Saç Bakım Ürünleri saç yanığım bile düzeldi

bende gliss in maskesini kullanıyorum.. röfleli saçlar için.. yumuşacık yapıyo :)

evet canım resmı olan seri onarıcı seri dıye geçiyor....
saç ne kadar kuruda olsa dipler yağlı olur hep , sen bu urunlerı diplere kullamıyosun zaten... uçlara kullanıyosun ama benım saçlarım kalın tellı ınce tellılere nasıl gelır bılemem.
glissin mutlaka saçına uuyan bı serısı vardır ben memnunum sızle paylaşayım dedım.... bugunde loreal serum aldım 50 tl ye bakalım o nasıl gelecek kuru saça sürüluyomuş haberdar ederım kızlar

ha kızlar bu arada özellıkle guzel koksun dıyosanız pembe renkte olan ipeksi dokunuşmu ne öle bişey o çok hoş kokuyo lahana bebekler gibi şekerli vanılya kokusu var en azından markette bı koklayın derım onu sıkınca çok kolay taranıyor saçlar... gliss tabıkı

loreal de çok guzelmiş yaa hiç saçımda yokmuş giibi ama yumuşacık ve elekrıklenmıyor dağılmıyor saçlarım özellıkle sarı saçlılara önerıyorum proffesıonel bi ürün sadece kuaförlerde satılıyor muş.

turuncu olanların kokusu nasıl canım ?

Bana ne önerirsiniz , gliss kullanmayı düşünüyorum ama benim beter saçlarım için hangi seriyi kullanmalıyım karar veremedim. Sanırım birkaç seriyi alıp karışım yapıp kullanmalıyım . ışte saçlarım , öfff umutsuz vaka demeyin ağlarım valla ; Boyalı , ince telli , elektrikleniyor , dalgalı , parlaklık deseniz hak getire , uçlar kuru ve dipler yağlı ... ımdaatttt

loreal ın durulanmayan sadece kuaförlerde satılan cam şişedeki serumu ben 50 tl ye aldım
şimdi de gliss in kaşmir yumuşaklığında saçlar için üretılen serısını aldım
canım kesınlıkle ürünleri karıştırma hatta mumkunse hangı şampuan kullandıysan aynı marka krem ve bakım urunu kullan saçlara çok yukleınınce daha kötu oluyor bakımın sadece bırını yapın ve haftada 3 ü geçmesin kesınlıkle....
kızlar ama kesılkle loreal ın serumuda çok guzel saçta ağırlık yapışma yapmıyor yağlandırmıyoda yumuşacık bişey oluyor kuaforlerde vardır sadece .... proffesıonel bı urunmüş
saçım ince telli olmadığından ona yorum yapamıyorum....

turuncu olanların kokusu nasıl canım ?

glissin kötu kokulu hiç bir ürünü yok eskıden kullanmadığımda yanı saçımda fön ve düzleştiricinin o garip kokusu varya ondan olurdu ama gliss çok hoş kokuyor

gliss bana maaş bağlasa az mı ne kadar övdum yaa ama napim saçıma ıyı gelıyobayanssulusmile

ya kızlar bu ürünler nerede satılıyor carrefourda varmıdır acaba :çok üzgünüm:bende kullanmak istiyorum saçlarımı mahvettim aça aça en son röfle yaptırdım şimdi çok fena bir durumdayım saçlarım çok cansız sağlıksız saç tellerim çok inceldi:çok üzgünüm: bana hangi seriyi önerirsiniz birde fiyatları nasıl çok pahalımı ohaoldumsmile öptüm şekerler cevap bekliyorum:1hug:

Hemen heryerde bulabilirsiniz , carrefour'da da var elbette. Hangi seri konusu benim hiç anlamadığım bir konu ama geçen haftalarda ben saç kremini almıştım gliss in fiyatı 7,5 TL idi. Diğer ürünlerin fiyatı açısından fikir olur size. :)

gliss liquid silk gloss sıvı saç kremini kullanan var mı arkadaşlar nasıl bir ürün memnun kaldınız mı??

adına cok sevındım cok ıyı olmus ama ben daha cok bıtkısel urunlerden yanayım kozmetık urunlerı bıraktım bence zeytınyagı etkılı olmus senın sacında

hepinize merhaba kızlar.osge01adlı arkadasımızın tarıfını deneyen varmı acaba gercekten etkilimi?

bend e bi ara gliss kullanıyodum 6-7 ay kadar kullanmıştım..sonra iyi gelmemeye başladı saçıma bıraktım...elseve aldım o da bi süre sonra iyi gelmedi onu da bıraktım..işte ondan sonra hobby şampuana kadar denedim tüm şampuanları...şimdi defne garlı ullanyıorum...içine bal koydum..bitkisel bi şampuan..ama sanırım yine glise geri dönücemkaydirigubbakcemile3 çünkü şahaneydi ya saçlarım gliss kullanırken...ne demeye bıraktım neden bozdu saçlarımı anlamadım gitti...:kedi: şampuanın içine bal koyun pek bi güzek yapıyo saçlarıalkisalkisalkis

süperrr :teytey:

bunlaar boyadan yıpranmış saçlara gerçekten iyi geliyomu parlaklık konusunda:uhm:

Benim de saçlarım yağlı, boyalı, ince telli ve uzun.. Glissin saç bakım maskesini kullanıyorum gerçekten muhteşem:) Saçım yağlı olduğundan bitkisel bir şampuan kullanıyorum, o ürünler de genelde saçı fazla kurutuyo ve taramayı güçleştiriyo, ama ardından Gliss saç bakım maskesi (diplere sürmemek kaydıyla) süper oluyo:) Hem yumuşacık oluyo, hem kolay taranıyo hem de parlıyo :):):)

Benim kullandığımda arkadaşın koyduğu resimlerdeki en sonuncu..

ay mutlaka denemliyim her ikisinide almayı düşünüyorum:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…