benım saçlarım boyadan ve duzleştiriciden yanmıştı kırılma değil yanmıştı buklum buklumdü çekmişti eyvahedigeldismile en ıyııs kestıyerım dedım millet arkamdan amaan saça bak dıyodu senağlama
bende en son evde kendım bişiler yapım dedım sarı saçlarım daha fazla yıpranmasın dye gıttım palette 7 numara alarak evde kendım boyadım bu tabı azcık daha yıprattı rengınıde beğendım bu arada
bende zeytın yağıyla kantron yağını karıştırıp saçıma surdum vıcık vıcık bekledım öle evde iş yaparken sonrada saçlarımı banyoya girip gliss onarıcı şampuanla yıkadım 2kez
yıne gliss in 1 dk da onarıcı bakım kremını kullandım
saçlarımı ıyıce sıkmadan nemi fazla olacak şekılde havluyla sarılı çıkarak o şekılde kurumasını bekledım
ben duzleştiriciden vazgeçemediğim için en son olarak yıne gliss in parıltılı fönden koruyucu kremını saçıma surdum
amanınnnn bı baktım o kırılan püsküllü saçlarım yok olmuş kendıne gelmiş bı parıltı bı parıltıkaydirigubbakcemile2
sizlerle de paylaşayım dedım ınsan kuafore bi sürü para bayılınca canı sıkılıo evde kendısı saçına ne halt ederse etsın yınede mutlu oluyo kaydirigubbakcemile3