-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.441
Rosedem zencefil nasil yapilip kullaniliyor ?
sagol canim, peki zencefilin etkisi ne uzatiyormu parlatiyormu sadece ?
eda mrb sen sanırım yeni başladın degilmi turplu suya uzattıgını anlamak için şöle 1 ay felan yapmak gerekir diye düşünüyorum ben bugun 5 ci kez yapıcam ilk yaptıgımda benımde saçlarımı sertleştirmişti ama ben şimdi içine 1 er yemek kasıgı zeytınyagı ve badem yagı koyuyorum sertlıgını alıyor yumuşacık oluyo valla saçlarım istersen dene bi hatta bugun 1 tatlı kaşıgıda bal koyucam içine inşlh turpun etkisini azaltmaz. balında saça iyi geldigini duymuştum bilen varmı acaba
arKadaslar merhaba,bende bu gün aranıza yeni katılanlardanım..maalesef bende saclarımı cok fazla yıprattım son 1,5 senedir sacımın girmedigi renk kalmadı zaten boya nedeniyle cok fazla yıprandı daha sonra kendi rengine boyattım fakat boya nedeniyle yıprandıgından saçlarım su anda omuzlarımın üstünde yaklaşık 2 boyunca halka kaynak kullandım fakat onları kullanmak daha dogrusu yıkamak bana cok zor geldi cıkarttırdım simdi tek amacım saçlarımın eskisi saglıklı bir sekilde ve cabuk uzaması yarın turp suyunu deneyecegim umarım işe yarar..Birde aktarlada defni garli diye bitkisel bir sampuan varmıs bu sampuanı kullanıp yararını gören arkadaslar var mı acaba ?
esmer güüzeli turplu su sadece kaynarken kötü kokuyo onun dışında kokmuyo yerimseniben beyaz turptan ziyade en iyisi siyah turpmuş eğer onu bulamazsan kırmızı turp kullan ben etkisini gördüm turplu su harika bişey umarım sende etkisini görürsün sositososito
gerçekten turbun ve zencefilin tamamen faydası var, sölediklerimin hepside saçımda gerçekleşti ama ben haftada bi defada yine burdan bulduğum bi tarifi yapıorum, onunda çok faydasını çok gördüm , 1 bardak saf zeytinyağna 3 tane muskat ve 7.8 tane karanafil ezip koyuyorum güneş gören bi yerde 3 gün bekletiorum sonra saçıma sürüp 3 saat bekletiorum sonuçmuu süperrrrrrrrrrrrrrr:hooray: saçlarım fön çekmeden fönlü gibi oluo dümdüzz hihoyyyt
ay canım bi an için tüm istek kırılmıştı beni moralman motive ettin tşk ederim inşallah ii bi sonuç alırız devam edicem öpüyorum seni tatlımm tşklerrrr:1hug:
canım 1 bardak saf zeytinyağı demişsin. bardak ölcün ne cay bardagı mı, yoksa su bardagı mı onu belirtirsen sevinirima.s.