Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

mrb bende yeni üye oldum ama uzun zamandır takip ediyorum siteyi :eek: saçlarımın rengini sürekli deiştirip saçlarıma eziyet eden biri olarak bende aranıza katıldım sırnaşık şey hemen bende bişiler yazıyım saçlarım kıvırcık ama öyle böyle değil baya baya kıvırcık ve kabarıp tüleren tarzda öle lüle lüle hayallerdeki bukleli saçlardan değil malesef ..

lise ye giderken saçlarım gölgeliydi sonra röfle röfle röfle derken saçlarım güzel bi sarı oldu yıpranmadan uzun güzel saçlarım vardı ama ben lise 2. sınıfta belime kadar olan saçlarımı değişiklik olsun diye kısacık kestirdimmmm :mymeka: hayatımda bi daha asla yapmam dediğim bir hataydı bu kestirme işlemi :KK43: sonra uzadı hala sarıydı saçlarım o kısa ve uzamış dönem arasını hatırlamıyorum ne ara uzadı diye :uhm: ve sonraaaa saçlarımı çikolata kahvesine boyattım sonra tekrar sarıya açtırdım vee öldü hepsii mahvoldular ve ben onları tekrar kuaförde güzel bi renge boyattım bayılmıştım rengine ama ne renk olduğunu bilmiyorum bi kaç boya karıştı yapıldı karamel gibi bi renkti süperdi :1closedeyes: aa gene gidip koyu bi renge boyattım falan derken vee bu kadar sıkılgan ve değişikliği seven bir kişilik olarak saçlrımı siyaha boyadımsenağlama ve nerdeyse 15 günde bi boyadım mavi siyah böğürtlen siyahı düz siyah falan derken o ara çok sağlıklı ve uzundu yine saçlarım sonraaaa yine sıkıldım ve şeytanlar dürttü saçlaımı açtırdım uçları yandıııı dokundukça koptular kopa kopa 2 3 cm kısaldı bende victoria backham stili kestiriyim hem sağlıklı olsun hemde değişiklik olsun diye bi cesaret daha ettimm mal kuaför bir kısaltııı çim biçer gibi saçlarım kısacık kaldııı :1shok: senağlama şimdi saçlarım bakır tencere gibi ben dayanamayıp kendim boyadım öle bakır kumral bakır falan diye kapağındaki renklere aldanıp berbat olduuuu şimdi rengini açıcam kendim açıcı boyayla bi kaç ton açılır diye umuyorum ...

gelelim turplu tarife baya 4 5 kere uyguadım uzamadı bnm saçlarım yanı sıra evigen ampül bepanten ampül karışık yağlar çam terebenti mavi su elsev saç bakım kürü ve elidor bakım kürü kullanıyorum hala saçlarım uzamıyoooooooooooooooooo senağlama nasıl sizin saçlarınız gözle görülür derecede uzuyoo bana yardım ediiinnnnn :KK43: (

mrb bende yeni üye oldum ama uzun zamandır takip ediyorum siteyi :eek: saçlarımın rengini sürekli deiştirip saçlarıma eziyet eden biri olarak bende aranıza katıldım sırnaşık şey hemen bende bişiler yazıyım saçlarım kıvırcık ama öyle böyle değil baya baya kıvırcık ve kabarıp tüleren tarzda öle lüle lüle hayallerdeki bukleli saçlardan değil malesef ..

