E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.261
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy ben de kafama sardım öyle oturdum buraya. inşallah yararı olur. zencefil kökü de aldım. bakalım ne olcak?
heyecanlıyım:uhm:
birşey soracağım bu tur suyu saç rengimi açtı yanlız benden başka başına gelen var mı
yeni yaptığım kızılım aktı yaww
kızıl boyayı sampuan bıle bıraz akıtırken turplu su kesın akıtır canım:)ne dıyelım geçmiş olsun,tahmınımce cok kötü bır goruntu olmamıstır,bence sacın uzayınca tekrar boyarsın:)bır de kızıl bıraz bakım ıstıyor sureklı boya ıstıyor sacın yıpran mıyormu canım?benım cok yıprandıydı.
ben coks everım kızılı ama kınaysa dedıgın gıbı besler canım resmını gormedım:)ama guzel olduguna emınım
yeni yaptığım kızılım aktı yaww
Sadece bir kere yaptim sadece birrr...
Senelerdir care bulamadigim kullanmadigim hicbirsey kalmayan hem kökten hem kirilarak dökülen saclarim artik dökülmüyor.:1shok::1shok:
Turplu suyun yaninda ben sampuanima balda kattim.Sanirim kirilarak dökülmeleri bal kökten dükülmeleride tuplu su halletti.
Tesekkür ederim Fairylike beni cok büüyk bir dertten kurtardin.a.s.a.s.
Bu arada asil görevi olan sac uzatma ne oldu dediginizi duar gibiyim.Söyledim ya sadece bir kere yaptim ve beklemedigim sonuclar aldim.Saclariminda zadigini artik farkediyorum.Bir kere bile kullanmis olmak sanirim sac uzamasini dahada tetikliyor.Mücize bir formül bu..
hihoyyythihoyyythihoyyyt
rica ederim canım çok çok çook sevindim hep paylaş olur mu Şeniz:asigim:
ya ben yumurtaya asla dayanamıyorum kokusu yoğunluğu midemi bulandırıo o yüzden bi ara sadece turp suyu denedim çok döktü saçlarımı.bu arada saçınızı bol bol yıkayın oda uzatıomuş ayrıca asma suyuda uzatıomuş die duydum ne kadar doğru bilemem.
hihoyyyttamam canim hep paylasirim.Bu aksama tekrar yapicam.Bir arkadas kokusu icin bal kattim icine demis.Bende bir deneyim bakalim.Saclarim asiri doz bal ve turpun mucizesinden fiskirmaya baslarmiskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
başlarda döküyor zaten bazılarında buna bende dahil sonradan sapasağlam saçların oluyor ama a.s.
hehe :roflol: dene bakalım onunda sonuclarını merakla bekliyorum canım Şeniz