Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

Fark Bariz Bir Şekilde Ortada hihoyyyt Epey Uzamış Saçların FairyLike.
Yalnız Benim Bir Sorum Olacak.Ben Saçımı Boyıcam.Ama Turplu Su Saçımın Boyasını Daha Çabuk Akıtabilir mi? Çünkü Ben Turp Suyu Yaparken Saçlarıma Durularken Boya Akıyor.Bilemiyorum Bu Boyadan mı Yoksa Turp Suyundan mı Kaynaklanıyor?Yani Önce Turp Suyunu mu Yapsam? Yoksa Önce Boyasam 1 Gün Sonra da Turp Suyunu mu Yapsam:nazar:
Bu Arada Siyah Turp Aldım kaydirigubbakcemile5

Yalnız Benim Bir Sorum Olacak.Ben Saçımı Boyıcam.Ama Turplu Su Saçımın Boyasını Daha Çabuk Akıtabilir mi? Çünkü Ben Turp Suyu Yaparken Saçlarıma Durularken Boya Akıyor.Bilemiyorum Bu Boyadan mı Yoksa Turp Suyundan mı Kaynaklanıyor?Yani Önce Turp Suyunu mu Yapsam? Yoksa Önce Boyasam 1 Gün Sonra da Turp Suyunu mu Yapsam:nazar:

sağol canım uzadı gerçekten ilk haline bakılırsa ohooo:1hug:
vallahi canım kimi akıtıyor diyor kimi akıtmıyor diyor...senin boyanın markasına saçının cinsine bağlı bu bilemem ki:sm_confused:

fairylike fotonu kaldırdın göremedim die çok üzülmüştüm ama yeniden koymussun saol:ecrin_bebek:saçlarında çok fark oldugu kesin,çok güsel gözüküo
gelelim benim deneyimlerimee: ben dün ilk defa yumurtasız yaptım bende ters etki yaptı ve daha az döküldü saçım.ve de daha yumuşak oldu sanki.bundan sonra bi yumurtalı bi yumurtasız yapmaya karar verdim.bide saç boyasını fena halde akıtıyo turplu su, artık katlanıcaz buna da mecburen. :uhm:

benimkini akıtıyor..:1hug:

fairlike cnm senin saçların gerçekten çok uzamış:roflol:

ama benimkiler o seninkiler kadar uzamadı kıskanmadım desem yalan olur.

tabiki pes etmek yok turplu suya devam.inşallah benimkilerde uzar cnm..:Saruboceq:

Son düzenleme:
Fairylike saclarin gercekten cok güzel uzamis(tüh tüh masallah :)) toplam kac cm uzadi sölermisin?Hadi hepimizi saglikli cabuk sac uzamalar dilerim :KK70:

tabiki pes etmek yok turplu suya devam.inşallah benimkilerde uzar cnm..:Saruboceq:

Canim sanirim Fairylikeden daha önce basladigi icin okadar cok uzadi.Ama gerci seni bilemiyorum?Herseyden önce SAbir:Saruboceq:

inşallah canım uzar ben cok inandım uzayacagına ondandır belki deyerimseniben
Fairylike saclarin gercekten cok güzel uzamis(tüh tüh masallah :)) toplam kac cm uzadi sölermisin?Hadi hepimizi saglikli cabuk sac uzamalar dilerim :KK70:

.......aklim gitti valla:)))

canım valla ben en basta da ölçmedim hiç bilemiyorum araya sorunlar girdi bahsettigim gibi yapamadıgım zamanlar olduÇok üzgünüm çoook ama olsun uzuyor sonucta :1rolleyes:

inşallah canım uzar ben cok inandım uzayacagına ondandır belki deyerimseniben

canım valla ben en basta da ölçmedim hiç bilemiyorum araya sorunlar girdi bahsettigim gibi yapamadıgım zamanlar olduÇok üzgünüm çoook ama olsun uzuyor sonucta :1rolleyes:
Anladim canim ama olsun dedigin gibi sonucta gözle görülür bisekilde cok güzel uzuyor.Allahim Hepimizin saclari cabuk uzasin insallah!:Saruboceq:

selam kızlar çok giremiyorum nete ben yoğunum baya şu sıralar...türplu suyu da yapmaya başladım ama daha düzene sokamadım 2 kere yapabildiğim için de yazamadım buraya çünkü henüz almış olduğum bi sonuç yok....:1no2::1no2::1no2:

slm turplu su kardeşlerim :KK70: bende ilk turplu suyumu bu gün yaptım be çok inannarak başladım.gittim pazardan kırmızı siyah turp aldım orta boylardan..bi güzel rendelerim siyah olanı sonra 3 bardak suyla yarım saat kaynattım tabi o kaynatma süresinde babam dahil olmak üzere kim varsa kaçı mutfaktan hehe :KK70: acayip kokuyo :KK70:
neyse sonra süzdüm ılıyınca yumurta sarısını ekledim güzelce karıştırsım vee saçıma bi güzel yedirdim.sonra poşeti geçirdim kafama veee havluyla sardım 2 saat bekledikten sonra sonuç nedir kazık gibi bi kafa ama yıkandıındada pamuk gibi saçlar inanamadım ama tomar tomar dökülen saçlarım kuruyken ve ıslakken hiç evt hiç dökülmedi tek tel bile şaşırdım hala şoktayım yaşasın fairylike yaşasın turplu su :KK70: cnm fairylike sen ne zaman başlamıştın bu su ya ya :)

slm turplu su kardeşlerim :KK70: bende ilk turplu suyumu bu gün yaptım be çok inannarak başladım.gittim pazardan kırmızı siyah turp aldım orta boylardan..bi güzel rendelerim siyah olanı sonra 3 bardak suyla yarım saat kaynattım tabi o kaynatma süresinde babam dahil olmak üzere kim varsa kaçı mutfaktan hehe :KK70: acayip kokuyo :KK70:
neyse sonra süzdüm ılıyınca yumurta sarısını ekledim güzelce karıştırsım vee saçıma bi güzel yedirdim.sonra poşeti geçirdim kafama veee havluyla sardım 2 saat bekledikten sonra sonuç nedir kazık gibi bi kafa ama yıkandıındada pamuk gibi saçlar inanamadım ama tomar tomar dökülen saçlarım kuruyken ve ıslakken hiç evt hiç dökülmedi tek tel bile şaşırdım hala şoktayım yaşasın fairylike yaşasın turplu su :KK70: cnm fairylike sen ne zaman başlamıştın bu su ya ya :)

seninde dökülmeni kesmiş artı olarak cok sevindim canım Şeniz
sonuclarını paylaştıgın için cok cok teşekkür ediyorum kaydirigubbakcemile5
yaşasın Turp:hooray: yaşasın ben :dilcikar: canım ben vallahi iki aydan biraz fazla oldu sanırım ama tam bilemiyorum canım
:nazar:

Alıntı olmasın lütfen a.s.

bu eski hali canım yerimseniben

bu da yeni hali ama ben yaklaşık bir ay kadar ara vermek zorunda kalmıştım , yine de uzamışlar :1rolleyes:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bosnakgüzeli maşallah saçlar çok güzel uzamış cnm :1hug:

inşallah daha çooooooook uzayacak kaydirigubbakcemile5

X