Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

canlarım dunden sonra saclarım yumusacık oldu ve cok guzel sekıl aldı:) yanı bu arada yumurta kokusu var sacımda cıkmadı dıyen arkadaslardasn ıcın, o koku burnunuzun ıcıne yerlestıgı ıcın, koku hala varmıs gıbı gelıyor sızlere, anneme ve arkadasıma koklattım kokmuor dedıler, haftada bır yapacagım, cunku basım cok agrımıs dun , ah yazın bılseydık dehset olacaktıııı

kesinlikle katılıyorum yazın ilseydik süper olacaktı yerimseniben ama olsun yaza hazırlık olsun simdiden cok sevindim işine yaramasına bu arada canım yorumlarının devamını bekliyorum mutlaka ...:jeyyar:

nedense bi ben çok rahatsız olmamışım o kokudan.. yarın akşam 2. uygulamamı gerçekleştiricem inş.. ya ama şöle bi durum var ben pazartesi günü saçımı boyayacaktım.. şimdi bu 2 kullanımın faydasını gözle göremicem :(:(:(

olsun tatlım 3-4 uygulamada görürsün sende ziyanı yok ayrıca daha cok görürsün ve hissedersinde zaten merak etme uzayınca sonuclarınıda merakla bekliyoruz canım..a.s

Sevgiler.. a.s.

merhaba arkadaslar.
bende geldim araniza, sclarimla cok buyuk sorunlarim oldu, kestire kestire duzeldi, gec uzuyor ama.. ben kivircik perma yaptirdim, duzlestirici kullandim føn cektim cok zamaninda, son 2yildir kendi haline biraktim boya da surmuyorum.

su anda tamda parlakliga ve uzamasina ihtiyacim var tabi birde døkulmesi kesilse harika olur, omuzlarimda saclarim simdi, kayniyor turplu su simdi =) birazdan bende baslicam, bakalim insallah ise yarar.

FairyLike okadar icten ilgileniyorsunki konuyla ilgilenenlerle.. cok tesekkurler burada paylastigin icin, herkeste ise yarar umarim

inşallah işine yarar seninde canım sonuclarını bekliyoruz merakla elimden geleni yapmaya calışıyorum tatlım..:utangac: kahvekolikcim cok ilgilenmiş ona da cok teşekkürler :1hug:
hepinizi öpüyorum ve sonuclarınızı merakla bekliyorum resimlerde unutulmasın en kısa zamanda konulsun da bende koyucam:jeyyar: ama nasip olmadı bi türlü ..gamyoncuiremsu

Herkese Sevgiler... a.s.

Arkadaşlar durularken şampuanlıyor musunuz yoksa sırf suyla mı duruluyorsunuz?bir de karaturp mu olacak bu?

canım ilk bi kaç sayfasını oku istemedigin kadar cevap bulacaksın bu sorularına belki ek olarakta bilgiler bulursun işine yarayacak ...yerimseniben

turplu suyumu kaynatiyorum suan insallah soguduktan sonra hem kizlarima hemde kendim kullanacagim.kizlar bisey sorucam strec film diyosunuz ya o nedir anlamadim basimi havluyla sarsam sadece olmazmi.türkiyede cok bulunmayan biseymi siyah turp ben almanyada yasadigimdan dolayi diyorum pazarlarda var burada.Allaha emanet olun.öpüldünüz

Canim bende Almanyada yasiyorum strec film dedikleri marketlerde kolaylikla bulabilecegin Frischhaltefolie kaydirigubbakcemile2

kızlaaar bende hemen yarın deniyorum bayıldım bu formüle
hergün yapıcam bu saçları kocişimin istediği boya getirinceye kadarve birdahada kafama toka dahil hiç bişi takmicam
hepinize çok teşekkür ederim canlarım

kızlar ilk sayfalara baktım ama göremedim bu karışım krem kıvamında olmuyor dimi çünkü ben yaptığımda su halindeydi yani oldukça sulu bir karışım..peki bunu nasıl masaj yaparak sürüyorsunuz onu anlayamadım..benim yumurta suda pişince ben uygukamayı yapamadım da :(

kızlar ilk sayfalara baktım ama göremedim bu karışım krem kıvamında olmuyor dimi çünkü ben yaptığımda su halindeydi yani oldukça sulu bir karışım..peki bunu nasıl masaj yaparak sürüyorsunuz onu anlayamadım..benim yumurta suda pişince ben uygukamayı yapamadım da :(

canım adı üstünde turplu su yani SU.. kıvama gelmeyecek aynen su gibi olacak basını öne egip sacını yıkar gibi yedirceksin sacına sonra parmaklarınla suyu yedirip ardından strechliceksin.yumurtayı su kaynamış sıcaklıktayken atarsan içine pişer..ılımasını beklemen gerek bidahakine öyle yaparsın canım..yerimseniben

kızlaaar bende hemen yarın deniyorum bayıldım bu formüle
hergün yapıcam bu saçları kocişimin istediği boya getirinceye kadarve birdahada kafama toka dahil hiç bişi takmicam
hepinize çok teşekkür ederim canlarım

rica ederiz canım inşallah işine yarara mutlu haberlerinle seviniriz hep beraber herkesin RapunZel olması dileğiyle ..yerimseniben

Sevgiler...a.s.

resmimi akşam koyucam bu sefer kesin ayarlaması kaldı bitek görüşmek üzere sizlerde unutmayın ama bosnakgüzeli değerli yorumların için ayrıca teşekkürler..yerimseniben

