Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

selamlar selamlar...a.s.
10 gündür turplu su yapıorum Saçıma ve daha öncede bahsettğim gibi fazla fazla yapıorum sonra gerektiği kadarını ısıtıp kullanıyorum,ve bu kadar kısa süre kullanmama rağmen saçım nerdeyse 2 cm uzadııııııı:lepi: hala şaşkınım ama gerçekten uzadıı yaa, tamam sizden gaz alarak ve inanarak yaptm ama bu kadar kısa sürede olmaz diyodum ya, ama şunuda sölemeyelim yanında ek olarak saçıma turplu sudan sonra şampuan ve en sonunda durulama suyu olarak kök zencefil lavanta kaynatıp döküyorum buda etkili olmuştur heraldeyerimseniben, bişeyi daha paylaşmak istiyorum alışveriş yaptığm aktar bana saçınza ne kadar bakım yaparsanız yapın eğer normal şampuan kullanıyosanz yaptığıınız emek boşa gider bunun içinde doğal bitkisel şampuan kullnmalısın dedi, ve defneli zeytinyağlı şampuanın gerçekten saçı uzatıp sağlıklı olmasını sağladığını söyledi:kahve:,ben bunu zaten daha öncede duymuştum kullandığımız şampuanların hepsinde kimyasal maddeler var ve bu saçı günden güne öldürüo,mantıklı yani, dediğim şampuan 10 tl. ve bayağ büyük eğer tam etki olmasını istiyosanız kullanmaya başlayın bnce uzun upuzun saçlarımız olsun hepimizin :dance::dance:

arkadaşlr hepınıze selam...ben tam 2 aydır turplu suyu yapıp sacıma dökuyorumm ve haftada 1 gunde hınt yağı badem susam yağlarını karıştırıp suruyorum 3 saat bekletyrumm..ve bende böyle seylere önceden hıııççç ınanmazdım ama 2 ayda saclarım 4 parmak uzadılar....ve cook mutluyum hiiç vakit kaybetmeden sızde baslayın ve sabırlı olun...

ayrıca ısırgan otlu şampuan kullanıyorumm uzun zamandr ve şiddetle tavsiye edıyorum mutlaka ısırgan otlu bır şampuan alım ve kullanın.aktarlarda ve ya eczanelerden temin edebılırsınız...

slmlarsenağlama siz anlattıkça sizler adın açok sevindim ama ağlıycam artık yaa..dün yaptım yine ne uzama var ne bişiy:çok üzgünüm:bnde yapmıcam artık dedim.şampuanımdada badem yağı ve çam terbetin var onlarda etki etmedi sanırım etse belli olmazmıydı??? öffffffffff...bide hint yağı alcam ama saçlarıma nasıl uygulucam onu düşünüorum.napiim yaaa???? bi sürü yöntm var nasıl ve hangisini denesem iyice sapıttım artık,hadi bi el atıverin banada:teselli:..upuzun saçlı günlereee

bu turplu su süper güsel uzatıyor hızlı uzatıyor bakım da yapıyor ama
Kokusu saçımda kalıyor benimm Anlamadım kızlar sizdede oluyormu bu ??

Ayın 7'sinde sadece bir kez saçıma turplu su kullandım. Bir hafta içinde yarım santim uzattı. 46.5 tu 47 cm oldu. İşe yarıyor gibi görünüyor. a.s

Bazi Arkadaslar böle bi yazmiski Turplusuyu yaptiginda aninda bi Etki bekliyorlarmis gibi Saclarin uzamasindan :) Yeni Kullanmaya baslayan ARkadaslar Turplusu Sabir isteyen bi bakim, bi kere yapmakla saclar aninda uzamaz.Ben 3 Aydan beri kullaniyorum ve coook memmunum.Saclarim saglikli ve hizli bi sekilde uzuyor.SAc dökülmemde yok denilecek kadar azaldi.

slm cnmmm bende yaptım ilk denemede çokda kalmadı aslında tabi biraz koku kaldı ama bana daha çok yumurta kokusu gibi geldi ama güzel gibi inş. hepimiz sonuç alırızda saçlarımız çabucak uzarr

herkesin saçında kalıo emin ol:sm_confused: ben bunun için ayrıca paptya ve zenzefil kaynatıp durulama suyu olarak kullanıoyrum koku çok ama çok az hiissedilioo farkedilmio bile sende dene çok fazla zahmet istemeyen ve ucuz bi yol hemde saçı parlatıyoa.s bi taşla iki kuş yaniikaydirigubbakcemile3

offfffff ağlamak istiyorummmmsenağlama..ya bi denemeyle bile etkisi görmüşler ben 17.günüm hala tık yok yaaaa..keşke uzatsada koksa razı olurdum ben:KK43:(

ben bu sayfayı yeni gördüm bazı şeyler gözden kacabili bende bildiklerimi fikirlerimi paylaşıyorum bundada yanlı bişey görmüyorum turplu suyu konusunu görmeden yeni konu acmışım burayı göreydim burdan devam ederdim oyüzden eleştirikende daha ılımlı sözler sarfetmeliyiz hepimiz burda bildiklerimizi ögrendiklerimizi paylaşmak icin burdayız

arkadaslar ben daha öncekı sayfada da yazdım ben 2 aaydr kullanyrum turplu suyu... ve cook faydasını grdum hem saclarımı kalınlaştrdı hem de cok daha hızlı uzatyor..ben sacıma dökup bı yarım saat ıslak bekletıp masaj yapıyrum sonrada kurutup 4 5 saat bekletyrum sacımda sonrada yıkıyorum ..ve böyle daha fazla işe yaradığını farkettım ..sızede tavsıyem bu....olumlu gelşmesı olanlarda yazsın lutfen...hepınızeee sevgılerr

herkesin saçında kalıo emin ol:sm_confused: ben bunun için ayrıca paptya ve zenzefil kaynatıp durulama suyu olarak kullanıoyrum koku çok ama çok az hiissedilioo farkedilmio bile sende dene çok fazla zahmet istemeyen ve ucuz bi yol hemde saçı parlatıyoa.s bi taşla iki kuş yaniikaydirigubbakcemile3

Tşk ,,, gerçekten çok faydalı birşey bu

su an turpluyum 1.5 haftadır yapıorm cok memnunum sacımı sürekli düzleştirdigim için özellikle arkalar naylon gibi olmuştu bunu yaptıgımdan beri saclarım cok yumusadı parladı ayrıca 2cm uzadı bile ki saclarım küsmüştü bana artık uzamıodu ben memnunum ılık soguk farketmeio döküorum basıma sarıp bekliorm ama sogukken sac kurutma makinesini şöyle bi tutuorum sıcak olsun die.

arkadaşlar ben de bugün turplu suya başlıycam.inşallah faydasını görürüm.değişiklikleri yazarım sonra.

arkadaşlar siteye yeni üye oldum.ama önceden yorumlarınızı sürekli okuyordum bende turplu su yapmaya 1 ay önce başladım ama haftada sadece 2 gün yapabiliyorum pek bişey anlamadım etkisi oluomu olmuomu bilemedim ama devam ediyorum yalnız saçımın dökülmesini baya azalttı.

X