Saç Bakım Ürünleri saç yanığım bile düzeldi

kızlar glısın o kadar çok ururnu var ki markettekılerden daha fazlası var. ama hepımızın saçı farklı onun için saçınıza ıyı gelenı bulmanız lazım benım sçlarım gur ve kalın bana turuncu serı ıyı gelıyor bırde kaşmir proteınlı olan yenı çıkan serısı.
mor renkte olanı hiç beğenmedım düzleştirici etkısı olanı. kesınlıkle kullanmıyorum ama başkasının saçına ıyı gelebılır mesela saçı az olan varsa deneyebılır. ama en beğendiğim urunu spreyleri

2 yıldır kullanıyorum canım hiçbir zararını görmedin ben aksıne eğer glıss olmasa saçlarım elımde kalmıştı bu kadar işlem snucunda....
kızlar morumsu renkteki içide simi olan ısıdan koruyucu bi ürünü var glısın benım saçım sarı pek bellı olmuyo ama 7 numara byadğımda çok bellı olmuştu markette elınıze bıraz sıkıp deneyın ne dediğimi anlayacaksınız.... ellerınız bıle pırıl pırıl oluyor.... çok guzel kokuyo bide..

Benimde saçlarım sarı...Kuaförüm saçlarıma çok iyi baktığımı ve çok dayanıklı olduğunu söylüyor halbuki sadece her banyoda glissin onarıcı bakım maskesini kullanıyorum ve gerçekten çok işe yarıyor herkese tavsiye ederim...Bu arada saçlarınızı ılık suyla yıkayın ve banyodan çıkarken soğuk su tutun bir kez çok işe yarıyor...

mnyk denedim o saç maskesini sonuç hayal kırıklığı:1no2:

saçlarının cinsine göre gliss kullan her urun her saça yaramıyor ve sureklı kullanmak gerek ilk kullanımda mucize bekleme...

benim saçlarımın uçları düzleştiri yüzünden kırık kırık ve sertleşti saçlarım kalın ve gür tam olarak hangisini kullanmam gerekio? sadece saç uçlarımda problem var aslında uçlarını aldırsam bi sorun kalmicak ama uzasın istiyorum kestirmeye kıyamadım...

ben de aynı şeyi yaşıyorum..bi ürünü alıyorum ilk cok iyi geliyor tamam bundan sonra hep bunu kullanıyım diorum sonra sanırım saç alışıyor eski etkiyi göstermemeye başlıyo ara sıra şampuan krem maske vs. değiştirerek kullanmak gerekiyormuş zaten.

o zaman aynı urunun farklı tiplerını deneyın mesela ben bı turuncu serıyı kullanıyorum bır kaşmır serısını şımdıde kırmızı serıyı aldım

turuncu serıyı özellıkle saçınızın yanmış yerıne bolca sıkın, sıvı spreyden bahsedıyorum elınızle şöyle bı yedırın o bölgeye
anında etkı edıyor ne demek ıstediğimi anlıcaksınız...

saçım kuru cansız ve fazla kırık var hangi serisini önerirsiniz glissin:)

Benimde saclarim yagli ve ince telli bir düzlestirsem hemen kiriliyor artik banyodan cikinca sacimi fönlemiyorum bile
hangisini önerirsinuiz ?

mor renkli serıyı kullanabılırsın saçı çok kurutuyor asia straight diye geçiyor.

kızlar benim de saçlarımın ön kısımlar düzleştirirken dumanlar çıktı sanırım çok tuttum 220derecede bi baktım acayip kırılmış kopup duruyo uçları kırıktan dolayı bembeyazdı sonra kesitrdim ilk haline göre daha iyi ama hala kırık dolu sizce ne uygulamalıyım herkes ayrı telden çalıyıo

ben de gliss in turuncu renkli saç spreyini kullanıyorum çok memnunum bi kere yumuşacık yapıyo kolay açıyo saçları ama onarıcı saç kremini almaya düşünüyorum o nasıl sizce?

total repair 19 u da çok öneriyorlar sanırım bu sprey bitince o seriye geçicem size ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…