SAÇ YOLMA HASTALIĞI :(((

Kafana taktığın bir sorun var mı şu anda? Hayatın genelde nasıl?

ya yeni olan bişey değil ki çocukluğumdan beri yapıyorum ne yazıkki :KK43: bazen duruluyor bazen azıtıyorum bende çözemedim daha :KK43: acaba sıkıntılarım arttıkça daha mı fazla oluyor hiç dikkat etmedim :KK64: ama yani şuan öyle büyük bir sıkıntım yok çok şükür

Kel olacagini düşününce de mi vazgecemiosun. Sahsen kimse benle opusmek istemez diye dusununce o kadar yapmiyorum ben en azindan uyanikken :KK70:

:KK70: aslında bazen aklıma geliyor kel olma düşüncesi ama şuan hiç öyle olacakmış gibi görünmediğinden dolayı herhalde pekte takmıyorum onu hep böyle olacakmış saçlarım sanıyorum o_O zaten elim saçlarıma gittiği anda ben olayın farkına varıyorum ama kendime söz geçiremiyorum. sanırım bu konuda irade eksikliği yaşıyorum :KK64:

:KK70: aslında bazen aklıma geliyor kel olma düşüncesi ama şuan hiç öyle olacakmış gibi görünmediğinden dolayı herhalde pekte takmıyorum onu hep böyle olacakmış saçlarım sanıyorum o_O zaten elim saçlarıma gittiği anda ben olayın farkına varıyorum ama kendime söz geçiremiyorum. sanırım bu konuda irade eksikliği yaşıyorum :KK64:
Saçların gittikçe azalır bölge bölge kelleşmeler olabilir. Bilinç Altın'ın bir oyunu bu. Doktora gitmelisin. İlaçlar işe yarıyabilir. Ben bunun önüne geçerim demekle yapabileceğin bir şey değil, istem dışı oluyor çünkü. Kendi kendine geçecek bir şekilde, ya da dışarıdan terapiyle çözülebilir belki. Trikitilomani bunun adı.

Bu bir hastalık Ve tedavisi Yok bazen duraklama dönemi oluyor ama yine başlıyor ben bunun genetik olduğunu düşünüyorum bende 15 yıldır var Ve benim on aylık kızım var saçını asılıyor uzun olan kısmını Ve kulaklarının üstünü galiba imdada yatkınlık var

Ya evet kızlar bu hastalık mıdır nedir bilmiyorum ama bence hastalık yani normal bir şey olmasa gerek :KK43: ve bu anormal durum bende var ne yazık ki sanırım ben psikolojik rahatsız biriyimm :KK57: ya durup durup saçlarımı yoluyorum tel tel öyle oturduğum yerden sonra dönüp bide bakıyorum ki sağım solum saç dolmuş ve hepside benim kesmeye dokunmaya kıyamadığım saçlarım :KK61: küçüklüğümden beridir bu durum var bende ne yazık ki ne kadar uğraştıysam da bir türlü kurtulamadım. internette biraz araştırdım da hastalık gibi bir şeymiş :KK43: acaba var mı benim gibi olannn :KK64:
Benim saçlarım boyadan yanınca bide tez senesi stresten basladı hastalık aylarca sakladım önceleri bakım yaptım kapattım sonra sinirlenip üzülünce saç kafamda kalmayana acısada dinlemeyip ağlasamda devam etti evet pskolojik ama tek ilaçla asla gecmez travmatik bişey ağır bır hastalık Allah kımseye vermesin tavsiyem tırmak uzatma yara yapıyo banada saclarına kaliteli bakımlar al Vıchy neogenic serum ve sampuan vermişti Ermeni hastanesi bana son carem o olmustu bırakınca yine olabiliyo ve boş kalmamaya gayret et boslukta kendimize daha cok kızarız film hobi bul kitap oku

Ya evet kızlar bu hastalık mıdır nedir bilmiyorum ama bence hastalık yani normal bir şey olmasa gerek :KK43: ve bu anormal durum bende var ne yazık ki sanırım ben psikolojik rahatsız biriyimm :KK57: ya durup durup saçlarımı yoluyorum tel tel öyle oturduğum yerden sonra dönüp bide bakıyorum ki sağım solum saç dolmuş ve hepside benim kesmeye dokunmaya kıyamadığım saçlarım :KK61: küçüklüğümden beridir bu durum var bende ne yazık ki ne kadar uğraştıysam da bir türlü kurtulamadım. internette biraz araştırdım da hastalık gibi bir şeymiş :KK43: acaba var mı benim gibi olannn :KK64:Doktora git ama anidepresan veriyo bırakınca yine sıkılınca kızınca başlıyo saçlarını kısa kestir bandana tak ellerinden uzak tut akşamları

X