E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #4.121
bu ilk sayfada yer alan tarife yumurta koymadan yapıyoruz demi kızlar.... başka bişi filan eklemiyoruz...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu ilk sayfada yer alan tarife yumurta koymadan yapıyoruz demi kızlar.... başka bişi filan eklemiyoruz...
mrb bende yeni üye oldum ama uzun zamandır takip ediyorum siteyi saçlarımın rengini sürekli deiştirip saçlarıma eziyet eden biri olarak bende aranıza katıldım sırnaşık şey hemen bende bişiler yazıyım saçlarım kıvırcık ama öyle böyle değil baya baya kıvırcık ve kabarıp tüleren tarzda öle lüle lüle hayallerdeki bukleli saçlardan değil malesef ..
lise ye giderken saçlarım gölgeliydi sonra röfle röfle röfle derken saçlarım güzel bi sarı oldu yıpranmadan uzun güzel saçlarım vardı ama ben lise 2. sınıfta belime kadar olan saçlarımı değişiklik olsun diye kısacık kestirdimmmm :mymeka: hayatımda bi daha asla yapmam dediğim bir hataydı bu kestirme işlemi sonra uzadı hala sarıydı saçlarım o kısa ve uzamış dönem arasını hatırlamıyorum ne ara uzadı diye :uhm: ve sonraaaa saçlarımı çikolata kahvesine boyattım sonra tekrar sarıya açtırdım vee öldü hepsii mahvoldular ve ben onları tekrar kuaförde güzel bi renge boyattım bayılmıştım rengine ama ne renk olduğunu bilmiyorum bi kaç boya karıştı yapıldı karamel gibi bi renkti süperdi :1closedeyes: aa gene gidip koyu bi renge boyattım falan derken vee bu kadar sıkılgan ve değişikliği seven bir kişilik olarak saçlrımı siyaha boyadımsenağlama ve nerdeyse 15 günde bi boyadım mavi siyah böğürtlen siyahı düz siyah falan derken o ara çok sağlıklı ve uzundu yine saçlarım sonraaaa yine sıkıldım ve şeytanlar dürttü saçlaımı açtırdım uçları yandıııı dokundukça koptular kopa kopa 2 3 cm kısaldı bende victoria backham stili kestiriyim hem sağlıklı olsun hemde değişiklik olsun diye bi cesaret daha ettimm mal kuaför bir kısaltııı çim biçer gibi saçlarım kısacık kaldııı :1shok: senağlama şimdi saçlarım bakır tencere gibi ben dayanamayıp kendim boyadım öle bakır kumral bakır falan diye kapağındaki renklere aldanıp berbat olduuuu şimdi rengini açıcam kendim açıcı boyayla bi kaç ton açılır diye umuyorum ...
gelelim turplu tarife baya 4 5 kere uyguadım uzamadı bnm saçlarım yanı sıra evigen ampül bepanten ampül karışık yağlar çam terebenti mavi su elsev saç bakım kürü ve elidor bakım kürü kullanıyorum hala saçlarım uzamıyoooooooooooooooooo senağlama nasıl sizin saçlarınız gözle görülür derecede uzuyoo bana yardım ediiinnnnn (
mrb bende yeni üye oldum ama uzun zamandır takip ediyorum siteyi saçlarımın rengini sürekli deiştirip saçlarıma eziyet eden biri olarak bende aranıza katıldım sırnaşık şey hemen bende bişiler yazıyım saçlarım kıvırcık ama öyle böyle değil baya baya kıvırcık ve kabarıp tüleren tarzda öle lüle lüle hayallerdeki bukleli saçlardan değil malesef ..
lise ye giderken saçlarım gölgeliydi sonra röfle röfle röfle derken saçlarım güzel bi sarı oldu yıpranmadan uzun güzel saçlarım vardı ama ben lise 2. sınıfta belime kadar olan saçlarımı değişiklik olsun diye kısacık kestirdimmmm :mymeka: hayatımda bi daha asla yapmam dediğim bir hataydı bu kestirme işlemi sonra uzadı hala sarıydı saçlarım o kısa ve uzamış dönem arasını hatırlamıyorum ne ara uzadı diye :uhm: ve sonraaaa saçlarımı çikolata kahvesine boyattım sonra tekrar sarıya açtırdım vee öldü hepsii mahvoldular ve ben onları tekrar kuaförde güzel bi renge boyattım bayılmıştım rengine ama ne renk olduğunu bilmiyorum bi kaç boya karıştı yapıldı karamel gibi bi renkti süperdi :1closedeyes: aa gene gidip koyu bi renge boyattım falan derken vee bu kadar sıkılgan ve değişikliği seven bir kişilik olarak saçlrımı siyaha boyadımsenağlama ve nerdeyse 15 günde bi boyadım mavi siyah böğürtlen siyahı düz siyah falan derken o ara çok sağlıklı ve uzundu yine saçlarım sonraaaa yine sıkıldım ve şeytanlar dürttü saçlaımı açtırdım uçları yandıııı dokundukça koptular kopa kopa 2 3 cm kısaldı bende victoria backham stili kestiriyim hem sağlıklı olsun hemde değişiklik olsun diye bi cesaret daha ettimm mal kuaför bir kısaltııı çim biçer gibi saçlarım kısacık kaldııı :1shok: senağlama şimdi saçlarım bakır tencere gibi ben dayanamayıp kendim boyadım öle bakır kumral bakır falan diye kapağındaki renklere aldanıp berbat olduuuu şimdi rengini açıcam kendim açıcı boyayla bi kaç ton açılır diye umuyorum ...
