Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

teşekkürler canım içimi rahatlattın mayıs geldimi yapmaya başlıycam zaten çok teşekkür ederim desteğin için rapunzelim:teselli:

amacım sadece destek olmak değildi üzülme diye olumlu şeyler söylemedim yani canım kafana takma böyle olacagına inan..:1hug:

yaşasın yazın turplu su ve bakım yagları, kışın bakım yağları ve azcık turplu su..:dance::hooray:

hemen manava kosuyorum,bir kilo turp aliyorum:))
saclarim belime kadar dalgali ama uclari kirildigindan cok dolasiyo ve mat duruyo,acikcasi ihmalligimden kuaförden cikmayan ben son3 aydir ugramiyorum bile :( hem burdakiler uclarini al diosun 1 karis en az kesiyo :( bi deneyim bakalim iyi gelirse devam ederim,tesekkürler

hemen manava kosuyorum,bir kilo turp aliyorum:))
saclarim belime kadar dalgali ama uclari kirildigindan cok dolasiyo ve mat duruyo,acikcasi ihmalligimden kuaförden cikmayan ben son3 aydir ugramiyorum bile :( hem burdakiler uclarini al diosun 1 karis en az kesiyo :( bi deneyim bakalim iyi gelirse devam ederim,tesekkürler

rica ederiz canım..yerimseniben aman kuaföre gitme kendin kes daha iyi yani..:1closedeyes:

dün saçlarıma fön çektirmek için kuaföre gittim.. uçlarındaki yanık yerler elimde kalıcak diye korkudan kendim çekemiyorum da :) saçlarımı hangi kuaförün bu hale getirdiğini falan anlatıyordum ki konu saç uzamasına geldi.. ne kullanıyorsun bitkisel diye sordu kuaför :) çamterebentin kullandığımı söyledim şampuana karıştırıp bir de turplu su :) anlamayacak nasılsa ve soracak diye bekliyordum. meğer o da müşterilerine aynı şeyi öneriyormuş. kendisi de 7 aydır kullanıyormuş saçı omzundan kalçalarına gelmiş neredeyse..

dün saçlarıma fön çektirmek için kuaföre gittim.. uçlarındaki yanık yerler elimde kalıcak diye korkudan kendim çekemiyorum da :) saçlarımı hangi kuaförün bu hale getirdiğini falan anlatıyordum ki konu saç uzamasına geldi.. ne kullanıyorsun bitkisel diye sordu kuaför :) çamterebentin kullandığımı söyledim şampuana karıştırıp bir de turplu su :) anlamayacak nasılsa ve soracak diye bekliyordum. meğer o da müşterilerine aynı şeyi öneriyormuş. kendisi de 7 aydır kullanıyormuş saçı omzundan kalçalarına gelmiş neredeyse..

ayyy ciddi misinn 7 ayda hee aylincim senin 9-10 ay var sen sıkma canını hiç:dance:
değerli bilgini paylaştın cok mutlu oldum canım sağol Şeniz
artık ben bile daha cok inanıyorum Rapunzel olacagıma..kaydirigubbakcemile3

ya gercekten uzun sure kullannca uzadıgının farkına varıosunz.çam terabentınde ii fakat kokusuna dayanamadım artık .... haftada kaç kes yapıosunuz kızlar

VAllahi 7 Ayin icinde okadar uzadiysa süper yaaa:lepi: ya sen o Kuaför Ablayi bi ikna etsene Kadinlarkulubümüze kayit olupta REsmini koysa bea buraya cok süper olur yaa!sengözlerimebaksanab

ya gercekten uzun sure kullannca uzadıgının farkına varıosunz.çam terabentınde ii fakat kokusuna dayanamadım artık .... haftada kaç kes yapıosunuz kızlar

cimcimem bi önceki sayfa lütfen ama ya koca koca yazdım bide hatta hemen hemen tüm sayfalarda var biraz daha duyarlı olalım arkadaşlar .. :1closedeyes:

cimcime 2709 ben turplu suyu 3 günde 1 yapabiliyorum zaten daha yeni basladım daha 2 kez oldu kullanalı.. her pazarda badem yağı ve zeytinyağı karışımı yapıyorum.. çamterebentini ise şampuana karıştırdım doğal olarak her duş almam da kullanmış oluyorum.

boşnakgüzeli o kuaföre ilk kez gitmiştim oyüzden pek bi tanışıklığım yok ne yazıkki. ama bir sonraki gidişimde eğer izin verirse saçlarının arkadan görüntüsünü çekicem sizin için. dediğim gibi 7 ay önce omuzlarından biraz aşağıdaymış şimdi neredeyse kotuna değmek üzere.. 30 cm civarında bi uzamadan bahsetti inanamadım..

