Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

ben uyguladm canm guzel oluyor ama genelde onu yılanyagyla yada bepanten+bemıxle uyguluyorm oole daha guzel :)

Yilanyagi nedir tam olarak? Hollandada bulucagimi sanmiyorum pek..

Badem yagi, yumurta sarisi ve turp suyuyla yaptim, bakalim nasil olucak =)

KIZLAR Bİ HERBALİSTLE TANIŞTIM VE YENİ Bİ TARİF VERDİ.TURP OLMADIĞI İÇİN ARTIK YAPILACAK BİŞEYMİŞ.AMA TURPUN KOKUSUNU ÇEKMEYE GEREK YOK BU KESİNLİKLE HEPSİNDEN DAHA İYİ DEDİ.DENEDİM VE GERÇEKTEN İŞE YARIYO.SAÇLARIMI BOYAYALI 1 HAFTA OLDU.VE MASKEYİ 3 GÜN ÖNCE YAPTIM AMA SAÇ DİPLERİMDEN YENİ YENİ UZUYOLAR :) ÇOK MUTLU OLDUM :) TARİFİ VERİYORUM BİRAZ YEMEK TARİFİ GİBİ AMA İDARE EDİN delikafadulden

1 AVUÇ ISIRGAN OTU
1 YEMEK KAŞIĞI DAĞ KEKİĞİ (TAM DOLU OLMAYACAK KAŞIK)
2 TANE HAVUÇ
10 TANE KARANFİL
KÜÇÜK Bİ PARÇA KÖK ZENCEFİL
BUNLARI EĞER MASKE ŞEKLİNDE UYGULAMAK İSTİYORSAK 3 BARDAK SUDA 15 DAKKA KAYNATIYORUZ.SÜZÜYORUZ ILIMAYA BIRAKIYORUZ.İÇİNE 1 BEPHANTEN AMPUL.1 EVİGEN AMPUL YARIM BARDAK SAF ZEYTİN YAĞI.1 YEMEK KAŞIĞINDAN BİRAZ FAZLA BADEM YAĞI VE 7-8 DAMLADA ÇAM TEREBENTİ KATIYORUZ.ILIK HALİYLE BAŞIMIZA DÖKÜYORUZ SAÇ DİPLERİNE İYİCE MASAJ YAPIYORUZ.BAŞIMIZA BİR POŞET YADA STREÇ FİLM SARIYORUZ ÜZERİNE HAVLU SARIYORUZ VE EN AZ 2 SAAT BEKLETİP ÇAM TEREBENTİNİ KARIŞTIRDIĞIMIZ ŞAMPUANLA YIKIYORUZ SAÇIMIZI.
BU KARIŞIMI TONİK OLARAK YANİ YIKAMADANDA KULLANABİLİYOMUŞUZ AMA ONU YAPMADIM DAHA.ONU YAPMAK İÇİNDE SONRADAN İÇİNE KARIŞTIRILAN ŞEYLERİN HİÇ BİRİNİ KOYMUYORUZ ( BEPHANTEN,Z.YAĞI... FALAN ) VE 3 BARDAK TERİNE 1 LİTRE SUDA KAYNATIYORUZ BÜTÜN OTLARI. VE HER GÜN UYGULANABİLİYO BU TONİK:sm_cool:

bepanten + bemıx daha guzel . :))

yılan yagı da bir tür yag içerigini blmıorm aama uzatıyor gercekten bak cumartesi boyaatm sacımı 3 gun oldu 1 kere yaptım köklerim çktı :KK70:

bepanten + bemıx daha guzel . :))

yılan yagı da bir tür yag içerigini blmıorm aama uzatıyor gercekten bak cumartesi boyaatm sacımı 3 gun oldu 1 kere yaptım köklerim çktı :KK70:

Ben de böyle bir karışım yaptırdım bepanten+bemixevigen bi de bi vitamin gb bişibunların hepsi ampül halinde tabi ben hepsini şampuana kattım karıştırdım ve hre banyo da kullanıyorum saçım çok güzek yumuşak oldu ama başka da bi faydasını göremedim..Saçlarım dökülüyordu ve azalmıştı hala daha aynı umarım bi yararını görürüm ayrıca ben de bu turplu suyu denicem en kısa zamanda

arkadaslar bende sarimsak denemistim u siteden tavsiye etmislerdi amaaaa hic faydasini gormedim sac dokulmesine ama kac ay gesti aradan hala sacimi yikayinca igrenc kokusu gitmedi igrenc kokuyor 2 felan denedim hic bir faydasini gormedim bir care sac dokulmesine arkadaslar