gelelim turplu tarife baya 4 5 kere uyguadım uzamadı bnm saçlarım yanı sıra evigen ampül bepanten ampül karışık yağlar çam terebenti mavi su elsev saç bakım kürü ve elidor bakım kürü kullanıyorum hala saçlarım uzamıyoooooooooooooooooo senağlama nasıl sizin saçlarınız gözle görülür derecede uzuyoo bana yardım ediiinnnnn (
bu renk deĞıŞımı saÇ kestırme olaylarının hepsını ben o kadar Çok yaptımkı kaÇ renk deĞıŞtırdım ben bıle hatırlamıyorum gÜzelım.benım saÇlarımda dalgalıydı bı zamanlar ama artık hıÇ Öle bıŞey yok :) saÇlarım Şımdı kızıl ve bayaa kısa. Kendıne gelmesı ıÇın Çok uĞraŞtım ama tek ÇÖzÜm glıss temel bakım sıvı saÇ kremı.turp suyu kekık havuÇ yumurta zeytınyaĞı karıŞımınada bugÜn baŞladım bakalım ne olcak :)mrb bende yeni üye oldum ama uzun zamandır takip ediyorum siteyi Saçlarımın rengini sürekli deiştirip saçlarıma eziyet eden biri olarak bende aranıza katıldım sırnaşık şey hemen bende bişiler yazıyım saçlarım kıvırcık ama öyle böyle değil baya baya kıvırcık ve kabarıp tüleren tarzda öle lüle lüle hayallerdeki bukleli saçlardan değil malesef ..
Lise ye giderken saçlarım gölgeliydi sonra röfle röfle röfle derken saçlarım güzel bi sarı oldu yıpranmadan uzun güzel saçlarım vardı ama ben lise 2. Sınıfta belime kadar olan saçlarımı değişiklik olsun diye kısacık kestirdimmmm :mymeka: Hayatımda bi daha asla yapmam dediğim bir hataydı bu kestirme işlemi sonra uzadı hala sarıydı saçlarım o kısa ve uzamış dönem arasını hatırlamıyorum ne ara uzadı diye :uhm: Ve sonraaaa saçlarımı çikolata kahvesine boyattım sonra tekrar sarıya açtırdım vee öldü hepsii mahvoldular ve ben onları tekrar kuaförde güzel bi renge boyattım bayılmıştım rengine ama ne renk olduğunu bilmiyorum bi kaç boya karıştı yapıldı karamel gibi bi renkti süperdi :1closedeyes: Aa gene gidip koyu bi renge boyattım falan derken vee bu kadar sıkılgan ve değişikliği seven bir kişilik olarak saçlrımı siyaha boyadımsenağlama ve nerdeyse 15 günde bi boyadım mavi siyah böğürtlen siyahı düz siyah falan derken o ara çok sağlıklı ve uzundu yine saçlarım sonraaaa yine sıkıldım ve şeytanlar dürttü saçlaımı açtırdım uçları yandıııı dokundukça koptular kopa kopa 2 3 cm kısaldı bende victoria backham stili kestiriyim hem sağlıklı olsun hemde değişiklik olsun diye bi cesaret daha ettimm mal kuaför bir kısaltııı çim biçer gibi saçlarım kısacık kaldııı :1shok: Senağlama şimdi saçlarım bakır tencere gibi ben dayanamayıp kendim boyadım öle bakır kumral bakır falan diye kapağındaki renklere aldanıp berbat olduuuu şimdi rengini açıcam kendim açıcı boyayla bi kaç ton açılır diye umuyorum ...
Gelelim turplu tarife baya 4 5 kere uyguadım uzamadı bnm saçlarım yanı sıra evigen ampül bepanten ampül karışık yağlar çam terebenti mavi su elsev saç bakım kürü ve elidor bakım kürü kullanıyorum hala saçlarım uzamıyoooooooooooooooooo senağlama nasıl sizin saçlarınız gözle görülür derecede uzuyoo bana yardım ediiinnnnn (
Ben iki kez bu formülü denedim. Uzadımı bilemem ama saç diplerinde ufak saçlar var. ama aklım karıştı. Acaba yeni çıkan saç mı yoksa kırılan saç mı o diye. Çünkü saçımda havaya kalkan saçlar odu birden. Galiba saçalrı kırıyorbu formül
Sac dibinden kirilmaz selin, bu sekilde kirilan saca hic raslamadim simdiye kadar. O senin yeni mini minnaaaacikkkk saclarin oluyo. Gule gule kullan onlari emi =)))
kızlar benim de saçlarım çoook yavaş uzuyor ve dalgalı kıvırcık arası bişey dalgalı olduğundan uzadığı anlaşılmıyor bu turp suyu gerçekten etkilimi 1 ayda sonuç veriyormu yani inanamıyorum şimdiye kadar uzatcam diye ugraşa ugraşa bi kaldım ama çok cabuk kırılıyor ve inceliyor uçları kestirmekte istemiyorm ama kestirmek gerekiyordu artık kestirmicem bu turp suyu kırık uçlarada iyi gelirmi denemem lazım bu mevsimde turp olurmu hiç bilmiyorum son zamanlarda gözüme çarmadı
ben uyguladm canm guzel oluyor ama genelde onu yılanyagyla yada bepanten+bemıxle uyguluyorm oole daha guzel :)