- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.121
eveet şampuanımın içine çamterebentin koydum ve su an yumuşacıklar:) sağolun kızlarr :) yalnız başka bi dertten muzdaripim. bu turplu suya başladıktan sonra tüylerim aşırı derecede kalın, siyah ve sert cıktılar. sanki jilet yapmışım gibi. bi de ben turp yemeyi de severim bolca yedim şu sıralar. acaba bu bi yan etkisi olabilir mi??
benmde aklımda soru işaretiydi bu yaparken başka biyre (özellikle yüzüme)değmemesi için çok dikkat ettim.yüzünde mi canım problemin?değmediği biyerse eğer hormonel bi problem olabilir..
Biraz önce yaptım turplu su ve yumurta karışımını 2 saat bekledim ve şampuanla 3 kez yıkadım ama saçım hala yumurta kokuyor yaa iğrennçç yok mu bu kokuyu önleyecek birşey ya karışımı 1 ay boyunca yapmaya kararlıydım ama bu yumurta kokusu yüzünden bir daha yapmayabilirm
sadece yumurta sarısını kullanın.beyazını kullanmayın.koku yapan beyazı
Teşekkür ederim,yumurtanın sarısını kullandım zaten ama içine çok az beyaz gitmiş olabilir bir daha ki sefere daha dikkatli olmaya çalışırım yoksa bu kokuya katlanamıyorum
rica ederim.benim de bir keresinde beyazı çok az kaçmıştı.fena kokmuştu.Ben de baş ağrısı yapmaya başladı.Artık yumurtasız yapıyorum.Islak bırakmıyorum.yarım saatte kuruyor.Yumurta rahatsız ettiyse yumurtasız da yapabilirsin.yalnız yumurtasız çok sert yaptı saçlarımı.
benmde aklımda soru işaretiydi bu yaparken başka biyre (özellikle yüzüme)değmemesi için çok dikkat ettim.yüzünde mi canım problemin?değmediği biyerse eğer hormonel bi problem olabilir..
hayır yüzümde değil tatlım kollarım ve bacaklarımda:S hatta ağda yaptığım heryerde. ama oralara değmiyo ki bu turplu su ben de anlamadımS belki çok tükettiğim içindir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?