Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatmak için rus menşeyli hardal maskesine başlıyorum

Merhaba kızlar bende iki ay düzenli uyguladım hardal maskesini ukraynada yaşadığım için malzeme bulmak kolay oldu ayrıca sizde eksik olan seyleri söyleyim bu maskeyi ilk paylaşan arkadaşın koyduğu resimdeki küçük şişelerdeki malzemelerden ikisini daha ilave edınce hem saç dökülmez hemde uzama sağlıklı bi şekilde devam eder birisi melisa yağı diğeride acı kırmızı biber yağı bunlardan aktardan bulursanız ılave ediniz hatta rusyadaki bir bloggerde videosunu çekmiş bu maskenin yapılışı uygulanışıyla ilgili onun saçlarıda belini geçiyo ve gayet gür size o videonunda linkini paylaşırım birazdan ama öncelikle kendi saçlarımı paylaşıyım

İşte burdaki videodan izleyebilirsiniz ben ordaki tarifin aynısı yazıyorum şimdi
Hardal tozu
Mayonez
Bal
Melisa yağı
Acı biber yağı
Bütün malzeme tam olarak bu ayrıca o videoda saç uçlarındaki çatallaşma ve kırıklar içinde hindistan cevizi yağı ve saf zeytinyağı karıştırılıp sadece saç uçlarına sürülüp bekletiriliyo deneyin çok memnun kalacaksınız

çok güzel o zaman belirli bir oran var mı verebileceğiniz ilk 2 ayda ne kadar uzadı mesala? konu sahibi fotoğrafını paylaşmış sanırım ama ben bulamadım göremedim etkisini.
Bende 51. Postta paylaştım resmimi 10 cm kadar uzadı fotoğraflara bakarsan daha net anlarsın baya belli oluyo

Fikir sendne geldi ama

Ben bu ara onu bile yapamıyorum, zaten foruma giremediğimden de anlamışsındır yine vaktim yok yine offff!
tatlım vakit olmuyor ki vakit bulduğumda da nefes alıyorum nette sörff yapıyorum hehe
işleyen demir pas tutmaz diyelim avunalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…