- 10 Şubat 2013
- 240
- 3
evet olabilir canım mümkündür benim için
Canim maskenin etkisini ne kadar zaman da gördün?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet olabilir canım mümkündür benim için
Bugün maskeye başladım.Saçımın resmini de çektim.Ama ısınma oldu da öyle aman amam bir yanma olmadı.Bunun içine bemiks ampül kırsam olur mu?
tatlım ben paylaşmıştım galeta unu gibi geri sayfalarfa varKizlar maskeyi yapan arkadaslardan rica etsem hardal tozunuzun resmini koyarmisiniz tabakta iken, babama turkiyeden getirttim top top boyle toz seklinde degil bide acimi degilmi sormamis bile sonra bidaha aldirdim bu kez yine sormamis acimi diye ama adam robotta cekmis yinede toz degil boyle putur putur gibi nasil anlatsam bi dogrusunu bulamadim ya :-(
kılıçım merhaba bugün tekrar küre başlayacağım....Evet tatlım çeşitleri var söylemiştim ama öğütülünce hepsi sarı oluyor...
Senin aldığım tohum en acılardan biri, isabet olmuş yani...
Biz ne zaman başlıyoruz?
küre ara vermiştm tekrar başlayacağım... hadi bakalım :)
kılıçım merhaba bugün tekrar küre başlayacağım....
tamam tatlımHaydi bakalım hayırlı uğurlu olsun kuzum, ben bu gün yapamam ama yarın yapabilirim :)
İlk yaptığında kaç cm uzadı biliyor musun?küre ara vermiştm tekrar başlayacağım... hadi bakalım :)
cm olarak bilemem tam ama fark vardı 3 cm falan... saçım .ok az uzuoo normalde tatlım 6-7 kür yapmıştımİlk yaptığında kaç cm uzadı biliyor musun?
cm olarak bilemem tam ama fark varı 3 cm falan... saçım .ok az uzuoo normalde tatlım 6-7 kür yapmıştım
uçlardaki kırıklar yüzünden saç uzamasının engellendiği söyleniyor canım bana da saçma gelmişti uçtan uzamıyor sonuçta demiştim ama mantıklı bir açıklaması vardı şu an unuttum :)Benimki en fazla 2cm ye kadar uzuyo acaba saçlarımdaki kırıklardan dolayı olabilir mi?
(Ama saçlarımı diplerden ölçüyorum)
uçlardaki kırıklar yüzünden sasının engellendiği söyleniyor canım bana da saçma gelmişti uçtan uzamıyor sonuçta demiştim ama mantıklı bir açıklaması vardı şu an unuttum :)
kendin al beceriyosan tatlımAnladımmmm o halde bian önce kırıkları almam gerek ama çok kısaltıyolar diye cesaret edemiyorum ya ..
Ahh keşkee ama korkuyorum daha beter ederim diye . Yina de bigün cesaret edip gidicem inşaAllah. İlgilendiğin için teşekkürler tatlımmkendin al beceriyosan tatlım
Ben saçımı uçlarından kesiyorum.Artık kuaföre kestirmiyorum.Kırıklar için gidiyorum 6-7 cm saç gidiyor.Çarşamba üçüncü kürü yapmam lazımdı ama yarın yapacağım.Banyoda son su ısırgan suyu da kullanıyorum.Şampuanımada bemix ampül,hindistancevizi yağı koydum.kendin al beceriyosan tatlım
rica ederim tatlım ben kendim yapıyorum ıslatıyorum düzgün sekilde tarayıp azcık yamuk yumuk uzamışları alıyorum..pek sorun olmadı :)Ahh keşkee ama korkuyorum daha beter ederim diye . Yina de bigün cesaret edip gidicem inşaAllah. İlgilendiğin için teşekkürler tatlımm
ne güzel bende aynısını yapıyorum kendim alıyorum kuaföre 20 tl vermekten daha karlı hemde :)Ben saçımı uçlarından kesiyorum.Artık kuaföre kestirmiyorum.Kırıklar için gidiyorum 6-7 cm saç gidiyor.Çarşamba üçüncü kürü yapmam lazımdı ama yarın yapacağım.Banyoda son su ısırgan suyu da kullanıyorum.Şampuanımada bemix ampül,hindistancevizi yağı koydum.