir de koparmamak lazım beyaz telleri, yerlerinden daha çok beyaz çıkıyor tecrübeyle sabit. bence dert etmeyinn hele ki yasınız gençse asla boya sürmeyin. öyle yağların mağların da çözüm olucanı hiç zannetmiyorum genetik bir sorun çünkü bu. ölen hücre kimyasalla canlanır mı çok mantıklı gelmedi deneyen olursa yazsın bakalım...

walla kızlar ebnm ilk okul 4 ten berı beyza yapmadıgım yemedıgım sey kalmadı sarımsak bıraz etkılı gbı ldu ama hergun de yenmıyo yaglar maglar hepsı bos suan 21 yasındayım saclarımın yuzde 90ını beyaz boyamadıgm halde ama bir senedr duzenlı olarak boyuyorum yapcak bısey yok yani

Back