• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak için yaptıklarım alerji yapmış olabilir mi?

brezilya fönü yaptırıyor herkes bu aralar. denedin mi sen? memnun kalanlar var. saçları da sağlıklı görünüyor

yok denemedim, ama onu yapnca dalgalı yapamıyosun saçını, zor oluyor yani.. ben de oynamayı çok seviyorum.. daha fazla yıpratmayayım diye düşünmedim hiç

Saç Egzaması olmuş olabilirsin. Geçen sene sitresli dönemimde egzama olmuşum, badem yağı da azdırmış. Bitli gibi kaşınıyordum. Bence direk cildiyeciye git derim. Bu tarz yağlı ürünler böyle hastalıklara neden olabiliyor.

Saç Egzaması olmuş olabilirsin. Geçen sene sitresli dönemimde egzama olmuşum, badem yağı da azdırmış. Bitli gibi kaşınıyordum. Bence direk cildiyeciye git derim. Bu tarz yağlı ürünler böyle hastalıklara neden olabiliyor.

egzama değilmiş ki, yağları kestikten sonra durdu kaşıntım :) şimdi sadece turplu suya devam edicem, teşekkürler :)

yılan yağı haftada bir kullanılıyor saçlarımı uzatayım derken bu sefer temelli saçlarından olma bence

yılan yağı haftada bir kullanılıyor saçlarımı uzatayım derken bu sefer temelli saçlarından olma bence

yok zaten artık yılan yağı kullanmıyorum :) sadece turplu su, ona da iki hafta yapıp bi hafta ara veriyorum.. geçti şikayetlerim şu anda, ondanmış demekki :)

peki canım bu turplu suyu nasıl yapıyorsun banada anlatır mısın

tabi, siyah turbu kabuğuyla rendeliyorum, sonra 4 bardak suda haşlıyorum yarım saat.. sonra süzüyorum suyunu.. içine yumurta akı koyanlar da var ama ben koymuyorum kokusundan dolayı.. ılık olunca fısfıslı şişeye koyup saçlarımın önce diplerine sonra her yerine sıkıyorum streçleyip iki saat bekliyorum, sonra yıkıyorum..

ilk kürünü yapacaksan saçlarının sertleşmesi seni korkutmasın, benim de ilk kürümde sertleşti, kuruyunca normale dönüyor ve çok hacim kazandı saçlarım :)

tabi, siyah turbu kabuğuyla rendeliyorum, sonra 4 bardak suda haşlıyorum yarım saat.. sonra süzüyorum suyunu.. içine yumurta akı koyanlar da var ama ben koymuyorum kokusundan dolayı.. ılık olunca fısfıslı şişeye koyup saçlarımın önce diplerine sonra her yerine sıkıyorum streçleyip iki saat bekliyorum, sonra yıkıyorum..

ilk kürünü yapacaksan saçlarının sertleşmesi seni korkutmasın, benim de ilk kürümde sertleşti, kuruyunca normale dönüyor ve çok hacim kazandı saçlarım :)

bende yağlı bakımlar yaptığımda öyle olmştu ama nasıl kaşıntı yatınca daha da bi artyodu sonra mink mink kabrcklar çktı hemenn doktra gittim seboreik dermatit olmuşum yağlı bakımlardan uzak duruyorum artk :30:

Back