Saç ve Türban modellerim

Ellerine sağlık çok da güzel olmuş. Zamanla daha güzellerini çıkarırsınız siz. Her iki türban bağlama şeklide çok güzel.

1. türban güzel saçlarda güzel ama tokalar çok belirgin çıkmış ama ellerine sağlık

arkadaşlar bu gelin türbanınıda dün yapdım.2,5 saat sürdü ama deydi.gelin hanım ve görenlerin hoşuna gitti.yorumlarınızı bekliyorum
dsc01124trban.jpg

dsc01125trban.jpg

dsc01127trban.jpg

ArkladaŞlar ben artık buraya bıŞey eklemıcem okadar bakan oluyoır bır yorumyapmıyorlar

cok yeteneklısın cnım ..ben de gıttım bır sene boyle kursa .ama bızde turban yoktu ve sanırım senın hocan ıyı kı topuzları once gostermıs ,bızde sona bırakılmıstı..

ıkı ayda sadece kas ,fon ,dalgalı-düz ve mizampleye yonelmıstık..

rofle yapılıyor snırım arkada gordum ,sizden bırımı yoksa ogretmen o mu :)

[ı]cok yeteneklısın cnım ..ben de gıttım bır sene boyle kursa .ama bızde turban yoktu ve sanırım senın hocan ıyı kı topuzları once gostermıs ,bızde sona bırakılmıstı..

ıkı ayda sadece kas ,fon ,dalgalı-düz ve mizampleye yonelmıstık..

Rofle yapılıyor snırım arkada gordum ,sizden bırımı yoksa ogretmen o mu :)[/ı]

öncelikle tşk ederim cnm.insdan üzülüyor okadar ugraşıp ekliyosun bi yorum yapan olmuyor.türbanı hoca ögretmedi.ilk ben yapdımhoca bakdı ve ben pek bilmiyorum türbanı sedadan öğrenin dedi.
Evt röfle yapılıyor.hoca değil kursdan arkadaşlar.biz baya bişeyler ögrendik ama birazda allah vergisi olması gerekiyor.

cnm turbanda iyisin ama sacta pek ornek goremedim ve yaptıklarında cok guzel sayılmaz ...
tabi bu baslangıc sacıda cok ilerletecegine eminim cunku heveslisin ...

ama turbanda cok iyi gordum ...

cnm turbanda iyisin ama sacta pek ornek goremedim ve yaptıklarında cok guzel sayılmaz ...
Tabi bu baslangıc sacıda cok ilerletecegine eminim cunku heveslisin ...

Ama turbanda cok iyi gordum ...

tşk edderimcnm. Cok güzel saçlarda yapdım ama cekmedim onları 1,2 tanesi var koydugumoda başlarda yapdığım saçlardı

arkadaşlar bu gelin türbanınıda dün yapdım.2,5 saat sürdü ama deydi.gelin hanım ve görenlerin hoşuna gitti.yorumlarınızı bekliyorum
dsc01124trban.jpg

dsc01125trban.jpg

dsc01127trban.jpg

:nazar::nazar::nazar:
alkisalkisalkisbayildimmmmmmmmmmmmmmmalkisalkisalkis
ellerine saglik canim benim
cok güzel olmus
:nazar::nazar::nazar:

X