Saç ve Türban modellerim

ellerine sağlık ben çok beğendim zamanla daha d aiyi olacağına eminim bekliyorum yeni denemelerini

Emegne saglik ve burada bizler ile paylastigin tesekkürler canim.Yaptiklarin baslamgic icin güzel zaten elin yatkin,heveslisin,isini ilerletmek icin gayret gösteriyorun.Bütün bunlar ilerde güzel seyler yapacaginin örnegi.Basarilar canim

emegine saglık cok güzel iş cıkarmıssın ortaya.. türbanda kendını geliştirmelisin :)cok iyi kuaför olur senden eminim..

gelin başı çok güzel olmuş. ne çok sade ne çok abartılı. fikirlerini göz önünde tutacağım..

elinize sağlık çok güzel modelleriniz devamınıda görmek isteriz...

valla ben çok beğendim hepsi birbirinden güzel.. ancak nacizane fikrim türbanlara koyduğunuz renkli güller pek iyi durmamış sade bırakılsa daha güzel olurmuş gibi geldi bana tabi bu benim fikrim.. ama onun dışında çok başarılı buldum

tebrik ederim güzel yeteneğin için
bende kahverengi başörtülü modeli çok beğendim
sanırım başka bi örtüyle de kombine etmişsin açık koyu renk uyumu çok hoş olmuş
eline sağlık...

Bence çok güsel olmuş canım en azından senin gibi daha yeni kursta yetişen biri için denemeler harika. Devam et ileride çok güsel bi yere gelebilirsin kendi dükkanınıda açabilirsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…