Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak için yaptıklarım alerji yapmış olabilir mi?

zeyno855

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
444
2
46
İstanbul
arkadaşlar merhaba, ben saçlarımı uzatmaya çalışırken bişeyi yanlış yaptım ama neyi bulamıyorum :)

bir hafta önce saçlarıma iki gün arayla yılan yağı sürdüm. her bakımdan sonra tresan ısırgan otlu şampuanımla yıkadım, bu arada iki tane bepanten ampul var şampuanda. dün de turplu su yaptım. fakat bugün kafamın içi felaket kaşınıyor. aleri yapmış olabilir mi ? konulara göz attım ama, böyle bi dertten müzdarip birilerini bulamadım :)
saçlarımda boya olmasına rağmen, anneme bugün bit kontrolü bile yaptırdım düşünün :)

ilk defa bunları kullanıyorum ondan olabilir mi acaba ?

iki gün arayla yaptım :) bakalım bi süre ara vericem.. ondan sonra sadece turplu suya devam etmeyi düşünüyorum, ağzım yandı resmen :)

ee tabi ondandır saç derin kaldıramamıştır hepsini bir ay birini bir ay birini kullan bu arada eger formüller tutarsa saçın uzarsa yazarsan sevinirim :)

Canım her ürüne alerji testi yapıyorlar da sen ürünleri karman çorman etmişsin. Mesala bir üründeki x kimyasalıyla, diğer üründeki y kimyasalı normalde tek kullanıldığında alerji yapmıyor olabilir. ama sen o iki ürünü birleştirince x ve ye tepkimeye girebilir ve ortaya çıkan yeni madde sende alerji yapabilir. sonuçta bu ürünleri üretenler bilmem neyle karışırsa ne olur diye düşünmezler haklı olarak. bu arada ben de sattım o zart yağı zurt yağı denen şeylerden çalıştığım büyük(hepimizce bilinen) bir süpermarkette. üretici abimiz en ucuzundan yağları içine koku maddeleri ekleyerek değerlendiriyordu insanlar da bu bana iyi gelecek diye alınca cidden iyi geliyor. bence içinde ürün içeriği yazan güvenilir bir markayı kullan bir süre devam et, işe yaramazsa onu bırakıp başka bişeye geç

saçlarım bir haftada bu yöntemler sayesinde bir santim uzadı, bi de kaşıntısı olmasa :) bi kendilerine gelsinler, dediğin gibi yapıcam, sonuçlarını yazarım yine :)

tala kullandım yılan yağını, şampuanımı da eczaneden aldım ama, haklısın, ben düşünmeden hareket ettim biraz :) yılan yağının içine bile bepanten ampul kırıp kullandım, gözüm dönünce dönüyor yapıcak bişey yok :)) ama sonra çekiyorum böyle cezasını :))

hangi sayede uzadı canım turupmu yoksa diğerlerimi

hepsi birlikte, tresan ısırgan otlu şampuan ( içine iki tane bepanten ampul kırdım ve her gün yıkadım ) iki kere yılan yağı ( bi keresinde yine içine ampulden kırdım ) ve turp suyu.. şu anda hangisinin daha iyi geldiğini bilmiyorum, tek tek denicem bakalım

Bu arada bizim ürünleri eczanelere de satıyorduk haberin ola. hepsine güvenme. benim bir arkadaşım kel kalacaktı bu yüzden

Bu arada bizim ürünleri eczanelere de satıyorduk haberin ola. hepsine güvenme. benim bir arkadaşım kel kalacaktı bu yüzden

valla aslında bi yandan öyle de düşünmüyor değilim.. dove dan şaşmıyordum ne güzel :) bi saç uzatma sevdası çıktı başıma, ki saçlarım çok da kısa değil.. güvenmemek lazım, insanlara eczane deyince bi güven geliyor ama.. hangi üründen kullandı arkadaşın ?

yılan yağı, çam terebentin, sarımsak ezmesi(evde), ısırgan yağı... bir çekmece yağı vardı ve bunları şampuanla karıştırıyordu. bir de sarımsak koku yapmasın diye saçını sirkeyle yıkıyordu. şu an aklıma gelmeyenler de vardır tabi

hmm anladım, teşekkür ederim, yalnız değilmişim demek ki :)

Bu arada benim saçım son dönemlerde hızlı uzuyor. saç kremi bitince süregelen bir durum oldu zaten saçım yumuşak bıraktım ben de tamamen. sadece şampuanla yıkıyorum

Bu arada benim saçım son dönemlerde hızlı uzuyor. saç kremi bitince süregelen bir durum oldu zaten saçım yumuşak bıraktım ben de tamamen. sadece şampuanla yıkıyorum

benim de çabuk uzar normalde :) ama kaynak yaptırmak istiyordum, zararlarını gördükten sonra vazgeçtim. böyle yağdır, ampuldur ne varsa abandım işte :) kremsiz açılıyor mu saçların, boyalı değil o zaman ?

saçlarım çok gür, gölge yaptırmıştım doğal saçımın üstüne ama hiç öyle bir sorunum olmadı. saç kremini de daha yumuşak olsun diye kullanıyordum. çamaşır yumuşatıcısı, saç kremi... hepsini çıkardım hayatımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…