lise ye giderken saçlarım gölgeliydi sonra röfle röfle röfle derken saçlarım güzel bi sarı oldu yıpranmadan uzun güzel saçlarım vardı ama ben lise 2. sınıfta belime kadar olan saçlarımı değişiklik olsun diye kısacık kestirdimmmm :mymeka: hayatımda bi daha asla yapmam dediğim bir hataydı bu kestirme işlemi :KK43: sonra uzadı hala sarıydı saçlarım o kısa ve uzamış dönem arasını hatırlamıyorum ne ara uzadı diye :uhm: ve sonraaaa saçlarımı çikolata kahvesine boyattım sonra tekrar sarıya açtırdım vee öldü hepsii mahvoldular ve ben onları tekrar kuaförde güzel bi renge boyattım bayılmıştım rengine ama ne renk olduğunu bilmiyorum bi kaç boya karıştı yapıldı karamel gibi bi renkti süperdi :1closedeyes: aa gene gidip koyu bi renge boyattım falan derken vee bu kadar sıkılgan ve değişikliği seven bir kişilik olarak saçlrımı siyaha boyadımsenağlama ve nerdeyse 15 günde bi boyadım mavi siyah böğürtlen siyahı düz siyah falan derken o ara çok sağlıklı ve uzundu yine saçlarım sonraaaa yine sıkıldım ve şeytanlar dürttü saçlaımı açtırdım uçları yandıııı dokundukça koptular kopa kopa 2 3 cm kısaldı bende victoria backham stili kestiriyim hem sağlıklı olsun hemde değişiklik olsun diye bi cesaret daha ettimm mal kuaför bir kısaltııı çim biçer gibi saçlarım kısacık kaldııı :1shok: senağlama şimdi saçlarım bakır tencere gibi ben dayanamayıp kendim boyadım öle bakır kumral bakır falan diye kapağındaki renklere aldanıp berbat olduuuu şimdi rengini açıcam kendim açıcı boyayla bi kaç ton açılır diye umuyorum ...

gelelim turplu tarife baya 4 5 kere uyguadım uzamadı bnm saçlarım yanı sıra evigen ampül bepanten ampül karışık yağlar çam terebenti mavi su elsev saç bakım kürü ve elidor bakım kürü kullanıyorum hala saçlarım uzamıyoooooooooooooooooo senağlama nasıl sizin saçlarınız gözle görülür derecede uzuyoo bana yardım ediiinnnnn :KK43: (

elseve in sarı veya turuncu bi serisi vardı böle saçlar içn.ondan kullan cnm.ve kmyasal işlem yapma bi süre.

şimdi sağlıklı ama bakır tencere rengiiler rengi açılsın biraz daha istiyorum kuaförede iki parmak saç iiçin paralar bayılmak istemiyorum :KK43: uzaması için yağlar kremler falan kullanıyorum ma sanırım işe yaramıo :KK43:

oyhhh bitirdin beni guzelim, bu ne boyama boyle? Sifira kestirmen gerekliymis saclarini, kuaforune kizma bosuna yani. Sacina yaptgin eziyetin bi farkina varsan, koyultup acmissin, acinca saci mahvettiigni bilmiomusun?.. yada actin sadece dibleri actiricaksin, komple saci yaparsan seninki gibi incelmis kopan saclara sahip olursun iste.

Feci, sac katliami yapmissin ne diyim.. aramiza hosgeldin ve bence kisaltman isabet olmus.. bundan sonra dediklerimizi uygula ve bidahada boyama.

Oncelikle boyamali asamadaki saclari devamli uzadikca kesiyoruz.. kendi saglikli saclarin gelene kadar bu uygulamaya devam.. Turplu su kesinlikle sacina iyi gelicektir, onun yani sira sana tavsiyem benimde kullandigim Marlies Moller sampuanini denemek. Sac tipine uyan sampuani seciyosun ve yeni saclarinin keyfini cikariyosun guzelim.

mrb bende yeni üye oldum ama uzun zamandır takip ediyorum siteyi :eek: Saçlarımın rengini sürekli deiştirip saçlarıma eziyet eden biri olarak bende aranıza katıldım sırnaşık şey hemen bende bişiler yazıyım saçlarım kıvırcık ama öyle böyle değil baya baya kıvırcık ve kabarıp tüleren tarzda öle lüle lüle hayallerdeki bukleli saçlardan değil malesef ..