Sac dokulmesine en faydali olan sebze turp ve isirgan otu canim. Ben ikisinide kullandim ve ikiside hemen ise yariyor. Ilk kullanimda bile farkediliyor, devamli kullanmani tavsiye ediyorum. 2 3 gunde bir saclarina muhakkak uygula ve sac dokulmesinin gectigini ve hatta daha hizli uzadigini goruceksin.

turp vaaaaaaaaarrrrrrrr... büyük marketlerde carrefour,migros gbi....alın yapalım ya ne kaybetcez off umarım ise yarar bnm sacım cooooookkk kısaaa ve kıvırcık lanet uzamıyoooooooooo.......boyumda uzamıyo zaten 1.56 kaldımm yaaa =( cok üzülüyorum nese bn denicem turpu

merhaba arkadaşlar..yumurtalı turp çayı kürünü :) burada okudum..ben bu ismi koydum :) denemek için sabırsızlanıyordum..dün siyah turpları aldırdım anneme pazardan..ama sonuymuş artık,zor bulmuş..
şöyle yaptım:3 küçük turbu rondodan geçirdim..bu arada 3 su bardağı su kaynattım..rondoda çok minik doğranan turpları içine attım.ağzını sıkıca kapattım ve 15 dakika kadar kaynattım..sıkıca kapattım çünkü buharlaşıp yok olmasını istemedim.soğutup süzdüm sonra..çok fazla su elde ettim.başka bir kaseye yumurtanın sarısını koyup saçıma yetecek kadar da turp suyu koydum,karıştırıp saçıma uyguladım.
kalan suyu cam kavanoza koyup buzlukta saklamayı düşünüyorum iki gün..kıyamadım çünkü turp çok zor bulunuyor bu mevsimde :) 40 dakikadır saçımda bekliyorum ..ama kulaklarıma falan süzülüyor..koykuyorum tüylenirim diye.
yaklaşık bir ay önce boyamışrım..dipleri 1 cm çıktı şu ana kadar..bugünden itibaren gözlemleyeceğim..umarım bana da sizinki kadar etki eder..
paylaşmak istedim..sevgiler :)

merhaba arkadaslarr ben turp bulamadım ama şöyle demet halinde olan maydanoz gibi küçücük halde satılan turplardan aldım bir demet benım soracagım su belki tuhaf gelecek bu soru ama iki turpta aynı şey diilmi demet halinde olanda aynı normal tek tek satılanda aynıdır dimi

birde bu ara saçım dökuluyor daha dogrusu iki gundur mevsimden olabilirmii cunku turplu su kullanmaya basladıgımdan beri hiç dökulmuyorduu

cevap verırsenıızz cok sevınırım lütfen...

yaaa kizlarrrr ben turp bulamiyorum bayadirda yapamiyorumm offff :KK43: NAPICAM BILMIYOM AMA saclarimin uzadigi herkes öyle diyo :KK70: NEYSE BEN napicamm bana söyleyin....TURPSUZ HAYATTT BOOOOOOOS :KK70::KK70::KK70:

ben artan suyu küçük cam kavanozla buzluğa koydum,yarın kullanıcam yeniden..yalnız benim saçlarım öyle ipek gibi olmadı arkadaşlar,aksine çok sertleşti..üstelik yıkadıktan sonra maske de kullanmıştım..
yinede devam edicem turplarım bitene kadar..bir kilo kadar var daha :)
iki gün oldu henüz,sabırsızlanıyorum sonucu görmek için..uzamazsa hayalkırıklığı olacak benim için..

Kizlar saclarim hic olmadigi kadar canli ve gur gorunuyor.. sizlerle simdiye kadar uyguladiklarimi paylasmak istiyorum.

- Sac sampuanimi degistirdim, simdi Marlies Moller - volume kullaniyorum
- Keciboynuzu pekmezi yiyorum gunde iki kasik kadar. Keciboynuzunun faydalari saymakla bitmez, herkese tavsiye ediyorum..
- Cinko ve Biotine haplari kullaniyorum gunde iki adet.
- Sacima her iki gunde bir turp suyu maskesi uyguluyorum 1 - 2 saat kadar.

Ve suan dokulmeyen daha gur ve daha saglikli saclara sahibim, ayrica cok daha hizli uzuyolar :lepi:

Son düzenleme:
X