Canım her ürüne alerji testi yapıyorlar da sen ürünleri karman çorman etmişsin. Mesala bir üründeki x kimyasalıyla, diğer üründeki y kimyasalı normalde tek kullanıldığında alerji yapmıyor olabilir. ama sen o iki ürünü birleştirince x ve ye tepkimeye girebilir ve ortaya çıkan yeni madde sende alerji yapabilir. sonuçta bu ürünleri üretenler bilmem neyle karışırsa ne olur diye düşünmezler haklı olarak. bu arada ben de sattım o zart yağı zurt yağı denen şeylerden çalıştığım büyük(hepimizce bilinen) bir süpermarkette. üretici abimiz en ucuzundan yağları içine koku maddeleri ekleyerek değerlendiriyorduinsanlar da bu bana iyi gelecek diye alınca cidden iyi geliyor. bence içinde ürün içeriği yazan güvenilir bir markayı kullan bir süre devam et, işe yaramazsa onu bırakıp başka bişeye geç
saçlarım bir haftada bu yöntemler sayesinde bir santim uzadı, bi de kaşıntısı olmasa :) bi kendilerine gelsinler, dediğin gibi yapıcam, sonuçlarını yazarım yine :)
hangi sayede uzadı canım turupmu yoksa diğerlerimi
Bu arada bizim ürünleri eczanelere de satıyorduk haberin ola. hepsine güvenme. benim bir arkadaşım kel kalacaktı bu yüzden
yılan yağı, çam terebentin, sarımsak ezmesi(evde), ısırgan yağı... bir çekmece yağı vardı ve bunları şampuanla karıştırıyordu. bir de sarımsak koku yapmasın diye saçını sirkeyle yıkıyordu. şu an aklıma gelmeyenler de vardır tabi
Bu arada benim saçım son dönemlerde hızlı uzuyor. saç kremi bitince süregelen bir durum olduzaten saçım yumuşak bıraktım ben de tamamen. sadece şampuanla yıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?