Lise ye giderken saçlarım gölgeliydi sonra röfle röfle röfle derken saçlarım güzel bi sarı oldu yıpranmadan uzun güzel saçlarım vardı ama ben lise 2. Sınıfta belime kadar olan saçlarımı değişiklik olsun diye kısacık kestirdimmmm :mymeka: Hayatımda bi daha asla yapmam dediğim bir hataydı bu kestirme işlemi :KK43: sonra uzadı hala sarıydı saçlarım o kısa ve uzamış dönem arasını hatırlamıyorum ne ara uzadı diye :uhm: Ve sonraaaa saçlarımı çikolata kahvesine boyattım sonra tekrar sarıya açtırdım vee öldü hepsii mahvoldular ve ben onları tekrar kuaförde güzel bi renge boyattım bayılmıştım rengine ama ne renk olduğunu bilmiyorum bi kaç boya karıştı yapıldı karamel gibi bi renkti süperdi :1closedeyes: Aa gene gidip koyu bi renge boyattım falan derken vee bu kadar sıkılgan ve değişikliği seven bir kişilik olarak saçlrımı siyaha boyadımsenağlama ve nerdeyse 15 günde bi boyadım mavi siyah böğürtlen siyahı düz siyah falan derken o ara çok sağlıklı ve uzundu yine saçlarım sonraaaa yine sıkıldım ve şeytanlar dürttü saçlaımı açtırdım uçları yandıııı dokundukça koptular kopa kopa 2 3 cm kısaldı bende victoria backham stili kestiriyim hem sağlıklı olsun hemde değişiklik olsun diye bi cesaret daha ettimm mal kuaför bir kısaltııı çim biçer gibi saçlarım kısacık kaldııı :1shok: Senağlama şimdi saçlarım bakır tencere gibi ben dayanamayıp kendim boyadım öle bakır kumral bakır falan diye kapağındaki renklere aldanıp berbat olduuuu şimdi rengini açıcam kendim açıcı boyayla bi kaç ton açılır diye umuyorum ...

Gelelim turplu tarife baya 4 5 kere uyguadım uzamadı bnm saçlarım yanı sıra evigen ampül bepanten ampül karışık yağlar çam terebenti mavi su elsev saç bakım kürü ve elidor bakım kürü kullanıyorum hala saçlarım uzamıyoooooooooooooooooo senağlama nasıl sizin saçlarınız gözle görülür derecede uzuyoo bana yardım ediiinnnnn :KK43: (
bu renk deĞıŞımı saÇ kestırme olaylarının hepsını ben o kadar Çok yaptımkı kaÇ renk deĞıŞtırdım ben bıle hatırlamıyorum gÜzelım.benım saÇlarımda dalgalıydı bı zamanlar ama artık hıÇ Öle bıŞey yok :) saÇlarım Şımdı kızıl ve bayaa kısa. Kendıne gelmesı ıÇın Çok uĞraŞtım ama tek ÇÖzÜm glıss temel bakım sıvı saÇ kremı.turp suyu kekık havuÇ yumurta zeytınyaĞı karıŞımınada bugÜn baŞladım bakalım ne olcak :)

ya arkadaslar ben yeni üye oldum benim saclarımda cok kıvırcık... ve hic ama hic uzamaz 1 yıl önce arkadaslar sacımı yaktı kötükedihüso bnde kısacık kestirmek zorunda kaldım arkalar kısa önler uzun sekilde....ensem görünüyodu 1 yıl oldu 5 cm bile uzamadı eski saclarımı istiyorum :eek:klava: turp yok hic bi yerde ayrıca seneye öss ye giricem dersler baslamadan su sacımı uzatmak istiyorum ders zamanı pek uğrasamam napıcam ne zaman cıkar turp =((( sadece 1 kere yaptım sonra mevsimi gecti turpun :çok üzgünüm:

Ben iki kez bu formülü denedim. Uzadımı bilemem ama saç diplerinde ufak saçlar var. ama aklım karıştı. Acaba yeni çıkan saç mı yoksa kırılan saç mı o diye. Çünkü saçımda havaya kalkan saçlar odu birden. Galiba saçalrı kırıyorbu formül

Ben iki kez bu formülü denedim. Uzadımı bilemem ama saç diplerinde ufak saçlar var. ama aklım karıştı. Acaba yeni çıkan saç mı yoksa kırılan saç mı o diye. Çünkü saçımda havaya kalkan saçlar odu birden. Galiba saçalrı kırıyorbu formül

