Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatmak için rus menşeyli hardal maskesine başlıyorum

Nerden aldın canım nasıl uygulanıyor merak ettim insaAllah ise yarar :)

Bir de hardal maskesinde ki su ,1 s. bardak sumu ?

Tam tarif ilk sayfada yazan şekliyle bu canım

1. 1-2 çorba kaşık toz hardal.

2. 1 çorba kaşık şeker .

3. 1 yumurta sarısı.

4. 60 ml sıcak suyu.

5. 2 çorba kaşık zeytinyağı.

yani aşağı yukarı çeyrek su bardağından biraz az oluyor ben ölçü kabı kullanıyorum ve suyu azar azar ekliyorum yoksa çok sulu oluyor...

Sachaneden aldım canım aslında şampuan alacaktım ama stokta kalmamıştı yarın gelecekmiş bende merak ettiğim ve memnun kaldığım bir kaç ürün vardı onları alayım dedim. Aldığım kürler şu ; Paul Mitchell'in Strength Saç Dökülmesine Karşı Kür ve Tea Tree Saç Dökülmesine Karşı Saç Derisini İyileştirici Kür...

Şimdi tabii burası hardal maskesi ile saç uzatma konusu olduğu için daha fazla ayrıntı vermem ayıp olur önce bir norwegian ile munazara yapalım...

Anladım canım sağol hardal maskesinde 1 ayda 15 cm deniyor inanamadım ah keşke bende de öyle bi etki yaratsa da uzasa artık :/

Ben sürdüm şu an 20 dk oldu ama hiç bir yanma hissi yok bir de sürmesi ne kadar zormuş biryandan sürüyorum diğer yandan dökülüyor :/

2.ci bakımı yaptım çarşamba günü fakat yorumları okuyunca aklıma geldi resim çekmeyi unuttum. neyse çok geç değil akşam çekerim . şu yanma olayı bende de olmadı hatta hissi bile olmadı :26: evdekiler sordu kafana yine ne sürdün die hardal tozu deyince hepsi bakakaldı

yihuuu maskedaşlarım artıyor yapın kızlar valla ben uzama farkettim bu 4. uygulamam olacak hafta sonu yapcam ... saçlarımı aylaştım profilimde bakabilirsiniz...yanma olmuyo da pürtüklü tanecikli olduğundan zor sürmekk

Ben sürdüm şu an 20 dk oldu ama hiç bir yanma hissi yok bir de sürmesi ne kadar zormuş biryandan sürüyorum diğer yandan dökülüyor :/

evet canım yaa: sadece diplere sürün baska yere sürmeyinn tamam !! sürmesi işkence heryere yediremiorym saçım karmakarışık oluyoç... ayrıca dip not

kılıçbalığı tatlımn ne tatlısınbana destek ollll seni,n dediklerin doğru ki ben maskeyi rusça sitelerden ve bloglardan çevirdim ama araştırabilr arkadaşlar ama isteyen baska yağ da koyuyo ben mnesela badem yağı da ekledim

Son düzenleme:
Anladım canım sağol hardal maskesinde 1 ayda 15 cm deniyor inanamadım ah keşke bende de öyle bi etki yaratsa da uzasa artık :/

Saçı 1 ayda 15 cm uzatacak bir şey olması mümkün değil bizim amacımız normalde uzaması gereken miktarı belki 1,1.5 cm arttırmak olacak fazla bir şey beklemeyin...

Pamukla veya süngerle deneyin daha kolay oluyor, birde maskeyi hazırladıktan sonra sürmeden önce 10 dakika bekleyin sulu kıvamdan biraz daha katı oluyor...

Çok ilginç ben bildiğin cayır cayır yanıyorum acaba sizin hardal tozunun cinsi mi değişik, bir kaç çeşidi var çünkü...

Bir an önce bende başlayabilsem keşke

Peki tarifi değiştirmek doğru olur mu sence kuzum? Mesela sinameki tarifinde badem yağı yerine başka yağlar ekleyen arkadaşlar sonuç alamadı, ne zaman badem yağı kullandılar o zaman uzadı saçları, gerçi bende etki etmedi hiç biri o ayrı ama...

Sana akşama doğru özelden iki link atacağım sende bir incelersin, son çare

Bende bunu bir arkadasim vasitasiyla denemistim çok yaktiği için birakmistim sac diplerindeki sivilceler acayip canini yakmisti

evet canım yaa: sadece diplere sürün baska yere sürmeyinn tamam !! sürmesi işkence heryere yediremiorym saçım karmakarışık oluyoç... ayrıca dip not

Yok saç diplerime sürdüm ama bittim yani birden başımı kaldırdım saçlarım havadaydı o derece karmakarışık :)) ama pamukla deneyeceğim .

tatlım ben saçı ayıra ayıra sürdüm bir nevi dip boya gibi

Aynen, dikkatli dikkatli sürüp saç boylarına bulaştırmamak lazım esasında hani şu boya setleri vardır ya içinden plastik bir şişe çıkar ucu sivridir, onun ucunuz biraz daha kesip yaptığımız maskeyi içine doldurmak da geldi aklıma...

peki sığır iliği kürünü yaparken dönüşümlü bunuda yapsam mı ,yoksa onu bi süre deneyip buna sonramı başlasam karar veremedim :S

peki sığır iliği kürünü yaparken dönüşümlü bunuda yapsam mı ,yoksa onu bi süre deneyip buna sonramı başlasam karar veremedim :S

İki kür farklı şeylere yarıyor, hardal maskesi saç uzatır sığır iliği yeni saç çıkartır canım. Bu yüzden bence beraber yapmanda sakınca yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…