görebildinmi canımmaşaAllah Ne ggüzel görünüyo öyle
et canım çok gecmemiş arada bende kayıyorum bu hafta yapamadım mesela :SSon kürden on günden fazla geçti.Yinede devam etsem mi?
Eveetgörebildinmi canım
teşekkürler güneş vurunca öle
Ben iki ay yapıp bir ay bırakıp tekrar yapıorum çok memnunumartık kimse yapmıyor mu bu kürü?
çok güzel o zaman belirli bir oran var mı verebileceğiniz ilk 2 ayda ne kadar uzadı mesala? konu sahibi fotoğrafını paylaşmış sanırım ama ben bulamadım göremedim etkisini.Ben iki ay yapıp bir ay bırakıp tekrar yapıorum çok memnunum
Bende 51. Postta paylaştım resmimi 10 cm kadar uzadı fotoğraflara bakarsan daha net anlarsın baya belli oluyoçok güzel o zaman belirli bir oran var mı verebileceğiniz ilk 2 ayda ne kadar uzadı mesala? konu sahibi fotoğrafını paylaşmış sanırım ama ben bulamadım göremedim etkisini.
ah çok güzelmiş o fotoğrafı gördüm ama 2 ayda olduğunu anlayamadım mükemmel sonuç almışsın vallahi tebrik ederim : )Bende 51. Postta paylaştım resmimi 10 cm kadar uzadı fotoğraflara bakarsan daha net anlarsın baya belli oluyo
artık kimse yapmıyor mu bu kürü?
Bende 51. Postta paylaştım resmimi 10 cm kadar uzadı fotoğraflara bakarsan daha net anlarsın baya belli oluyo
Evet sayende geçen kürde güzel sonuç aldıkmerhaba kızlar ben konuyu açtım 7 kür falan yaptım gerçekten etkili oldu
şimdide daha çok yağlı bakımlar yaparak devam ediyorum
onlarıda paylaşırım
senin desteğin ve yardımlarınlaEvet sayende geçen kürde güzel sonuç aldık
Fikir sendne geldi amasenin desteğin ve yardımlarınla
bu aralar serdim biraz
badem yağı vs karıştırıp sürdüm boneyle beklettim
tatlım vakit olmuyor ki vakit bulduğumda da nefes alıyorum nette sörff yapıyorum heheFikir sendne geldi ama
Ben bu ara onu bile yapamıyorum, zaten foruma giremediğimden de anlamışsındır yine vaktim yok yine offff!