Saç Bakım Ürünleri saç yanığım bile düzeldi

osge01

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
887
7
benım saçlarım boyadan ve duzleştiriciden yanmıştı kırılma değil yanmıştı buklum buklumdü çekmişti eyvahedigeldismile en ıyııs kestıyerım dedım millet arkamdan amaan saça bak dıyodu senağlama
bende en son evde kendım bişiler yapım dedım sarı saçlarım daha fazla yıpranmasın dye gıttım palette 7 numara alarak evde kendım boyadım bu tabı azcık daha yıprattı rengınıde beğendım bu arada
bende zeytın yağıyla kantron yağını karıştırıp saçıma surdum vıcık vıcık bekledım öle evde iş yaparken sonrada saçlarımı banyoya girip gliss onarıcı şampuanla yıkadım 2kez
yıne gliss in 1 dk da onarıcı bakım kremını kullandım
saçlarımı ıyıce sıkmadan nemi fazla olacak şekılde havluyla sarılı çıkarak o şekılde kurumasını bekledım
ben duzleştiriciden vazgeçemediğim için en son olarak yıne gliss in parıltılı fönden koruyucu kremını saçıma surdum
amanınnnn bı baktım o kırılan püsküllü saçlarım yok olmuş kendıne gelmiş bı parıltı bı parıltıkaydirigubbakcemile2

sizlerle de paylaşayım dedım ınsan kuafore bi sürü para bayılınca canı sıkılıo evde kendısı saçına ne halt ederse etsın yınede mutlu oluyo kaydirigubbakcemile3

glissi ın urunlernı çok beğenıyorum bu arada onarıcı urunu turuncu renkte olan ozellıkle çok ama çok guzel ama düzleştirici serısı var mor renkte onu önermıyorum saçları kabartıyo

özgecim ben de glissin ürünlerini kullanıyorum sarı renkte makesi d var haftada 1 uyguladı?ğm yıpranmış saçlar için onuda dene. ama 1dakikada onarıcı bakım kremi neyin nesi? yanlışmı okudum. parıltılı fönden koruyucu kremide duymadım hiç denemek istiyorum herhangi bir markette varmı? ben de glissin onarıcı şampuanını ve onarıcı bakım maskesini kullanıyorum kuruyuncada uçlarına ve geneline sarı rankli sıvı saç kremini sıkıyorum.

Gliss'in ürünlerini ben de kullanıyorum. Saçlarıma o kadar işlem yaptığım söylenemez; devamlı boyamak, rengini açtırmak, fön çekmek gibi. Boyadım ama 1-2 sene boyunca ve kendi haline bıraktım sonrasında. Saçımı uzatıyorum bir yandan, şuanda belimdeler, bu saçı korumak da var.

Bu yüzden Gliss'in ürünlerinden asla vazgeçmem. Başka şampuanlar ve kremler de denedim ama Gliss'inki gibi bir sonuç alamadım.

Sana tavsiyem, sen de Gliss'in komple serisini kullan. Ben öyle yapıyorum ve aldığım sonuçlar o kadar mükemmel ki. Saçlarımın uçlarından yılda 1-2 kere kendim almama rağmen yıpranma o kadar az ki..

Kullandıklarım da bunlar (kesinlikle tavsiyem):

Bunlar da linkleri:
Gliss: Total Repair 19 Şampuan
Gliss: Total Repair 19 Saç Kremi
Gliss: Total Repair 19 Onarıcı Sıvı Saç Kremi
Gliss: Total Repair 19 Onarıcı Bakım Maskesi

evet işte ben de tamamen bu ürünleri kullanıyorum 1 aydır ve cidden memunum hepsi var elimde.saçlarım uzun ve kışın düzleştirme yağtığım için iki kereden fazla yıkamıyorum çalışan biri olduğum için palnlıyım çarşama ve pazar saç yıkama günüm :) haftada 1 maskesini ve kremini birlikte kullanıyorum hafta ortasında ise şampan sonrası krem kullanıyorum . ama her gün uçlarına sıvı saç kreminden azar azar sıkıyorum mutlaka ve sonuçtan memnunum

slm kizlar glissin mor renkli olani nasil yani düzlestirmek icinmi

evet canım, ben kullanıyorum Düzleştirmek istediğimde onu kullanıyorum çünkü harbiden düzeliyo saçım Öbür türlü gene dalgalanıyo Bu şampuan dalgaları azaltıyo

evet canım, ben kullanıyorum Düzleştirmek istediğimde onu kullanıyorum çünkü harbiden düzeliyo saçım Öbür türlü gene dalgalanıyo Bu şampuan dalgaları azaltıyo

cok saol canim tam baana göreymis busampuan

cok saol canim tam baana göreymis busampuan

bişi deil tatlım Bi de badem yağıyla bakım yapıp yıkadıktan sonra da saçlarım yumuşadı ve kolay düzleşti ama öğleden geceye kadar beklettim Tvde bi uzman öyle söyledi Yarım sa tutup yıkamak hiçbişe ifade etmezmiş saçta:umursamaz:

sac yumusatmada anneannemin sac uzatma yöntemi diye topik var onu yap baska bisey denemessin bide turplu su ama kokuyo kaynarken ocakta

kızlar bende düzleştiriciden önce bieşey sürmek istiyorum açıkçası..loreal şampuan ve saç kremi aldım memnunum...ama bir de bu sıvı kremleri gördüm kullandığım saç kremiyle benzer mi gerek varmı?gliss çok duydum ama loreal i de çok beğeniyorum ben..hangisini almalaıyım..kestiricem yakında ve yeniden kırık oluşmasını istemiyorum..

bıtkısel değil bildiğim kadarıyla
onarıcı sprey var onu özellıkle önerıyorum gliss turuncu renk
kuaf ın saç maskesınıde önerıyorum
ya aslında vaktınız varsa en guzeli zeytınyağı yumurta ve badem yağı....
doğaldan şaşmamak lazım....

benim saçlarım yağlı.uzun ve de uzattığım için kırıklarım oluyor.glıssın hangi serisini tavsiye ediyorsunuz kızlar.

kizlar ben badem yagi zeytin yagi yumurtayi sacimda maximum 30 dk bekletip yikiyorum süper oluyo bide sac uzatma topigindeki anneannemin formülü var o da süper bisey

pekı bu turuncu sıvı sprey kolay tarama saglıyo mu ??

turuncu renkte olan serı kesınlıkle ...

tavsiye ettiğin arkadasın fotosunu yayınladığı serimi canım. Birde dediğim gibi saç diplerim yağlı benim.
Zeytin yağı badem yağı kullandığıa göre seninsac derinde kuru?...
Almayı düşünüyorum...ne diyosuncadıarzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…