Sac dibinden kirilmaz selin, bu sekilde kirilan saca hic raslamadim simdiye kadar. O senin yeni mini minnaaaacikkkk saclarin oluyo. Gule gule kullan onlari emi =)))

kızlarrrr hiçbiyerde turp bulamıyorum mevsimi geçti dıyolarrr 3 aydır yapıyodum şimdi napıcam ben siz bulabiliyomusunuz nolur acil cevap verın:KK43:

Sac dibinden kirilmaz selin, bu sekilde kirilan saca hic raslamadim simdiye kadar. O senin yeni mini minnaaaacikkkk saclarin oluyo. Gule gule kullan onlari emi =)))

Fazla paronoyamı yapıyorum ne. :KK70: Ay çok süperolur onlar yeni saçsa. Çünkü saçlarımda açılma vardı. Ay çok sevindim şimdi yeni saç mı çıkıyor yani yuppiiiiidelikafadulden

Bide turp bulamayan arkadaşlar için bir öneri ben marketlerde bulamadım pazarı dolaştım. İki yerde vardı. 3 kilo alıp dolaba koydum. İnşllah dolapta durması etkisini azaltmaz.

dolap değilde buzluğa koy bisey olmuyomus bende tam bilmiyorum ama ???? ben bulamıyorum yaaa delikafadulden sen bana 10 kilo alıp sivasa gönder :eek: turp ne zamn cıkıyo biliyo musun ???

kızlar benim de saçlarım çoook yavaş uzuyor ve dalgalı kıvırcık arası bişey dalgalı olduğundan uzadığı anlaşılmıyor bu turp suyu gerçekten etkilimi 1 ayda sonuç veriyormu yani inanamıyorum şimdiye kadar uzatcam diye ugraşa ugraşa bi kaldım ama çok cabuk kırılıyor ve inceliyor uçları kestirmekte istemiyorm ama kestirmek gerekiyordu artık kestirmicem bu turp suyu kırık uçlarada iyi gelirmi denemem lazım bu mevsimde turp olurmu hiç bilmiyorum son zamanlarda gözüme çarmadı

kızlar benim de saçlarım çoook yavaş uzuyor ve dalgalı kıvırcık arası bişey dalgalı olduğundan uzadığı anlaşılmıyor bu turp suyu gerçekten etkilimi 1 ayda sonuç veriyormu yani inanamıyorum şimdiye kadar uzatcam diye ugraşa ugraşa bi kaldım ama çok cabuk kırılıyor ve inceliyor uçları kestirmekte istemiyorm ama kestirmek gerekiyordu artık kestirmicem bu turp suyu kırık uçlarada iyi gelirmi denemem lazım bu mevsimde turp olurmu hiç bilmiyorum son zamanlarda gözüme çarmadı

Kirik uclarin sebebi genelde SIK boyama ve tabikide uzun sure saclari kesmeme (sac dis etkenlerden yipranir ve kirilir). Arkadaslar uzun sure saclarinizi kesmediginizde saclarda dogal olarak kiriklar olusuyo. Bunu tirnak gibi dusunun, cok uzadiginda dis etkenlerden cabuk zarar gorur ve yipranir, kirilmalar yada ayrilmalar olusur ve sadece keserek cozum bulabiliriz buna. Sacta boyledir, uzun sure kesilmediginde sac kiriklari o kadar cok yukselirki sacin yarisindan kirilmalar baslayabilir. Bi donem, sacimin ucunu cekerek koparabiliyodum =). Feci biseydi gercekten.. ama sacimi artik duzenli olarak kestiriyorum.

Turp suyu sac uzamasinda faydali bisey.. kiriklar icin bence sadece kestirerek kurtulabilirsiniz.

Aman efendim ne demek.. burda herkes bildiklerini paylasiyo degilmi =)

Bu arada yeni edindigim bilgiye gore, turp suyu saci guclendirdiginden kiriklari engelliyomus =)) Ama zaten kirik olan saclari onaricagini hic tahmin etmiyorum, onlarin maalesef kesilmesi lazim :KK66:

Kizlar ya badem yagi aldim, acaba turplu su ile saclarima uygulusam bi ise yararmi? Ne diyosunuz?

X