• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saç yeşermesi nasıl düzelir?

NemesisDreamless

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2009
3
0
86
İstanbul
merhaba arkadaşlar.. saçlarım açık sarı boyalı.. havuz suyundaki klorun saçlarda yeşerme yapma olasılığı olduğunu saçım yeşerince öğrendim.. bilgisi olan ve bana yol gösterecek olan varsa çok memnun olurum.. bu yeşerme nasıl düzelir? saçım nasıl eski haline döner? şimdiden teşekkür ederim..

Nasıl düzelir,sanırım boyamadan ,saçı kestirmeden düzelmez.Kerastase'ın boyalı saçlar için çok güzel bir ürünü var.Bir dahaki sefere onu alın,saç renginize hiçbir şey olmaz.:2:

Benimde saçlarım boyadan dolayı yeşermişti ama 2 kez yıkayınca geçti.Sende ilk önce yıkayarak dene olmadı lirik güzelin dediği gibi boyayabilirsin

bayanlar çok sağolun tavsiyeleriniz için.. bende 2 defa yıkadım ama bi degişiklik yok henüz umarım kestirmeden filan kurtulurum.. boyadan da yıpranmış durumda zaten ayrıca boyayla geçer mi ondan da emin değilim.. sabahta ilk işim kuaförümü aramak olacak ama sabahı bekleyemedim akıl akıldan üstündür..

gecen gun eklemıstım sık kullanılanlara bu siteyi orda aradığın cevap vardı sanki canım site bu kozmetoloji.com/dataDetay.aspx?dataid=3716 basına www eklersin mesaj sayım yeterli değil veremiyorum

yeşillenmemi hiç duymamıştım çok ilginç sanırım saçımı hiç boyamadığım için böyle birşeyden haberim yok o nasıl oluyor ki yosun falanmı tutuyor saçlarınızın dibi CADIARZU

Back