Sacim uzadimi bilmiyorum ama cok guzel parladi ve ne yaptigimi bilmeyen arkadaslarim sirrimi sordular cok tskler 15gunde 1 yapicam artik bakim olsun diye cunku saclarim zaten cok uzun

gaye21 teskkur ederım cvbın için cok fasla sey kullandıgımda saçım dökülür die korkuorm :( sacın uzuyormu farkettımı??? turplu suyu denedikce

cimcime 2709 ben turplu suyu 3 günde 1 yapabiliyorum zaten daha yeni basladım daha 2 kez oldu kullanalı.. her pazarda badem yağı ve zeytinyağı karışımı yapıyorum.. çamterebentini ise şampuana karıştırdım doğal olarak her duş almam da kullanmış oluyorum.

boşnakgüzeli o kuaföre ilk kez gitmiştim oyüzden pek bi tanışıklığım yok ne yazıkki. ama bir sonraki gidişimde eğer izin verirse saçlarının arkadan görüntüsünü çekicem sizin için. dediğim gibi 7 ay önce omuzlarından biraz aşağıdaymış şimdi neredeyse kotuna değmek üzere.. 30 cm civarında bi uzamadan bahsetti inanamadım..

ayy gayecim vallahi cok sağol içimi açtınŞeniz kızlar ben 7-8 ay sonra rapunzelim bu gidişle haberiniz olsun saçlarımı hep beraber görücez bakalım...sositososito yalnız sizlerinde saçlarını görmek istiyorum aylincim bu arada üzülmene gerek kalmadı senin 9-10 ayda hayde hayde uzar hiç üzülme tatlımm..kaydirigubbakcemile5

ay canim kendim nasil kesicem ki valla iyi fikir ama fisfisfis

canım ben uzatanakadar kestirmicem kırıklarım yok suan olmazda inşallah..uzayınca kendim kesicem ön kısımları jiletle şekil veririm büyük ihtimal..kuzenim kuaför benim o katlı kesim için aynen şöyle yapıyor..saçları yukarıya dogru tutup hepsini sıra sıra tarayıp aynı hizada kesiyor en sonunda tüm saçlarını yukarı dogru tarayıp eliyle tutuyor ve baktıgında hepsi aynı hiza oluyor saçlarını bıraktıgında kat kat kesim oluyor ve hiç bozukluk olmuyor ..yerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:
off offfffff benımde acıl uzaması gerekıooo yaaaaaa 2 gunde bır yapıım barı ıcıne yumurta sarısı koyun fılan yazmıslar şimdi yaptım sardım sacımı 2 saat sonra yıkıcammm

kadirlim senağlama umarım saçların eskisi gibi istediğin gibi olur sana çam terabentın onerırım kaydirigubbakcemile5 babamda kullandık onun saclarını cıkardı gercekten.. :teytey:

ben henüz bi uzama neyazıkki fark edemiyorum çünkü daha sadece 2 kez kullandım we dün tekrar saçlarımı boyadım.. oyüzden size net bişey söylemem için 2-3 hafta geçsin diye bekliyorum. ama birçok kişi de işe yaramış biz neden bu talihliler arasında olmayalım ki :)

FairyLike CİĞİM BENİM ÖNCEDEN SAÇLARIM KIVIR KIVIR ÇOK GÜZELDİ.BENDE BİR SAÇLARIMI KOPARMA ALIŞKANLIĞIMBAŞLADI.ŞİMDİ ÖZELLİKLE KULAK ÇEVREMDE HİÇ SAÇIM KALMADI.NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM.ŞİMDİ BAYA BİR AZALTTIM.ARTIK KOPARMIYORUM AMA O GÜZELİM SSAÇLARIM YOK ARTIK.NASIL TEKRAR ÇIKAR ACABA LÜTFEN YARDIMMMMMMMM.senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canım ya cok üzüldümsenağlama psikolojik bişey olmalı bu lütfen bi doktora görün ..:teselli:saçların için turplu suyu kullan koparıyorum diyorsun o kısımlara bol bol yedir olabildigince cok tut o kısımlarda canım..saçlarını toparlayacaktır inanıyoum kopan saçlarınıda büyük bi hızla uzatır inşallah seninde ayda 4 cm uzaması dileğiyle canım sonuclarını kullansanda kullanmasanda biimle paylaş lütfen..:1hug:

Sevgiler..a.s.

Back