- Konu Sahibi EstetikEditor
- #7.161
ya bende uzasın istiorum saclarım benimki senede 2-3 santim uzuo sanki cok cansız yaa gercekten yapsam işe yarar mı???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzun vadeli kullanmadım açıkcası ama 15 gün kullandım ben haftada 2 kez yaptım 2 cm uzadı,aya vursak 4 cm yapıyor nereden baksan..İşe yarıyor ve yumuşacık yapıyor tatlım..ya bende uzasın istiorum saclarım benimki senede 2-3 santim uzuo sanki cok cansız yaa gercekten yapsam işe yarar mı???
Etkinlik derecesine göre okuduklarıma istinaden söylüyorum ki en etkilisi siyah olan..onu kırmızı ve beyaz takip ediyor..selam kızlar benim saçlarım yıllardır uzamıyo şimdi baya fayda gören olduğunu görünce ümitlendim.turp nasıl olacak siyahmı kırmızı mı beyaz mı ? birde ne kadar sıklıkla yapalım? saçımızda 1-2 saatten fazla bekletirsek daha iyi mi sonuç alırız acaba banada bi cevap verin lütfennnn
Takip ette bizimlede paylaş canım:)aklım hala burada benimde nedense:)meraba kızlar bende bugün başlıyorum kısmetse şimdi yaptım kürü soğumaya bıraktım fakat içine yumurta sarısı koymamaya karar verdim çünkü korkuyorum kokmasında şimdi o kokmasa bile ben sürekli koklarım kokuyo gibi gelir o konuda biraz hassasım ben ama içine ne varsa koydum diyebilirim 1 turpu rendeledim 1 havucu rendeledim 5 bardak suyla kaynattım sonra içine lavanta ısırgan ve papatya koydum çokta güzel koktu soğusun birazda z.yağı koyup sürcem saçıma fakat sıcakken mi koysam z.yağını soğukkenmi koysam bilemedim düzenli yaparak sonuçları yazarım:))
saçım hakkında bilgide vereyim normalde ayda 1 cm kadar uzar saçlarım uzunda saçlarım var belime yakın diyabilir 1-2 cm uzasa belimde ama ben çok uzun olsun istiyorum kalçamda olsa çok süper olur bi hayal gibi saçlarım hiç o boyuta gelmedi bu boya geldikten sonra hep durur çünkü kırılıyo ya e dipler uzuyo uçlar kırılıyo uzucağına kısalıcak neredeyse:)) şuanda boyalı saçlarımdan 1 cm uzamış inşallah yardımcı olur ya :))
Uzun vadeli kullanmadım açıkcası ama 15 gün kullandım ben haftada 2 kez yaptım 2 cm uzadı,aya vursak 4 cm yapıyor nereden baksan..İşe yarıyor ve yumuşacık yapıyor tatlım..
Bende turplu suyu yapiyorum cnm uzatiyo gibime geliyo cunku gecen senede iyi sonuc aldim ama duzenli ve uzun sure yapamadim boyada yok saclarimda anlayamiyorum ne kadar uzadigini keske biri ciksada uc dort ay yaptim saclarim su kadar uzadi diyen olsa ben calistigim icin duzenli yapamiyorum ama hic yoktan iyidir yaza kadar belime getirse benden mutlusu yok :))))
merhaba kızlar benim saçım inanılmaz sert çalı gibi diyebilirim neler denedim hiç yumuşamadı.kuaförler saçının yapısı,yapacak bir şey yok diyorlar.lütfen banada yardım edin ne olur
saçlarımı nasıl yumuşatabilirim.
canlarım sağolun çok yardımcı oldunuz kimse cevap yazmadı.
İlk yapışta hemen fark etmesen bile 1 2 haftada gözlemlersin,takip et..hatta ölç daha net görürsün:)ben öyle yapıyorumaldım tatlım malzemelri deneyecegim bakalımm bende nası olcak uzayacak mı??