Saç ve Türban modellerim

kusura bakmayın ama ben beğenmedim hiç birini türbanlıyım bende nişan düğün için türban modeli bakıyorum ama hoşuma giden hiç bi şey çıkmadı anlamadım gitti türbanlı gelinlerin kafasında illa kalabalık absürt şeyler mi olmalı?
yoksa eşarplara şekil verilmiyor mu çok sevimsizler yani sizle de alakalı değil bu durum gerçi türban modelleri hep aynı güller dallar budaklar eşek kadar :KK53:

Ben de tesetturluyum ama kesinlikle kafama boyle bisey yaptirmam. Sizi kirmak istemiyorum tabiki de ama benim zevkim degil. Bence bunlar cok abartili ve hic bir kizada yakistiramiyorum cunku basinizi oldugundan buyuk ve uzun gosteriyor. Vucut minik kaliyo kafa buyuk:KK50: Ya sallarla cok guzel baglama sekilleri var niye onlardan yapilmiyor acaba kapali kizlarimiza nisanda ve dugunde?
Evet siz yeteneklisiniz basortusuyle boyle cicek,yaprak yapmayi herkes beceremez yapamaz oyuzden sizi ayriyetten tebrik ederim.

Ben de tesetturluyum ama kesinlikle kafama boyle bisey yaptirmam. Sizi kirmak istemiyorum tabiki de ama benim zevkim degil. Bence bunlar cok abartili ve hic bir kizada yakistiramiyorum cunku basinizi oldugundan buyuk ve uzun gosteriyor. Vucut minik kaliyo kafa buyuk:KK50: Ya sallarla cok guzel baglama sekilleri var niye onlardan yapilmiyor acaba kapali kizlarimiza nisanda ve dugunde?
Evet siz yeteneklisiniz basortusuyle boyle cicek,yaprak yapmayi herkes beceremez yapamaz oyuzden sizi ayriyetten tebrik ederim.

şallarla mı hiç görmedim internette hatta cuma günü de merkezdeki bi eşarpçıya sordum türban modelleri orda da böyle güllü dallı abartılı şeyler vardı yani tamam abartıysa abartı olsun ama şık dursun ya nedir o öyle elim kadar çiçekler :KK53:

kusura bakmayın ama ben beğenmedim hiç birini türbanlıyım bende nişan düğün için türban modeli bakıyorum ama hoşuma giden hiç bi şey çıkmadı anlamadım gitti türbanlı gelinlerin kafasında illa kalabalık absürt şeyler mi olmalı?
Yoksa eşarplara şekil verilmiyor mu çok sevimsizler yani sizle de alakalı değil bu durum gerçi türban modelleri hep aynı güller dallar budaklar eşek kadar :KK53:

herkezin zevk ve tercihleri farklıdır.şatafatlı değilde sade modeller daha basit ve kolay yapması önemli olan uğraştırmalı gösterişli modeller yapabilmek.

http://imageshack.us/photo/my-images/197/dscf5106g.jpg/

dscf5106g.jpg

Son düzenleme:
ben bazı modelleri ilk defa görüyorum ve çok beğendim açıkçası ellerinize sağlık :KK9:

X