Saç ve Türban modellerim

Adesss

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
1.022
5
36
Arkadaşlar 2 aydır kursa gidiyorum.yaptığım sac türbanları sizlerle paylaşmak istedim.
[/IMG]

[/IMG]

SACA UYGUN TELTOKAYLA DAHADA HOŞ OLUR

arkadaşlar bu gelin türbanınıda dün yapdım.2,5 saat sürdü ama deydi.gelin hanım ve görenlerin hoşuna gitti.yorumlarınızı bekliyorum

bunlarda yeni hızlıca yapdığım modelleim

süslemek için yapdığım aksesuarlar(devamı gelicek)

Son düzenleyen: Moderatör:
türbnaın kursudamı var nereye gidiyorsun merak ettim modelleride

yok türban yapımını ögretmiyolar hatta bizim hocamız benim yaptıklarımı görünce türbanı sedadan ögrenin dedi.allah vergisi olacak yani.ben işkurun koaförlük kursuna gidiyorum

kızma ama turbanın reknlerden kaybetmıs begenmedık acıkcası saça gelınce takdıgın o sıyah tokamı ne o onu gostermesen daha ıyı olurmus hevesını kırmak ıstemem ama renklere uygun olmamıs bence

kızma ama turbanın reknlerden kaybetmıs begenmedık acıkcası saça gelınce takdıgın o sıyah tokamı ne o onu gostermesen daha ıyı olurmus hevesını kırmak ıstemem ama renklere uygun olmamıs bence model hos da renk kotu dıyelım elıne saglık ıskurmu ısmek mı ısmek e devam edenler kuaforluk acabılıyormu

canim benim yeni yeni alisip ögreniyosun dimi
masallah sana sende bu heves ve azim oldugu sürece basaricagina inaniyorum tatlim
tmm ufak defek kusurlar var ama helal olsun cesaretinden dolayi
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
zamanla hepsinide gelistirir düzelirsin
usta olur cikarsin
paylasdigin icinde tskler
dvmini bekliyo olucam canim
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yok niye kızayımcnm.tşk ederim söylediğin için.türbanın renklerine bakma modele bak biz elimizde olan eşarpları kullanıyoruz eşarp yok yani olanlarla yapıyoruz.diğer saca gelince siyah teltokamız var saca uygun yok.işkura gidiyorum.koaför dük acamıyosun malesef.sertifika veriliyor

cnm ben cocukluğumdan beri kaş bıyık alıyorum.sac kesip yapıyorum.türban yapımına daha yeni başladım ama sacı gene ufak tefek biliyoırdum.bende sana tşk ederim cnm saol varoll:dance:

alkisalkisalkiscok güzel ben begendim kademe kademe resimli cekmen mümkünmü bende kuafförüm ama malum burda türban olayi yok ve kardesimin esi kapali senden ögrenebilirsem ona uygularimopuyorumnanaktan

kursda acele yapıyoruz sıkılıyorlar diye.ben cansız manken kafası alıcam onda gösteririm cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…