Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

yumurtayi kullanman sartmi? Ben devamli sadece turp suyu kullandim ve sacimi bayagi hizli uzatiyo.. yumurta koku yaptigi gibi sacimi haddinden fazla yumusatmisti:1no2:

valla bilmiyorumki sitede öle okudum öle denedim asıl amaç turplu su olduna göre yumurtaya pekde gerek yoktur heralde bu sıcaklarda cekılmıo zaten
:eek:

Ayrıntılı bilgiyi resimli olarak onlıne arkdaslarla paylaşdım.Resmimi kaldırıyorum ilginiz için tşk ediyorum .Resmimi alıntı yapan arkdaslardanda kaldırmalarını rıca edıyorum.

Pazartesi ( turplu su 6 7 saat )
Salı (çam terebentini 6 7 saat )
Çarsamba ( turplu su 6 7saat )
Perşemde (çam terebentini 6 7 saat )
cuma (turplu su 6 7 saat )
cumartesi pazar ( isteğe bağlı zorunlu değil tatil =)) )
+ şampuan içine çam terebentini

Calısmıyorum arkdslar ben ve erkek arkdasım askerde oldugu ıcın daha cok evde zman gecırıyorum o yüzden bunlarla uğraşmaya vaktim cok oluyo =)

Son düzenleyen: Moderatör:

işte benim saçlar :p

oo senin saclar uzunmuz.. guzelim sen soyle suanki hali ve bi ay sonraki hali diye iki adet farkli foto ceksen ve bizimle paylassan bizde ona gore ne kadar uzadigini guzel bi sekilde gorsek.. yuzunu kapatamiyosan o kismini ben hallederim :KK66:

bu arada yumurtasiz yap sen en iyisi, sahiden kokusundan insanin midesi bulaniyo bah!

Son düzenleme:
wauww mega hizli uzamis o halde :p.. saka bi yana kac ayda bu kadar olmus, bilelimde ona gore hayal kurmaya baslayalim dimi ama :lepi:

Online olan arkdaşların şansınaa saçlarımın dönem dönem olan resimlerini koydumm ve kaldırıyorum.Diğer resmimi alıntı yapan arkdaşlarda kaldırırsalar cok memnun kalıcam.Bendeki bilgiler bu kadar bekleyip görmek lazım sabırlı olun arkadaşlar aa ne kdar uzamış uzamamış diye takibi bırakdıkdan sonra inanınki daha da cabuk uzuyolar. Saclarımın uzunlunu bi gün cılt ıcın gıttıgım hastenın aynasında farketmısdım ogun saclarım salık gezdim =)
Sadece otla böcekle de olmuyo beslenme şeklide cok önemli .Umarım hepiniz istediğiniz ideal saçlara kavuşursunuz =)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kafamda yine turbumla
bekliyorum bi umutla
hani biraz uzarda
sallarim sacimi oyana buyana delikafadulden:dance:

Son düzenleme:
kıslar turbu nerden buluosunus ben bulamıyorum artık acaba onun yerine burda okumuştum yine havuç ypsam olurmu :KK43:

yeni çıkdı derken küçük kırmızı demet halinde yapraklılardanmı bahsediyorsun ??

ben kendi adima hep kirmizi turp kullandim, ise yaramasa bile psikolojik yaradigi kesin =)).. hic beklemedigim kadar uzadi ve gurlesti.. sacimda dokulmuyo:teytey:

keşke pazarda istikrar ve sabır da satılsaydı:KK43: turp var, su var, yumurta var ama sabır yok bende anacım...:mymeka:

X