FAİRYLİKE;cnm benım sana bısey daha danıscam,ben bu turplu suyu yapıyorm ama dedıgın gıbı ıkı gunde bı yanı haftada 3 gun yapamıyorum,fırsatım olmuyo,o yuzden 3gun arayla haftada sadece ıkıkere yapabılıyorm,yıne aynı etkıyı gorebılırmıyım tatlım:(

ya gerçekten ne kadar faydası oluyor insanlar üzerinde???bende mi bi anormallik var yarım cm anca uzadı ne zamandır uyguluyorum ama :( niye böyle oldu ben mi yanlış ölçüyorum acaba???? nasıl sonuçlar aldınız arkadaşlarr?? ama yılmadan yapmaya devam edicem kolay pes etmiycem ama inşallah faydası da olur.Çok üzgünüm çoook

FAİRYLİKE;cnm benım sana bısey daha danıscam,ben bu turplu suyu yapıyorm ama dedıgın gıbı ıkı gunde bı yanı haftada 3 gun yapamıyorum,fırsatım olmuyo,o yuzden 3gun arayla haftada sadece ıkıkere yapabılıyorm,yıne aynı etkıyı gorebılırmıyım tatlım:(

tatlım bilemiyorum ama olabildigince sık yapmaya calış bir hafta sonunda anlarız zaten neyin ne oldugunu tamam mı canım..yerimsenibensonuclarını mutlaka merakla bekliyorum yalnız unutma tamam..Şeniz

ya gerçekten ne kadar faydası oluyor insanlar üzerinde???bende mi bi anormallik var yarım cm anca uzadı ne zamandır uyguluyorum ama :( niye böyle oldu ben mi yanlış ölçüyorum acaba???? nasıl sonuçlar aldınız arkadaşlarr?? ama yılmadan yapmaya devam edicem kolay pes etmiycem ama inşallah faydası da olur.Çok üzgünüm çoook

canım kahvekolik arkadasımızda da yarım cm uzamış 2-3 yapışına yanlış hatırlamıyorsam aylin86 arkadasımızın 2.3 cm uzamış değişiyor tabi saç yapısına göre..ama bakımını cok iyi yaptıgını saçına cok iyi geldiğini söylediler şükür..söylediğin gibi biraz daha dene bizi bilgilendirmeyi de aksatma tamam canım..hihoyyyt

tatlım bilemiyorum ama olabildigince sık yapmaya calış bir hafta sonunda anlarız zaten neyin ne oldugunu tamam mı canım..yerimsenibensonuclarını mutlaka merakla bekliyorum yalnız unutma tamam..Şeniz

TABI TATLIM ELIMDEN GELDIGINCE COK UYGULAMAYA CALISIYORM,ZAMANIM KISITLI OLDUGUNDAN 1 HAFTA ICINDE SADECE 2 KERE UYGULUYORM,ZAMANIM OLDUKCA HAFTADA 3 KERE YAPMAYA CALIŞCAM OPTUM SEKERIMŞeniz

bende başladım bu turp suyuna bakalım nasıl olcak daha bi kere uyguladım bakım yapsın yeter bana..yalnız sanki boyayı akıtıyo gibi geldi bana ama çok emin değilim:S bide gerçekten güzel yumuşattı..saolll fairylike

şuan kafamda turplu suyumla yazıorum bunları.. bu 2. deneyişim.. gerçi pazartesi saçlarımı boyayacağım oyüzden anlamam biraz zor olacak ama olsun yılmak yok :)
ya bişey sorucam.. ben 10 gün kadar önce kızıl kahve olan saçlarımı sarı yaptırınca sarı yeşil bi renk olmuştu we saçlarım yanmıştı oyüzden omuz hizzamda kestirip aynı hafta içinde siyaha boyadım saçımı.. şuan oldukça fazla akıyor saç boyam.. bu sebebi turplu su mu yoksa saçımın açma işleminde kullanılan oriel mi ???????

bende başladım bu turp suyuna bakalım nasıl olcak daha bi kere uyguladım bakım yapsın yeter bana..yalnız sanki boyayı akıtıyo gibi geldi bana ama çok emin değilim:S bide gerçekten güzel yumuşattı..saolll fairylike

işine yaramasına sevindim tatlım..hihoyyyt
boya akıtmak isteyenlerde kullansın bari bunu cogunun boyasını akıttı cünkü..kaydirigubbakcemile3
bilemiyorum benim saçlar boyasız bendende renk akıyor turplu suyun rengi..
ama tabi sizinki ne renk akıyor bilemiyorum kesin konuşamıyorum oyüzden diğer sonuclarını da bekliyoruz tatlım..kaydirigubbakcemile5

TABI TATLIM ELIMDEN GELDIGINCE COK UYGULAMAYA CALISIYORM,ZAMANIM KISITLI OLDUGUNDAN 1 HAFTA ICINDE SADECE 2 KERE UYGULUYORM,ZAMANIM OLDUKCA HAFTADA 3 KERE YAPMAYA CALIŞCAM OPTUM SEKERIMŞeniz

olsun canım bakımını tastamam yapıyor uzatıyor da..kışın girmesi sebebiyle olur böyle aksamalar bizde de kaçınılmaz bişey zaten..yerimseniben
sen aynen böyle devam et faydasını görecegine eminim ben canım...sengözlerimebaksanab

şuan kafamda turplu suyumla yazıorum bunları.. bu 2. deneyişim.. gerçi pazartesi saçlarımı boyayacağım oyüzden anlamam biraz zor olacak ama olsun yılmak yok :)
ya bişey sorucam.. ben 10 gün kadar önce kızıl kahve olan saçlarımı sarı yaptırınca sarı yeşil bi renk olmuştu we saçlarım yanmıştı oyüzden omuz hizzamda kestirip aynı hafta içinde siyaha boyadım saçımı.. şuan oldukça fazla akıyor saç boyam.. bu sebebi turplu su mu yoksa saçımın açma işleminde kullanılan oriel mi ???????

Back