Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

mrb kızlar çarşamba günü ilkini yaptım bugün ikincisi henüz bişey fark edilmiyo bakalım n'olcak...
ben saçlarım yağlı olduğu için önce yıkıyorum sonra iyice kurulayıp turp suyu ve yumurta sarısı karışımını iyice döküp masaj yapıyorum bi saat bekleyip badem yağı ve çamterebentini birer kapak kadr karıştırıp iyice yediriyorum diplere ilkgün toplam ikisaat beklettim bugün 4 saat....sizce nasıl olur? ha bide şaçlarım dökülüyooo normal mi gerçi zaten dökülüyodu ama sanki arttı gibi ne yapmalıyım???

mrb kızlar çarşamba günü ilkini yaptım bugün ikincisi henüz bişey fark edilmiyo bakalım n'olcak...
ben saçlarım yağlı olduğu için önce yıkıyorum sonra iyice kurulayıp turp suyu ve yumurta sarısı karışımını iyice döküp masaj yapıyorum bi saat bekleyip badem yağı ve çamterebentini birer kapak kadr karıştırıp iyice yediriyorum diplere ilkgün toplam ikisaat beklettim bugün 4 saat....sizce nasıl olur? ha bide şaçlarım dökülüyooo normal mi gerçi zaten dökülüyodu ama sanki arttı gibi ne yapmalıyım???

Geçer canım dökülme kalmaz hemen herkeste önce öyle oldu simdi hepimizin saçları Allah'a şükür sağlam ve bakımlı ve uzuyorsengözlerimebaksanab
yazdıkların saçına agır gelebilir ben olsam turplu suyu yapıyorsun ya çamterebentinini şampuanıma koyar öyle uygulardım ekstra şeylerin etkisi ağır olabilir onun için söylüyorum yerimseniben sonuclarını bekliyorum bitanemŞeniz

bugün 3. turp suyumu aptım şimdilik iyi gidio ama kızlar bişi sorcam öz. fairylike canım ya sanki kuruttu gibi saçımı acayipte elektrkleniyo kuruttuktan sonra azcık biryantin yediriyorum ama sendede böle bişi yaptımı canım?acaba şampuanladktan sonra krammi kullansamki

bugün 3. turp suyumu aptım şimdilik iyi gidio ama kızlar bişi sorcam öz. fairylike canım ya sanki kuruttu gibi saçımı acayipte elektrkleniyo kuruttuktan sonra azcık biryantin yediriyorum ama sendede böle bişi yaptımı canım?acaba şampuanladktan sonra krammi kullansamki

ay kızlar pardon ya anneminki açık kalmış hiç dikkat etmedim soruyu soran benimm:eek:

Kuruttu mu:1shok: canım turpla alakası oldugunu sanmıyorum ben..
Ama görmek için bir hafta bunu yapmayı bırak bakalım kuruluk gidecek miyerimseniben

bende şuan sardım saçlarımı bekliyorum turplu suyumla.. bu kez içine yumurta koymadım.. bi farkı olacak mı meraktan bir de böle denemek istedim :)

kızlar bugün yine başladım turplu suya :))
şimdi ocakta siyah turpum kaynıyo

hadi hayırlı olsun canımkaydirigubbakcemile5

bende şuan sardım saçlarımı bekliyorum turplu suyumla.. bu kez içine yumurta koymadım.. bi farkı olacak mı meraktan bir de böle denemek istedim :)

kaydirigubbakcemile3bize de haber ver olur mu fark olacak mı bene merak ediyorumCADIARZU

tamam cnm saat 3 gibi sürdüm saçıma turplu suyu bugün bekletebildiğim kadar fazla bekleticem.. akşama sonuçları yazarım

bugün turplu suyumu ilk kez yumurtasız denedim.. tesadüf müdür bilmiorum ama saçlarım yumurtalı yaptığım zamankinden fazla döküldü.. hatta diğer zamanlar hiç dökülmeyen saçım bugün nedense döküldü.. oyüzden ben yine yumurtalı yapmaya dewam edicem.. :)

bugün turplu suyumu ilk kez yumurtasız denedim.. tesadüf müdür bilmiorum ama saçlarım yumurtalı yaptığım zamankinden fazla döküldü.. hatta diğer zamanlar hiç dökülmeyen saçım bugün nedense döküldü.. oyüzden ben yine yumurtalı yapmaya dewam edicem.. :)

hahahakaydirigubbakcemile3 süpersin ya , bende deniyim bakalım bende de böyle bir etkiye sebep olacak mı meret:nazar:

ben de ikinci kez yaptım şuan 2 saat bekletmeyi planlıyorum. yalnız bu turp bayağı su çekiyor, bu sefer 6 bardak koydum, sonuçta elime 1 bardak kaldı:)

yumurtasız benimde saçımı çok döküyor ama kokusu az ve aynı etkiyi yapıyor bana dökülme dışında

demekki neymiş dökülmeyi durduran yumurtaymış ..kötükedihüso
ben de ikinci kez yaptım şuan 2 saat bekletmeyi planlıyorum. yalnız bu turp bayağı su çekiyor, bu sefer 6 bardak koydum, sonuçta elime 1 bardak kaldı:)

sen baya bi kaynatıyosun anlaşılan ben 2-3 bardak yapıyorum yine de fazlasıyla yetiyor..a.s
Sanırım saçların baya uzun:dilcikar:

X